Hamburger SV - Fulham
Away Team to Score in both halves (1=Yes, 2=No)
1 (8.00)
Total odds: 8.00
Hamburger SV - Fulham
X (3.50)
Total odds: 3.50
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Hamburger SV - Fulham
Away Team to Score in both halves (1=Yes, 2=No)
1 (8.00)
Total odds: 8.00
Hamburger SV - Fulham
X (3.50)
Total odds: 3.50
Devil je napisao/la:Tek sada dosao kuci pa nisam stigao ranije postaviti ali evo sada ima jos kojih nisu pocele.
Laussane-Biel 2 (Hvala Bad Boyu)![]()
Nizozemska-Litvanija 1![]()
UCD-SPorting 0-2![]()
Llaneli-Rhyl 1![]()
Flu-Portuguesa 1
Pavia-Cortese 2
Pittsburgh-Ottawa 1![]()
ulog minimalan zbog rizicnih ali i previse parova.
Majstorski preskočena Liga Evrope.Devil je napisao/la:Devil je napisao/la:Tek sada dosao kuci pa nisam stigao ranije postaviti ali evo sada ima jos kojih nisu pocele.
UCD-SPorting 0-2![]()
Llaneli-Rhyl 1![]()
Flu-Portuguesa 1
Pavia-Cortese 2
Pittsburgh-Ottawa 1![]()
Mislis da ce Gulbis uzeti VerdascaWilly je napisao/la:Ferrer - Bellucci (-20,5+) z1 1.85
Verdasco - Gulbis (P.P.) 2 2.85
Zagreb - Međimurje (P.P.) 1 1.60
Salzburg - Rapid 1 1.85
Mislim, juče je "govor tijela" Verdasca bio jako loš, sporo se kretao po terenu. Zreo je da izgubi na ovom turniru od prvog imalo boljeg igrača, da li će to biti danas vidjećemo. De Bakkera sam gledao u Monte Karlu protiv Rafe, tip veze nije imao, igrao je kao da je hiljaditi igrač na ATP listi, tako da ne sumnjam da će ga Tsonga dobiti.bad_boy je napisao/la:Mislis da ce Gulbis uzeti VerdascaWilly je napisao/la:Ferrer - Bellucci (-20,5+) z1 1.85
Salzburg - Rapid 1 1.85
Pratio ga je sigurno rezultatski a i vizuelno, juce je Verdasko ili igrao za mafiju ili je zaista slab jer je kao okrenuo rezultat u zadnjim gemovima dok mu je guzove derao nepoznati klinja...bad_boy je napisao/la:Mislis da ce Gulbis uzeti VerdascaWilly je napisao/la:Ferrer - Bellucci (-20,5+) z1 1.85
Salzburg - Rapid 1 1.85
Po meni bi ga danas Verdasco mogao uzeti,ako ne pokusat ce na zbroj gemova igrat,jer bi danas mec trebao ici na 3 seta,pa cemo vidjet da to odigramo.Willy je napisao/la:Mislim, juče je "govor tijela" Verdasca bio jako loš, sporo se kretao po terenu. Zreo je da izgubi na ovom turniru od prvog imalo boljeg igrača, da li će to biti danas vidjećemo. De Bakkera sam gledao u Monte Karlu protiv Rafe, tip veze nije imao, igrao je kao da je hiljaditi igrač na ATP listi, tako da ne sumnjam da će ga Tsonga dobiti.bad_boy je napisao/la:Mislis da ce Gulbis uzeti VerdascaWilly je napisao/la:Ferrer - Bellucci (-20,5+) z1 1.85
Salzburg - Rapid 1 1.85
Poglabasmo gabad_boy je napisao/la:Bellucci Thomaz - Ferrer David 1 set 1
Majstorski preskocena ali pao nma Pittsburghu a njega slucajnoWilly je napisao/la:Majstorski preskočena Liga Evrope.Devil je napisao/la:Devil je napisao/la:Tek sada dosao kuci pa nisam stigao ranije postaviti ali evo sada ima jos kojih nisu pocele.
UCD-SPorting 0-2![]()
Llaneli-Rhyl 1![]()
Flu-Portuguesa 1![]()
Pavia-Cortese 2![]()
Pittsburgh-Ottawa 1![]()
****,mogao je uzeti set,da nije lopte samo slao u autCitizen-X je napisao/la:Poglabasmo gabad_boy je napisao/la:Bellucci Thomaz - Ferrer David 1 set 1Ti prognozu ja 15 eura
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.