Da nije ovaj https://www.facebook.com/edis.brkanicxbox je napisao/la:Pade mi na pamet onaj lik sto su ga manijaci dijelili po FB inace je ko neki pjevac pa je znao ono da nas zeza fol divovi pa se ono nazor smije,bas kad smo bili u krizi. Svako drugo dan neki klip je od njega bio. Ako moze ko da se sjeti imena ?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovom Rijadu ni istok nece moci nista. Po ovome do sada sto sam procitao mali ima ogromnu zelju i volju i naravno ima cilj. A ono sto me fasciniralo je da samo trazi priliku.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Re: AW: RE: Re: FK Sarajevo
Hoss je napisao/la:Da nije ovaj https://www.facebook.com/edis.brkanicxbox je napisao/la:Pade mi na pamet onaj lik sto su ga manijaci dijelili po FB inace je ko neki pjevac pa je znao ono da nas zeza fol divovi pa se ono nazor smije,bas kad smo bili u krizi. Svako drugo dan neki klip je od njega bio. Ako moze ko da se sjeti imena ?
To je taj debil.
--------------------------- Benko -----------------------------
--- Velkoski ------ Stojcev / Alispahic ------ Duljevic ---
------------------ Radovac ------ Cimirot ------------------
--- Puzigaca --- Tatomirovic ---- ?????? ---- Hebibovic---
----------------------------- Delac ----------------------------
Za sada bez novih odlazaka i dolazaka ovo je nasih najjacih 11, stoper je prioritet ostalo zavisi od odlazaka te uvijek postoji mogucnost dolaska nekog zvucnog imena.
Za sada bez novih odlazaka i dolazaka ovo je nasih najjacih 11, stoper je prioritet ostalo zavisi od odlazaka te uvijek postoji mogucnost dolaska nekog zvucnog imena.
Ti si opet šampion !
Taj sastav je i vise nego dominantan za ovu ligu, pogotovo kada se uzme u obzir da imamo kvalitetnu klupu. U Europi smo i sa losijim timom pravili znacajne izlete i uz korektan zrijeb, mozemo opet. Sad bih potpisao da ostane taj tim....samo neka zavrse tog stopera
Moze li ovaj novi Bekic igrati lijevog beka i krilo?simon je napisao/la:--------------------------- Benko -----------------------------
dosao na post 1234

Zadnja izmjena: MCMXLVI, dana/u 16 jun 2015, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Najbitnije je da Delac ostane, Alispahic uhvati formu i da dovedemo kvalitetnog stopera.
Ako Cimi ode, onda se i tu treba trgovati.
Ako Cimi ode, onda se i tu treba trgovati.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- Evolution87
- Kontakt:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma samo da oznoji dres, neznanje nikad nije bio neki belajhilmo je napisao/la:Ma to su mladi igrači, neki talenat posjeduju, da ne posjeduju sigurno ne bi ganjali loptu. Uglavnom mnogo više možemo dobiti sa njima nego izgubiti. Neka ih, nek rade i neka se probaju nametnuti, najbolji uvijek dobiju priliku.Oerde je napisao/la: Što se tiče Sanina, prema svemu što sam uspio saznati, u naše redove je došao najbolji omladinac Zrinjskog, ima tek 16 godina, pa ako mu je došao i brat s njim, šta fali (i on je bio jedan od najboljih juniora dole). Ko zna, možda se isplati.
Dobrodošli obojica!
Ma meni je ovaj amerikanac interesantan, i ja sam pregledao njegove profile na društvenim mrežama i vidi se da je oduševljen, ko zna, i on je mlad možda mu ta ljubav koju gaji prema bordo boji bude veća motivacija pa i od njega bude nešto.
Al ako ga istok uzme na zub, teško mu, ha @ljiljane?

@evolution87
ma zavisi, sta ako ima istine u ovom nigerijcu iz izraela

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
pitarlOOk je napisao/la:Njega smo ganjali
Ma sta smo ga ganjali.Ovde ga raja prozivala.Za njega moras dati lovu.Mi samo uzimamo besplatne, i slobodne igrace.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Mozda mi sa foruma..pitarlOOk je napisao/la:Njega smo ganjali

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Propao transfer jer smo ga pomenuli ovdje, jbgmuhamedhulk je napisao/la:Mozda mi sa foruma..pitarlOOk je napisao/la:Njega smo ganjaliNezz za klub
Hehehehehe
Pesimista: ne moze gore od ovoga
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ovaj mali Rijad me vec impresionirao, koliko mu raje samo cesita na tviteru, za to moras bit bas dobra osoba. On je sutra na prozivci sa ekipom, nadam se da ce bit u prvom timu, pa nek uci od najboljeg (citaj Benke) . Sretno mu! A sto se tice velkovskog mislim da smo ga ipak samo mi prizivali..
steta, on je odlican
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ps. Vidimo se sutra na istoku u 17 h.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Imaju bogatog ruskog gazdu Sergej Samsonenko, lik ulaze po 1,5 miliona eura godisnje, tako da mogu uzet koga hoce...muhamedhulk je napisao/la:Mozda mi sa foruma..pitarlOOk je napisao/la:Njega smo ganjaliNezz za klub
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Velkoski nije klasicno krilo. To moze proci u Premijer ligi a u evropi jako tesko. Osim ako Puzgaca bude radio defanzivne akcije za dvojicu i Radovac. Mozda 3-5-2 nebi bilo tako lose ako ovaj novi stoper bude beton. Tatomirovic to moze odigrati.simon je napisao/la:--------------------------- Benko -----------------------------
E nek smo se Bilbije amatera riješili ...
Hoće li taj stoper momci?????????
Hoće li taj stoper momci?????????
Za Krstu sve najboljeEvolution87 je napisao/la:Vjerio se Krste

[youtube][/youtube]
- muhamedhulk
- Kontakt:
To svakako..FrancescoTotti je napisao/la:Ps. Vidimo se sutra na istoku u 17 h.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Hajdeee, perodeformero i 32 gosta.