Vrlo nevest pokusaj trolanja.44Bertans je napisao/la:Tole je uradio puno više nego njegovi prethodnici Terza & co., bezveze se ložite da je on krivac što ne idemo ponovo na veliko takmičenje. PIS!
Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Da, slušaćemo vaša naprednjačka razmišljanja i teorije.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Te seljacke fore mozes da valjas na grobarskim stranicama. Ti ces nekome da pricas da je lozac44Bertans je napisao/la:Da, slušaćemo vaša naprednjačka razmišljanja i teorije.
[youtube][/youtube]
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Za tvrdu seljačku glavu mišljenje je samo danguba.
I ja kažem, al Bajkoni neće da sluša.

Tema je Srbija nije Crna Gora.44Bertans je napisao/la:I ja kažem, al Bajkoni neće da sluša.![]()
A Bajkovic je za tebe i za ove tvoje GOSPODIN !
- alan_kardec
- Kontakt:
da se prekrstim i lijevom i desnom. 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Vidis da covek ne povezuje realnost, pogubio se, ne zna na kojoj je temi.alan_kardec je napisao/la:da se prekrstim i lijevom i desnom.
vratimo se književnosti i orlicima.. ljepše je
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
+1
Momcic sa Bertansom na slici je mozda zanimljiv samo njegovom uzrastu. Sutra je polufinale.. ako Bog da da oko pola 12 svi budemo dobro raspolozeni.
Momcic sa Bertansom na slici je mozda zanimljiv samo njegovom uzrastu. Sutra je polufinale.. ako Bog da da oko pola 12 svi budemo dobro raspolozeni.
DANTES je napisao/la:vratimo se književnosti i orlicima.. ljepše je
dscile je napisao/la:Sutra je polufinale.. ako Bog da da oko pola 12 svi budemo dobro raspolozeni.

Tribalian je napisao/la:Tema je Srbija nije Crna Gora.44Bertans je napisao/la:I ja kažem, al Bajkoni neće da sluša.![]()
A Bajkovic je za tebe i za ove tvoje GOSPODIN !

Bajković: Hoću ja da branim za Srbiju!
[youtube][/youtube]
- alan_kardec
- Kontakt:
samokontrola, samokontrola
Sutra počinje evropsko U-21. Srbija prvu igra sutra uveče od 20:45 protiv Njemačke.
Hoće li igrati Kostić ili neće?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Kostić definitivno nece igrati!alan_kardec je napisao/la: Sutra počinje evropsko U-21. Srbija prvu igra sutra uveče od 20:45 protiv Njemačke.
Hoće li igrati Kostić ili neće?
Nekako smo mozda nepravedno zapostavili starije orliće, a momci izbacili Špance i od sutra pocinju borbu za polufinale i OI!
Znatno smo oslabljeni, ali i pored toga se moze skockati ok tim! Recimo...

Na klupi naravno takodje konkurisu za prvu: Petković, Ćosić, Ivanić, Čavrić, Milunović, Trujić...
Druga je stvar sto nam Dodić i nije bas najjaca karika, ali nadam se da ce nas razuvjeriti...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- alan_kardec
- Kontakt:
Dodić je dobro počeo, dobili smo Italiju u gostima 1:0, iako ne mora ništa da znači. Milunović je bio strijelac.
Velika šteta što nema Kostića, ali eto jači smo za Đuričića i Spajića u odnosu na dvomeč protiv Španaca.
Ovaj Srnić i Petrović baš nekako bodu oči u ovom tvom timu (iako cijenim da nemamo bolje u ovom momentu), ostalo ok.
Remi protiv Njemaca i da se udaramo nogom u dupe.
Velika šteta što nema Kostića, ali eto jači smo za Đuričića i Spajića u odnosu na dvomeč protiv Španaca.
Ovaj Srnić i Petrović baš nekako bodu oči u ovom tvom timu (iako cijenim da nemamo bolje u ovom momentu), ostalo ok.
Remi protiv Njemaca i da se udaramo nogom u dupe.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Meni je Srnić medju najjacima u ovoj ekipi. Djecko ubija kako igra, a bio je bitan faktor na kraju kvalifikacija kada je bacen u vatru nakon svih onih otkaza...Sto se Petrovića tice, bas tako, nemamo boljeg, jer ni Filipović nije neka klasa. Da je Antonov tu, druga bi se pjesma pjevala...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- alan_kardec
- Kontakt:
pa ako je tako, onda Kostić i neće faliti baš puno
da ne počinjemo priču o tome kakve je igrače Zvezda puštala bez pare i dinara 
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Znam da se zezas, ali Kostić bi nam puno znacio. Pokazao je kvalitet i u bundesligi, a i igra kontra stranu od Srnića...Najvise mi je zao njega, Mitrovića i Nastasića. Radoja takodje, ali on je svakako vec dugo povredjen...Marković kako trenutno igra, i nije prevelika steta sto nije tu... 
Ah Zvezda i njeni failovi: Stojković, Srnići, Matić, Đurđević, Maksimović...
Ah Zvezda i njeni failovi: Stojković, Srnići, Matić, Đurđević, Maksimović...
- alan_kardec
- Kontakt:
Meni je nekako najviše žao zbog Radoje, momak je doktorski odradio baraž
Upariti njega i Matića 
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.