Jasta a pogotovo jos sto ovi iz tuzle naginju da dodje..Ima 3 mjeseca napisali Skahic gotova stvar pa ga sad i ne spominju,frajer ko da je Ramos stvarno ne znam sto se tolika frka diglaCrvena1981Armija je napisao/la:Da hoće više otići ovaj Škahić, tačno su mi se on i njegov menadžer popeli na neku stvar![]()
![]()
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
#musvdg
Diže mu cijenu...Ma ima naš mali Mahinić, koji je napredovao, pored toga, to je i naše dijete....postaviti Škahiću ultimatum, imaš toliko vremena da se odlučiš, a ne da on ucjenjuje klub. Ionako nam je odbrana ostala na okupu...Crvena1981Armija je napisao/la:Da hoće više otići ovaj Škahić, tačno su mi se on i njegov menadžer popeli na neku stvar![]()
![]()
Ja se sekunde jedne ne sekiram ni za jednog igraca
Zivi bili pa vidjeli

Zivi bili pa vidjeli
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
prvenstvo počinje 25 jula.rodjenisa je napisao/la:Ja se sekunde jedne ne sekiram ni za jednog igraca![]()
Zivi bili pa vidjeli![]()
MajstorFormat je napisao/la:Raja kakav je blagojevic ovaj? Hvala
Ma ne treba nam bas majstor posto je zadnji vezni ,mozel malo detaljnije? Heh
Zeljeznicar! 1921 !
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Klasicni playmakerFormat je napisao/la:Ma ne treba nam bas majstor posto je zadnji vezni ,mozel malo detaljnije? Heh
#musvdg
Re: RE: Re: RSD Velež Mostar
Jesu li normalni oniAlemC85 je napisao/la:prvenstvo počinje 25 jula.rodjenisa je napisao/la:Ja se sekunde jedne ne sekiram ni za jednog igraca![]()
Zivi bili pa vidjeli![]()
joj d.ebila u savezu, kada su najveće vrućine...
![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Steta za nas,a za vas pojacanjeFormat je napisao/la:Evo ovaj je potpisao 100% sad bilo zvanicno
#musvdg
e ybg...1922VFC1981 je napisao/la:Steta za nas,a za vas pojacanjeFormat je napisao/la:Evo ovaj je potpisao 100% sad bilo zvanicno
..
Moram priznati da mi nije svejedno za Blagoja ,al jbg nije da nismo navikli ovako svake godine
transfer politika nam je gora od omladinske škole...samo kako ne znaju preogavarti, to mi neće u glavu? 
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Ja sam se definitvno razocarao jos jednom ali ovaj put i previse,dosta mi je da mi sijede zbog ove uprave jebne iskacu

#musvdg
Samo što sada moramo tražiti igrača isltog ili sličnog profila. Da je on ostao, ostala bi nam potraga za centaforom, a ovako moramo dovesti barem 2 kvalitetna igrača ako želimo nešto više u narednoj sezoni...rodjenisa je napisao/la:Moram priznati da mi nije svejedno za Blagoja ,al jbg nije da nismo navikli ovako svake godine
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
Bravo upravo, sada dolazi "pojačanje" iz Srbije koje nije odigralo dvije utakmice. Pa onda najava da se ide na mjesta koja vode u Europu
BAGRO, MRŠ VAN IZ KLUBA!!!
BAGRO, MRŠ VAN IZ KLUBA!!!
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
I otisao Blagoja...

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Roben nek je sa srecom. Zaduzio si nas sve borbom i zalaganjem tako da ti nemamo sta prigovorit. Ostaje zal ali idemo dalje. Forza do groba
From father to son
ostanemo li mi u ligi dogodine bice ko da smo osvojili ligu prvaka..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.