FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

rtm86
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la rtm86 » 23 apr 2010, 10:30

Nijaaazeeee, NIKOM TE NE DAMO :D

Edvin_manijak
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_manijak » 23 apr 2010, 10:32

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 apr 2010, 10:32

Schlager je napisao/la: Ponižavate se moljakajući i pozivajući na nacionalnu svijest a glumite multietničare.
Ako ste bolji,pobjedite ih na terenu a nemojte cmizdriti ovdje.
I ostavite Borac na miru,mi smo izgubili i u Modriči,i u Prijedoru i u Trebinju i zato nemoj srati da Borcu klubovi iz Republike Srpske daju bodove.
Ovo gore je mišljenje pojedinca, i ne odražava stav većine.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

umene zeljo
Kontakt:

Post Postao/la umene zeljo » 23 apr 2010, 10:33

jedan je od nas BRKOVIC NIJAZ..... :D :D :D

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 23 apr 2010, 10:34

umene zeljo je napisao/la:jedan je od nas BRKOVIC NIJAZ..... :D :D :D
Vi se ponosite s tim...E moj boze.Jadna li je ova liga...
Treci put castimo

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 23 apr 2010, 10:34

Pa naravno da će Borac osvojit titulu, već davno izrežirano. Šta vam je 8-)

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 23 apr 2010, 10:37

tatamata je napisao/la:
Pa sta, trebamo da se pravdamo i da ga branimo od kvazinovinara... Pa da je u pitanju pretkolo lige prvaka i da u prvoj utakmici kapiten protivnicke ekipe dobije crveni karton ovakvi bi napisali da je to izrezirao Nijaz almighty. I sad bi mi njima trebali fino pisati kako pisu nebuloze, kako drugi klubovi, kako savez, i slicne stvari. Jok brate, ovako im treba, pa neka puknu od muke. Btw: to se zove ironija.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 23 apr 2010, 10:42

tatamata je napisao/la:
Kad ste tako jaki u Veležu...

Igrali ste sa Zrinjskim pred svojim navijačima i niste pobjedili, zašto?

Ko da je nama u cilju da željo igra bez pratnje svojih navijača u Gostima...

Ja sam baš planirao 2.Maja svratit do Vrapčića da gledam Želju, ali izgleda da to neću biti u mogućnosti i baš mi je žao.

Imali ste navijače, protiv svinjskog, i opet niste pobjedili... Navijači su najmanje bitni.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 23 apr 2010, 10:44

rtm86 je napisao/la:
Pa sta, trebamo da se pravdamo i da ga branimo od kvazinovinara... Pa da je u pitanju pretkolo lige prvaka i da u prvoj utakmici kapiten protivnicke ekipe dobije crveni karton ovakvi bi napisali da je to izrezirao Nijaz almighty. I sad bi mi njima trebali fino pisati kako pisu nebuloze, kako drugi klubovi, kako savez, i slicne stvari. Jok brate, ovako im treba, pa neka puknu od muke. Btw: to se zove ironija.
Je l ti stvarno hoces mene ubijediti da vam nije prednost sto vam je Nijaz tamo gdje jeste?Daj mani se tih djecijih prica.Daleko od toga da niste najjaca ekipa proljetnog dijela,ali ne morate vasu dobru igru blatiti,time sto podrzavate tog lopova.

@AYAN

Ako si pijan lezi...Ne navijam ja za Velez.
Treci put castimo

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 23 apr 2010, 10:50

tatamata je napisao/la:
rtm86 je napisao/la:
Je l ti stvarno hoces mene ubijediti da vam nije prednost sto vam je Nijaz tamo gdje jeste?Daj mani se tih djecijih prica.Daleko od toga da niste najjaca ekipa proljetnog dijela,ali ne morate vasu dobru igru blatiti,time sto podrzavate tog lopova.

@AYAN

Sve jedno, sve i jedna ekipa, koja je igrala na domaćem terenu u prošlom kolu, a dočekuje Želju u narednom periodu, igrala je na svom stadionu, pred svojim navijačima, i opet nije pobjedila...isti ti ga dođe đavo.

Ali npr, ako se ne suspenZuje Koševo, onda treba pusti navijače, da navijaju sa atletske staze... jbg, bolja je atmosfera... i nek ponesu letve od 5 metara, da mogu dohvatit igrače pa ih mlatit po glavama, ko one jadne momke iz Gama osiguranja...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

adi_bosanac
Kontakt:

Post Postao/la adi_bosanac » 23 apr 2010, 10:57

I Mi i Borac gostujemo rodjenima i pitarima, i ne vidim nikakvu nasu prednost ako se suspenduju ova dva stadiona

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 23 apr 2010, 10:58

Tatamata je na forumu ubica,na ulici ko' curica :mrgreen: :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

adi_bosanac
Kontakt:

Post Postao/la adi_bosanac » 23 apr 2010, 10:59

Mislim cak da cemo biti hendikepirani jer bi i u jednoj i drugoj utakmici za razliku od Borca imali daleko vecu podrsku sa tribina

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 23 apr 2010, 11:05

tatamata je napisao/la:
rtm86 je napisao/la:
Pa naravno da je prednost, bas kao sto je Francuzima prednost to sto ima je Platini tamo gdje jeste, Mancesteru sto im Ferguson ima titulu "sir" pa moze kad pozeli da galami na suce po engleskoj (za razliku od npr. Beniteza koji kad mrko pogleda sudiju dobije kaznu), pa sto je predsjednik Bayerna ujedno i predsjednik Europskog udruzenja klubova, itd...
Sve to stoji da je u prednosti imati prvenstveno sposobnog covjeka u klubu, ali pretjerivat ovoliko, pa Nijaz ispade kriv sto je Sarajevo izgubilo bodove protiv Slobode, ispade kriv sto ce Velez eventualno dobiti suspenziju, pa za nerede na Kosevu i opet eventualnu kaznu... Samo sto ga jos ne optuze za erupciju vulkana na Islandu jer ako malo upalimo klikere, zbog te erupcije igraci Barcelone su morali putovati autobusom do Milana, i tako umorni i nisu mogli proci bolje nego izgubiti...

Razumijem ja tebe u potpunosti, al ovi su izgleda ZAVIDNI na uspjehe Zelje. Kad sam negdje na vasem forumu procitao kako je Dodik obecao da ce naci 6 miliona KM da vam renovira stadion do ljeta kako bi Borac mogao igrati europske utakmice u BL, iskreno bio sam LJUBOMORAN a ne zavidan. Nisam se zalio kako je to novac koji ce uzeti iz raznih fondova pa nece biti za penzije, ili kako je Dodik kriminalac, kako su to sumnjive pare,... Samo sam pomislio, blago Borcu, dobice novi stadion... A ovako bi oni i o vama pisali, samo da im nije Zelje, morali bi izmisljati naucnofantasticne stvari, i hvatati se za slamke spasa da bi ispoljili svoje frustracije.

Budi pozdravljen

zolaTM
Kontakt:

Post Postao/la zolaTM » 23 apr 2010, 11:13

ja sam ubijedjen da ce nanajevo pustiti borcu na kosevu,kitari ce im zaprijetiti da moraju izgubiti inace odose svi u ...kao sto rece neki dan lik u troli"volim zvezdu i borac mrzim zelju"

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 23 apr 2010, 11:14

@AYAN
A koja je onda to najjaca ekipa proljetnog dijela, da nije mozda Sarajevo ? Mora da si pitar.
× Plava krv ispod koze ×

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 23 apr 2010, 11:17

MaliMemo je napisao/la:

@AYAN
A koja je onda to najjaca ekipa proljetnog dijela, da nije mozda Sarajevo ? Mora da si pitar.
Covjek kaze da smo najjaca ekipa proljeca...
Cuva Bog Zelju svog!

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 23 apr 2010, 11:20

Pa i jeste najbolja ekipa na proljeće,i ako budete prvaci to će biti sasvim zasluženo,samo me iznervirao onaj što poziva na bošnjačku nacionalnu svijest,i pominje Borac u negativnom kontekstu odnosa sa klubovima iz Republike Srpske.

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 23 apr 2010, 11:20

mirzza je napisao/la:
MaliMemo je napisao/la:

@AYAN
Covjek kaze da smo najjaca ekipa proljeca...
moja greska , pogresno sam .... :oops:
× Plava krv ispod koze ×

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 23 apr 2010, 11:21

TheManiacs je napisao/la:Tatamata je na forumu ubica,na ulici ko' curica :mrgreen: :mrgreen:
Jbg sta ces nismo svi ubice i na forumu i uzivo kao ti.
Treci put castimo

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15 i 19 gostiju.