FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nije to bas tako ni sa stadionom.Niste u pravu.Broj navijaca je tu negdje mogao bi biti i bolji ali nama trebaju gledaoci a oni hoce neke stvari kao prvo uslove na tribini kao drugo i ne manje vazno da vidi dobar fudbal.Izgradnja istoka bi promjenila dosta toga pogao bi zaraditi na pitarima za derbi uz skracenje lige.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Slažem se, treba napraviti istok, popraviti uslove na sjeveru, jugu i zapadu. Isplatiće se kad tad. Ali to ne treba da bude uslov za neke stvari.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
- champions1921
Ja imam osjecaj da bi pocetak bio kakvih konkretnih radova na stadionu sve pokrenuo na bolje. To bi mnoge probudilo i pokazalo im da je ova garnitura ljudi koji vode klub dorasla zadatku. Mene bi vjerovatno hercika od srece opalila onog momenta kada bi krocio na izgradjen istok.
BUDI ŽELJO !!!
Pa dobro, ajd nek naprave pa ćemo vidjet,slažem se ja da su uslovi katastrofa, da se nemamo gdje popišat al kako kada klub nema para bilo šta napraviti? Znači ja mogu dolazit i podržavati svoj klub i u ovim uslovima a ta gospoda ne može, ma na.bijem ih... I ja bih volio stadion ali kako, Megamix hoće, odlično, gradi eto ti prostori zauvijek, budemo li čekali da ga mi kao klub gradimo nećemo to dočekati... daj nek se nešto dešava ubi nas ova monotonijapile87 je napisao/la:Nije to bas tako ni sa stadionom.Niste u pravu.Broj navijaca je tu negdje mogao bi biti i bolji ali nama trebaju gledaoci a oni hoce neke stvari kao prvo uslove na tribini kao drugo i ne manje vazno da vidi dobar fudbal.Izgradnja istoka bi promjenila dosta toga pogao bi zaraditi na pitarima za derbi uz skracenje lige.
Drug nije to uslov tebi i meni mi cemo svakako doci.U svakom biznis planu postoji strategija a svaka strategija ima ciljnu grupu.u ovom slucaju obican prosjecan ljubitelj fudbala Zeljo ima vise simpatizera nego navijaca e kad to napravis onda ima smisla i fan sop i prateci objekti. Odosmo daleko. Ja mislim da je prioritet u ovome trenutku trening kamp jer bi sa tim digli na visi nivo i omladinsku skolu a i popravili uslovi za prvi tim. To bi prvo ganjao a to kosta bruku para a isto tako sam cuo da ovi nasi rade i na tome.vrbanjusa je napisao/la:Slažem se, treba napraviti istok, popraviti uslove na sjeveru, jugu i zapadu. Isplatiće se kad tad. Ali to ne treba da bude uslov za neke stvari.
Biće pozitivnih stvari ubrzo, samo malo strpljenja. Uvijek postoji problema i problemcica i uvijek ce ih biti ali nadam se da će biti sve o. Sto se tice igraca cekamo odgovore dvojice koji ce se izjasniti do petka a ostali do sredine slijedece sedmice, svima je u interesu otici vani pa tek onda naša liga. Nazalost tako je ali sta cemo.

Ne govorim da je meni i tebi uslov da bi došli nego ovim kojima sve smeta jedan od uslova je i camp nou na grbavici. Znači kad se i taj uslov ispuni nekad u budućnosti onda se nađe nešto novo da bi bilo opravdanje za nedolazak i pljuvanjepile87 je napisao/la:Drug nije to uslov tebi i meni mi cemo svakako doci.U svakom biznis planu postoji strategija a svaka strategija ima ciljnu grupu.u ovom slucaju obican prosjecan ljubitelj fudbala Zeljo ima vise simpatizera nego navijaca e kad to napravis onda ima smisla i fan sop i prateci objekti. Odosmo daleko. Ja mislim da je prioritet u ovome trenutku trening kamp jer bi sa tim digli na visi nivo i omladinsku skolu a i popravili uslovi za prvi tim. To bi prvo ganjao a to kosta bruku para a isto tako sam cuo da ovi nasi rade i na tome.vrbanjusa je napisao/la:Slažem se, treba napraviti istok, popraviti uslove na sjeveru, jugu i zapadu. Isplatiće se kad tad. Ali to ne treba da bude uslov za neke stvari.
Rade naši na mnogo čemu i pametno šute. I ta šutnja najviše smeta dušmanima jer ne znaju šta se dešava i ne mogu opstruirati.
Slažem se za trening kamp ili barem još jedan dodatni teren. Ili barem za početak reflektori na pomoćnom.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
Izgleda za sad da nam je za Europu ovako :
..............Antolović............................
....Memija.....Kosorić....Bogdanović.....Kvesić....
.........Hadžiahmetović.....D. Sadiković............
...................Beganović.....................
...Đelmić........Bajić..........Kokot........
Klupa: Kjoševski, Uzelac, Hadžović, Livaja, E. Sadiković, Hiroš, Diata.
..............Antolović............................
....Memija.....Kosorić....Bogdanović.....Kvesić....
.........Hadžiahmetović.....D. Sadiković............
...................Beganović.....................
...Đelmić........Bajić..........Kokot........
Klupa: Kjoševski, Uzelac, Hadžović, Livaja, E. Sadiković, Hiroš, Diata.
Drugim rijecima Evropa dolazi a mi nista nismo poduzeli kako bi sto sprmnije to docekali .
Jos ako uzmemo u obzir da nam 4 igraca nema radi reprezentacije

Jos ako uzmemo u obzir da nam 4 igraca nema radi reprezentacije
Nije toliko ni loše koliko se svi žalite. Što se tiče prvog tima za evropu ne može biti bolje, ostali su svi oni koji su igrali zadnjih 6-7 kola, osim Eldara. Ono što treba je dovesti igrače koji su ozbiljna konkurencija prvotimcima, a onaj slobodan prostor na klupi ostaviti juniorima i pomalo ih ubacivati, kao što se radilo sa Amirom i Dženisom.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Ipee je napisao/la:FOTO: Četiri juniora potpisala, Sadiković i Hiroš produžili ugovore
http://fkzeljeznicar.ba/foto-cetiri-jun ... ore/14832/
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
mukitmovac
- Kontakt:
E cuj Bajic u njanjajevo hahha, gtohotom se smijem, jps sažo coca, stevanovic, spaha i toni. Nista od Zakarica ne lozite se beze
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Ma to oni kao pokusavaju da loze nekoga hudnicimukitmovac je napisao/la:E cuj Bajic u njanjajevo hahha, gtohotom se smijem, jps sažo coca, stevanovic, spaha i toni. Nista od Zakarica ne lozite se beze
cijena je ista kao i za svakog drugog 
Je li rok za prijavu igrača za europu 22. ili 25.6? ne mogu da nađem nikako
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- Neandertalac
- Kontakt:
Laz je ovo za Stanica. Cisto istine radi momka zovnuli i na kapiji mu rekli da ne racunaju na njega! Nakon tolike pauze koji bi to igrac trazio dupla primanja? Fuj kako se plasiraju lazi za tako trofejnog igraca, koji bi i ovakav rovit bio duplo bolji i korisniji od Livaje i Diate. Al 100%
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
mukitmovac
- Kontakt:
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Re: RE: Re: FK Željezničar
A sto je produzeak ugovota bio sporan jos dok je Amar bio tu?Jer prica oko Stanica se povalaci malo duze od ovih nekoliko dana. Molim te da nam pojasnis.Neandertalac je napisao/la:Laz je ovo za Stanica. Cisto istine radi momka zovnuli i na kapiji mu rekli da ne racunaju na njega! Nakon tolike pauze koji bi to igrac trazio dupla primanja? Fuj kako se plasiraju lazi za tako trofejnog igraca, koji bi i ovakav rovit bio duplo bolji i korisniji od Livaje i Diate. Al 100%
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
potpisao zadnji vezni,sacekat cu zvanicnu stranicu nek radi svoj posao 
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Iskreno, ne znam sta se imamo pripremati za tu ekskurziju zvana Zeljo u evropi.CARSON je napisao/la:Drugim rijecima Evropa dolazi a mi nista nismo poduzeli kako bi sto sprmnije to docekali .
Jos ako uzmemo u obzir da nam 4 igraca nema radi reprezentacije![]()
Bez 1 mil KM uloga cisto u ekipu, mozemo kurcu svakako svirati po pitanju evrope, tako da je bolje spremiti se kako Bog zapovijeda za narednu sezonu, kada ne bi zavrsili ispod crte jer ce svaki bod mnogo znaciti...
A to za Stanica, ocigledno da odredeni klanovi radi svoje. Neko interesno zeli napraviti haous na reliciji uprava-navijaci-igraci ili se direkno ide da se momak sto vise moguce prikaze negativan u javnosti.
Posto je dosta bure bilo u vezi momka, kako ovdje na forumu, tako medu pricama raje, ne bi bilo lose da se klub oglasi i istaze svoj stav po pitanju ovih odlazaka cisto da se neke stvari postave jasno..
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 16 jun 2015, 17:47, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.