FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ShofaII
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ShofaII » 16 jun 2015, 17:48

Nebih bas rekao da kod nas mozes na svakom metru ovakve naci. Interesantno kod njega je sto ima taj ulazak prema golu. Kod nas najvise imas onih dodaj meni da pucam :D
Ono sto je upitno kod ovog igraca jacina protivnika protiv kojih je sniman ;) al sigurno da je tip igraca koji moze napraviti višak. Sad da li taj visak moze praviti u nasoj ligi necemo znati dok ne vidimo
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 16 jun 2015, 17:52

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:
DooVe je napisao/la:Nemam običaj fakat da se javljam po drugim temama, al mislim da se radi o ovome momku https://twitter.com/rijadkobiljar9 :D
Požurio si, al' hajd dobro nema veze. :)

Jeste, riječ je o Rijadu Kobiljaru, "amerikanac"... izuzetno talentovan fudbaler, sviđa mi se to što ima dobar šut sa distance
20 - 25 metara, a i "slobodnjake" dobro izvodi što je prednost u odnosu na ostale igrače...
ima li gdje da vidimo tog malca

po ovome videu gore sto je vec neko postavljao meni i ne obećava nešto, ovakvih u bosni na svakom metru mozes ih naci
Mislim da nema, ne znam stvarno... Znam samo da ga je Ibraković zapazio prije par dana u Hercegovini, a skrenuo je
pažnju na sebe golčinom sa tridesetak metara.
Nije sigurno da ćemo dogovoriti saradnju jer i Rijad ima neke svoje uslove, e sad da li će pristati na naše, vidjećemo...
F.K.SARAJEVO

Aerodromsko
Kontakt:

Post Postao/la Aerodromsko » 16 jun 2015, 17:55

Bgm napisa momak da sutra pocinje profesionalnu karijeru pa cemo vidjeti..
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 16 jun 2015, 18:01

Nismo samo mi zainteresovani za ovog igrača, u igri je još neki austrijski klub što nama otežava situacija, mada dečko je
zagrijan da igra za nas, pored toga treba sačekati da se konsultuje sa ocem koji je trenutno na Floridi.
F.K.SARAJEVO

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 16 jun 2015, 18:02

Malo sam istraziv'o za onu bracu Klaric i mi nemamo nikakvu obavezu prema starijem, barem onu sto se tice plate. Mladji je dosao u akademiju a njegov menadzer je trazio da dodje i stariji ali da ce njegovu platu snositi on. Valjda da popuni CV da je potpisao za FKS. :rol:
1946

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 16 jun 2015, 18:08

Head je napisao/la:Malo sam istraziv'o za onu bracu Klaric i mi nemamo nikakvu obavezu prema starijem, barem onu sto se tice plate. Mladji je dosao u akademiju a njegov menadzer je trazio da dodje i stariji ali da ce njegovu platu snositi on. Valjda da popuni CV da je potpisao za FKS. :rol:
Odlicno.
1946

amypitar
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 16 jun 2015, 18:12

Ja konto, mi napokon klub postali. Ja pojacanja i zajebancija, dragi boze.Cuj poveo i brata sa sobom.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 16 jun 2015, 18:13

1946

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 16 jun 2015, 18:14

Je l' sad sve ok ?! Eto saznali ste u roku dva sata o kome je riječ. I ne znači ako sam pustio crva da prošeta Zvorničkom
da želim nešto vama pametovati i glumiti sveznalicu. Poklopilo se to da je Rijad i da je napadač i ideja se sama nametnula.
haha
F.K.SARAJEVO

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 16 jun 2015, 18:21

Head je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/sluzbeno ... sti/165014

Ibrakovio namjestio. :urnebes:
slika
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

wwwfcsarajevoba
Kontakt:

Post Postao/la wwwfcsarajevoba » 16 jun 2015, 18:27

Stručni štab Fudbalskog kluba Sarajevo na čelu sa Dženanom Uščuplićem, sutra će obaviti prozivku na početku priprema za nadolazeće evropske, ali i utakmice u domaćem prvenstvu

Fudbaleri aktuelnog šampiona države prvi trening će odraditi na glavnom terenu Olimpijskog stadiona Asim Ferhatović-Hase, a isti bit će otvoren kako za medije, tako i za navijače, koji se očekuju u velikom broju.

Tim povodom, iz koševskog premijerligaša odlučili su da će za sutrašnji trening biti otvoren ulaz "C5" na tribini Istok od 17 sati, kako bi svi navijači i simpatizeri Sarajeva mogli nesmetano gledati prvi trening svojih ljubimaca.

Trening počinje u 17.30 sati.

http://sportsport.ba/bh_fudbal/istok-ot ... vci/165018

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 16 jun 2015, 18:32

http://sportsport.ba/bh_fudbal/amir-mas ... vor/165016
Ovakve klince bi trebali dovoditi u Akademiju :)
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 16 jun 2015, 18:47

https://twitter.com/rijadkobiljar9 hahaha ovaj kao da je potpisao za Mancester, koliko mu cestitaju :D

Ali ovaj twit mu je zvono ocm.....tekbir hahahaha
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 16 jun 2015, 19:02

Pametno se dovode ova djeca do 19 godina; igrace za juniore, ko se pokaze, ide u prvu ekipu, ostali pa-pa. Samo ovako nastaviti... ;)
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Aerodromsko
Kontakt:

Post Postao/la Aerodromsko » 16 jun 2015, 19:26

Amca007 je napisao/la:https://twitter.com/rijadkobiljar9 hahaha ovaj kao da je potpisao za Mancester, koliko mu cestitaju :D

ALLAH :ljepota: VISCA BARCA :ljepota: BIH :ljepota: TEKBIR hahahah jao lika
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 16 jun 2015, 19:43

Pade mi na pamet onaj lik sto su ga manijaci dijelili po FB inace je ko neki pjevac pa je znao ono da nas zeza fol divovi pa se ono nazor smije,bas kad smo bili u krizi. Svako drugo dan neki klip je od njega bio. Ako moze ko da se sjeti imena ?

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 16 jun 2015, 19:45

Head je napisao/la:Malo sam istraziv'o za onu bracu Klaric i mi nemamo nikakvu obavezu prema starijem, barem onu sto se tice plate. Mladji je dosao u akademiju a njegov menadzer je trazio da dodje i stariji ali da ce njegovu platu snositi on. Valjda da popuni CV da je potpisao za FKS. :rol:
Ma ja, Tirić sredio.

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 16 jun 2015, 19:51

Eno Zakaric kod komsija.

Habahahahha.

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 16 jun 2015, 19:52

Amca007 je napisao/la:https://twitter.com/rijadkobiljar9 hahaha ovaj kao da je potpisao za Mancester, koliko mu cestitaju :D

http://zmajevibih7.blog.spot.dk/2014/04 ... -zove.html

Zato što mu nije bio san potpisati za Mančester, već Sarajevo. Inače nije mi ovo prvi put da čujem za ovog malog, prije par godina sam isto čitao o njemu kako je naša velika nada u Americi, i čak je i u tom članku spominjao kako mu je san jednog dana obući bordo dres.

Što se tiče Sanina, prema svemu što sam uspio saznati, u naše redove je došao najbolji omladinac Zrinjskog, ima tek 16 godina, pa ako mu je došao i brat s njim, šta fali (i on je bio jedan od najboljih juniora dole). Ko zna, možda se isplati.

Dobrodošli obojica!

bez tačke između blog i spot

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 16 jun 2015, 20:03

Oerde je napisao/la: Što se tiče Sanina, prema svemu što sam uspio saznati, u naše redove je došao najbolji omladinac Zrinjskog, ima tek 16 godina, pa ako mu je došao i brat s njim, šta fali (i on je bio jedan od najboljih juniora dole). Ko zna, možda se isplati.

Dobrodošli obojica!
Ma to su mladi igrači, neki talenat posjeduju, da ne posjeduju sigurno ne bi ganjali loptu. Uglavnom mnogo više možemo dobiti sa njima nego izgubiti. Neka ih, nek rade i neka se probaju nametnuti, najbolji uvijek dobiju priliku.

Ma meni je ovaj amerikanac interesantan, i ja sam pregledao njegove profile na društvenim mrežama i vidi se da je oduševljen, ko zna, i on je mlad možda mu ta ljubav koju gaji prema bordo boji bude veća motivacija pa i od njega bude nešto.

Al ako ga istok uzme na zub, teško mu, ha @ljiljane? ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, alacious, Amidzaa, MaroonBjelave, Pitar6785, Pitaristok i 61 gost.