Al fakatzeljeznicar1 je napisao/la:Nemoj super pisat ovdje svega ti, kakvi smo baksuzi i to ce se nesto zajebat.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: RE: Re: FK Željezničar
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Re: FK Željezničar
Nisam ih vidio , jel ih vidio ko od forumasa ? Fakat kakvi suFormat je napisao/la:Pa rekose da brazilci hodat ne znaju
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
jel imate Transfermarkt Profil od njih?Merhaba je napisao/la:Valjda ce potpisati i ti Brazilci da bude veci roster , veca konkurencija...e hajmo sad upravo sljedeci korak oba beka!!
Igrač koji igra s obje noge podjednako
a srcan i nije ckapi
plus aerodinamičan
samo da nas povrede zaobidju
samo da nas povrede zaobidju
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Ma dobri su crnci, oni bi igrali ovdje za par stotina KM i onda poslije par godina pisu kako nisu imali ni za tu hranu. Al realno, ni Buba nije imao pojma, nego se nalozi, malo raja malo saigraci, pa i treneri.... Imaju sve predispozicije da uspiju, samo ih treba malo upraviti 
buba nije imao pojma? jesi ti siguran da si tad pratio želju? 
- champions1921
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Ja sam jutros provalio jednog a tog drugog nisam mogao (mozda je onaj smedji, onako ko cickav). Nisu na treningu nista radili da bi se mogli ocijeniti. Gotovo čitav trening su stelili prodor po desnoj strani i povratnu u 16.. Kakav je onaj Gacan? Fizički izgleda dobar. Hoće li moći za klupe..Merhaba je napisao/la:Nisam ih vidio , jel ih vidio ko od forumasa ? Fakat kakvi suFormat je napisao/la:Pa rekose da brazilci hodat ne znaju
BUDI ŽELJO !!!
Buba je poceo kao odbrambeni, cini mi se lijevi bek, i onda ga je Enver stavio u napad i tu je zablistao 
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
manijakinho
- Kontakt:
Ako nije Zakaric onda ce Govedarica
Konačno pojačanje 
Velika šteta što nismo iskoristili ovu priliku za Zakarića. Nadam se da će onaj drugi doći što je još bio na meti, a kvalitetan je igrač.
Velika šteta što nismo iskoristili ovu priliku za Zakarića. Nadam se da će onaj drugi doći što je još bio na meti, a kvalitetan je igrač.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Faruk Gacan ? Nase dijete , nekad velika nada mada jos nije kasno...bio je u Visokom , valjda je sad bio u Mladosti DK vjerovatno na posudbama cim se vraca , a Mladost usla u ligu...
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
- bistrikboy
- Kontakt:
Cestitke upravi na ovom potezu,opet kazem za mene najbolji iz Veleza.Treba nam sada jos bek i/ili lijevo krilo.Steta za Zakarica iskreno mogli smo to pametnije izvesti.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
je li ovaj midžić lijevo krilo?
Nemojte sada izmnisljati da je dosao kao zvijezda, Buba kada je tek dosao ljudi se sprdali s njim, ali je covjek onda okrenuo u veoma kratkom periodu svu pozornost na sebe i zablistao, a oni koji se sjecaju njegovih prvih sedmica u Zelji znaju da nije bio bas bistar.
došao je potpuno anoniman. ali nisi ti to napisao, nego da nije imao pojma.
Super vijest, Blagojeviću želim dobrodošlicu i puno uspijeha u nasem klubu, moze li mi neko reci koja je prirodna pozicija od Livaje...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
omladina1921zeljina
- Kontakt:
Velahalve je napisao/la:Super vijest, Blagojeviću želim dobrodošlicu i puno uspijeha u nasem klubu, moze li mi neko reci koja je prirodna pozicija od Livaje...
Desni bek, može igrat i zadnjeg veznog.
E jbg onda nismo istog igraca gledali, ja ga dobro pamtim kad dode u onim svojim japankama, ljudi ga otpisivali ko da ne postoji, i onda je covjek bljesnuo. Kazem samo da nije nemoguce da se i sa ovim sada isto desi, mada ruku na srce nisam optimistican.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.