Naša reprezentacija nije spremna za tvoje neigranje u klubu.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
http://www.forzaroma.info/2015/06/15/me ... vic/446207HariTz je napisao/la:Izvor?Manuel je napisao/la:Begovic na pragu potpisa za Romu.Dodji majstore
Ovo bi bilo odlično. Još sa Džekom ako dođe do eventualnog transfera, napada Romu na titulu, a i Beg ujedno ce igrati u ligi prvaka.
i to za rivalski klub jednog lazia.. ovo će biti prvi slučaj u historiji da 'navijač' zamrzi nekog igrača reprezentacije jer je protivnik nekom tamo klubu u rimu od kojeg je udaljen otprilike 1200 kilometara..Papastathopoulos je napisao/la:ali da reprezentativca svoje zemlje nazivam ciganinom jer igra za rivalski klub, to ne bih mogao...Miralema pogotovo..al' hajd, svako ima svoje..
Chinaglia mrzi sve sto je iz Rome ahaha.Sad bih ja trebao mrziti Lulica jer je u Laciju a i zabio je Romi gol u finalu kupa al dok igra za repku ne pada mi na pamet to da radim.On igra za Bosnu a jel zabija Romi,Laciju ili nekom trecem nebitno je.viKK je napisao/la:i to za rivalski klub jednog lazia.. ovo će biti prvi slučaj u historiji da 'navijač' zamrzi nekog igrača reprezentacije jer je protivnik nekom tamo klubu u rimu od kojeg je udaljen otprilike 1200 kilometara..Papastathopoulos je napisao/la:ali da reprezentativca svoje zemlje nazivam ciganinom jer igra za rivalski klub, to ne bih mogao...Miralema pogotovo..al' hajd, svako ima svoje..
Jos ce poceti dizati slike Arkana kao i navijaci tima. Pravi cigan kad moze za taj klub da potpise/navija..Chinaglia je napisao/la:onakav gospodin da postane cigo kao PjanićManuel je napisao/la:Begovic na pragu potpisa za Romu.Dodji majstore![]()
vidjeti ćete za par mjeseci kad Begović pokupi vrline Tottija, De Rossija, Florenzija i ostalih klošara
što lažeš ovaj napaćeni narodVirtu4l je napisao/la:Dajte ba, pričate o Chinagliji kao da je neki čovjekčovjek je vrijeđao Asmira jer navija za gle čuda - Leotar.
to je istina, međutim, Mireta ne mrzim, samo ga ne volim, jer je merdaš kao i svaki drugi igrač tog klubaManuel je napisao/la:Chinaglia mrzi sve sto je iz Rome ahaha.
Chinaglia je napisao/la:što lažeš ovaj napaćeni narodVirtu4l je napisao/la:Dajte ba, pričate o Chinagliji kao da je neki čovjekčovjek je vrijeđao Asmira jer navija za gle čuda - Leotar.
Ti si za hospitalizacije.Chinaglia je napisao/la:navija za Leotar![]()
dragi Asmire, od danas više nemaš moje poštovanje
onore alla tigre?Chinaglia je napisao/la:što lažeš ovaj napaćeni narodVirtu4l je napisao/la:Dajte ba, pričate o Chinagliji kao da je neki čovjekčovjek je vrijeđao Asmira jer navija za gle čuda - Leotar.
to je istina, međutim, Mireta ne mrzim, samo ga ne volim, jer je merdaš kao i svaki drugi igrač tog klubaManuel je napisao/la:Chinaglia mrzi sve sto je iz Rome ahaha.
kad kažem da je cigo, to govorim zbog njegovog ponašanja, a možete se pravit' grbavi koliko hoćete, on je fino poprimio ciganske osobine koje su utkane u navijačima i igračima tog kluba .. aj' uzdravlje
Levatu jedan, navijaci lazija skandiraju Arkanu. Zna se ko je Arkan, al eto tebi to izgleda ne smeta.Chinaglia je napisao/la:neznalice, ne vuci me za jezik
To nije uvreda. Kad nekog nazivas ciganom i tako to jeste.Chinaglia je napisao/la:da, treba me banovat' zato što se tebi ne sviđa nešto što sam napisao
u tvom komentaru se nalazi uvreda na moj račun, za razliku od mene koji nisam prekršio bilo kakvo pravilone pada mi na pamet da se zamaram time šta drugi o meni govore, ili još gore, da se palim na nešto što neko napiše o nekome
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.