Moj @Tuzlak i sad placem kad se sjetimTuzlak04 je napisao/la:Barem priznajete da ste nas i vi izbacilirodjenisa je napisao/la:Tek obratih paznju na datum kad je nastala fotka.03.11 2012 one godine kad je poceo zvanicni bojkot RA radi sramne izdaje nekih pojedinaca kada su sezonu prije izbacili nase sportske prijatelje iz Tuzle u Federalnu ligu![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Joj kako si smjesan druzestaragarda je napisao/la:puno je to iznad 500..odvadi malo..spusti ljestvicu...hajde eto neka ove sezone bude preko 300Heller je napisao/la:Javite se kad vama prosjecna posjeta bude iznad 500 ljudi.![]()
..i plus da se 7c uveze sa 8b pa da i ovi krenu na tekme
![]()
#musvdg
Živimo momenat kad budete na ivici provalije, a onda vas mi onako malo dotaknemo prstomshearer je napisao/la:Ako vas je iko izbacio onda je to Veležova uprava, igrači... A vi na navijače navalili, navijači vam krivi, Stari Most i šta ja znam šta ste još onda psovali i kleliTuzlak04 je napisao/la:Barem priznajete da ste nas i vi izbacilirodjenisa je napisao/la:Tek obratih paznju na datum kad je nastala fotka.03.11 2012 one godine kad je poceo zvanicni bojkot RA radi sramne izdaje nekih pojedinaca kada su sezonu prije izbacili nase sportske prijatelje iz Tuzle u Federalnu ligu![]()
Pa zar ne biste yebali sve vasoj vasoj upravi ,k'o sto smo mi
Ima vas 15.000 borite se jbg 
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Bola ne raspravljajte se sa navijacima koji ne postoje,ne idu na gostovanja i kojim se na oficijalnoj od KN nalaze fotografije sa utakmice reprezentacije sa logom grba u dnu slike. Nemaju gostovanja u istoriji pa te postavljaju. Ne raspravljajte se nego smilujte. Eejjj znaci rang beštija i hljumana

From father to son
divi ovo oni znaju da se o Ibri iz Zenice radiProbisvjet je napisao/la:Mislim da je ovo rekordna posjeta.![]()
Sloboda Tuzla
Tuzlak04
Samo što to više nećete dočekati ni doživjeti, jer bi smo mi vama trebali vratiti za 1987. kao nikome, znaš ti to dobro, pošto ste uvijek šurovali sa sudijama, i bili priljepak nekad Zvezdi, nekad Partizanu, a nekad Hajduku. Bili ste i ostali filijala...Nag.uzite se uvijek kada nekome drugom treba...
Samo što to više nećete dočekati ni doživjeti, jer bi smo mi vama trebali vratiti za 1987. kao nikome, znaš ti to dobro, pošto ste uvijek šurovali sa sudijama, i bili priljepak nekad Zvezdi, nekad Partizanu, a nekad Hajduku. Bili ste i ostali filijala...Nag.uzite se uvijek kada nekome drugom treba...
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 16 jun 2015, 18:03, ukupno mijenjano 1 put.
nema potrebe, njih malo jači vjetar oboriTuzlak04 je napisao/la:Živimo momenat kad budete na ivici provalije, a onda vas mi onako malo dotaknemo prstomshearer je napisao/la:Ako vas je iko izbacio onda je to Veležova uprava, igrači... A vi na navijače navalili, navijači vam krivi, Stari Most i šta ja znam šta ste još onda psovali i kleliTuzlak04 je napisao/la:
Barem priznajete da ste nas i vi izbacili
goveđigulašmajka
-
rodjenizavjecnost
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: PL prepucavanja
Guzit.e se topla braco...rigotina je napisao/la:nema potrebe, njih malo jači vjetar oboriTuzlak04 je napisao/la:Živimo momenat kad budete na ivici provalije, a onda vas mi onako malo dotaknemo prstomshearer je napisao/la: Ako vas je iko izbacio onda je to Veležova uprava, igrači... A vi na navijače navalili, navijači vam krivi, Stari Most i šta ja znam šta ste još onda psovali i kleli
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
tacno,krv te j e b o...u glavu se znaju..ahahahahafukaratz je napisao/la:divi ovo oni znaju da se o Ibri iz Zenice radiProbisvjet je napisao/la:Mislim da je ovo rekordna posjeta.![]()
pa kad ih ima 150 na stadionu svi se medjusobno znaju
bas su fina skvadra
nego imal koga iz Mostara na stadionu ili su svi pod Bijelim Brijegom?
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 16 jun 2015, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Vidim više pratiš rođene nego svoj klub. samo nastavi tako, be coolstaragarda je napisao/la:tacno,krv te j e b o...u glavu se znaju..ahahahahafukaratz je napisao/la:divi ovo oni znaju da se o Ibri iz Zenice radiProbisvjet je napisao/la:Mislim da je ovo rekordna posjeta.![]()
bas su fina skvadra
![]()
![]()
![]()
![]()
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Jebote život, i ovo stvorenje misli da je zanimljivo nekom. U svakom postu više smajlija nego slova. I samo isto ponavljastaragarda je napisao/la:tacno,krv te j e b o...u glavu se znaju..ahahahahafukaratz je napisao/la:divi ovo oni znaju da se o Ibri iz Zenice radiProbisvjet je napisao/la:Mislim da je ovo rekordna posjeta.![]()
[img]http://img819.imageshack.us/img819/2852/dedowh.jpg[/img]pa kad ih ima 150 na stadionu svi se medjusobno znaju
bas su fina skvadra
![]()
![]()
![]()
![]()
...plus sto iza udarnog stoji manje djece nego sto ima slova u nazivu grupe...tragikomicno
![]()
![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Što iz Zenice? Je li bio na "Službenom putu"?rodjenisa je napisao/la:Taj dedo ima sedamdeset i nesto godina ,Ibro nas iz Zenice ,svaku al bas svaku utakmicu dodje i bodri svoje rodjeneProbisvjet je napisao/la:Mislim da je ovo rekordna posjeta.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja volim FK Tuzla City
Nas Ibrahimaga je rodjeni Zenicanin i ludo voli Velez ,sigurno jedinstvena osoba poznata po tome sto ne propusta niti jednu utakmicu rodjenih .Jednostavno takavih vise nema u BIH
Zivio nam Ibro 100 godina ,vole te tvoji rodjeni

Zivio nam Ibro 100 godina ,vole te tvoji rodjeni
Respekt Ibri 
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- Probisvjet
- Kontakt:
Respekt Ibri! Postoji jedan klub koji ima manje navijaca od Ibrinog. Zbog toga se solidarisu sa njima. Pogodite!?fukaratz je napisao/la:divi ovo oni znaju da se o Ibri iz Zenice radiProbisvjet je napisao/la:Mislim da je ovo rekordna posjeta.![]()
bas su fina skvadra
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.