Bash tako, neka ga prodaju RealuRomariooo je napisao/la:Uradio je on neke dobre stvari na terenu ove sezone, ne kazem ja, al nista posebno ponavljam i to je sustina. Jedan Ivica Olic je puno bolje odigrao sezonu, o Robenu da ne govorimo. Ja se samo nadam da nece doci u Barcu kao sto se govori jer nije tip igraca za nas, sto zbog povreda, sto zbog psihe. Sto se mene tice, nek ostane u Bayernu, mada sam misljenja da bi Bayern bio jaci bez njega, a sa jedno 40-50 milionceka i neka dobra dva igraca nova, mozda i grijesim nema pojma, al izgleda kao da mu je dotuzilo vise u Bayernu.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Ma pojma vi nemaTe RibeRy kad hoce da igra bolji je od RoBBena tmao nekog Xavi koji nabije loptu i et ga asistencija.
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
kad hoce da igra? pa uvijek mora da igra. koji presmijesan postCoDe je napisao/la:Ma pojma vi nemaTe RibeRy kad hoce da igra bolji je od RoBBena tmao nekog Xavi koji nabije loptu i et ga asistencija.
- Nail for Real
- Kontakt:
Brate to su bili Bayernovci iz Sandzaka,znam pouzdano

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
ribery onda fakat rijetko hoce da igra.CoDe je napisao/la:Ma pojma vi nemaTe RibeRy kad hoce da igra bolji je od RoBBena tmao nekog Xavi koji nabije loptu i et ga asistencija.
cuj xavi nabije loptu i et ga asistencija, pa ti buraz nemas pojma o fudbaluWolverine je napisao/la:ribery onda fakat rijetko hoce da igra.CoDe je napisao/la:Ma pojma vi nemaTe RibeRy kad hoce da igra bolji je od RoBBena tmao nekog Xavi koji nabije loptu i et ga asistencija.
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
Nek vi znate pa sine Ribery je steko ugLeD dok je ovaj prosao kroz sminkersku skolu Barcelone ...
a ja neam pojma o fudbalu OK pitacu te za 5 godina
a ja neam pojma o fudbalu OK pitacu te za 5 godina
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
sta pricas ti? jesil dobar ikako? cuj ribery.
pa covjeka zaustavi tinejdzer,pa kad nista nemoze onda ide da nogu slomi covjeku. igracina nema sta.
- bayern4ever
- Kontakt:
Daj smirite se , nemoze se uporedjivati riba i xavi potpuno suprotne pozicije igraju , npr xavi je dosta bolji asistent a ribery je bolji u ofanzivi kada treba da postigne gol , po meni dva sjajna igraca koji mogu jos da napreduju .

OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
-
BAVARAC DO GROBA
- Kontakt:
pa jeste ribery i vise od igraca hos reci da nije,zasto bi ga trazio onda real manchester barcelona,to su mali klubovi jel tako ado,dok ga milan ne zatrazi posto je milan veliki klub 
ko je spominjao milan ili barcelonu ili mancester?BAVARAC DO GROBA je napisao/la:pa jeste ribery i vise od igraca hos reci da nije,zasto bi ga trazio onda real manchester barcelona,to su mali klubovi jel tako ado,dok ga milan ne zatrazi posto je milan veliki klub
mozda ti se prividja. a o velicini milana ne treba diskutovat.
hehe ev sada čitam izjavu Rummenigea ukolio se prašina od vulkana i dalje zadrži Bayern će iznajmiti helikoptere kako bi otputovao na utakmicu protiv Monchengladbach ^^
sitnica za bayern, 15 hiljada eura.thulkazal je napisao/la:hehe ev sada čitam izjavu Rummenigea ukolio se prašina od vulkana i dalje zadrži Bayern će iznajmiti helikoptere kako bi otputovao na utakmicu protiv Monchengladbach ^^
Vom Jäger zum Gejagten
-
bavarian_bk
- Kontakt:
DA ba ! Nece ljudi da se brukaju i da se svacim voze. 
Upravu si, ne terba, previse su mali da bi se o njima diskutovaloA_d_0 je napisao/la:ko je spominjao milan ili barcelonu ili mancester?BAVARAC DO GROBA je napisao/la:pa jeste ribery i vise od igraca hos reci da nije,zasto bi ga trazio onda real manchester barcelona,to su mali klubovi jel tako ado,dok ga milan ne zatrazi posto je milan veliki klub![]()
![]()
riberyje ove sezone postigao ukupno 6 golova, 4 u prvenstvu, 1 u kupu , 1 u ligi prvaka.....kod odredjenih golova cesto odvuce paznju protivniku i drugi iskoriste priliku....ribery je protiv manchestera trcao po cijelom terenu i zestoko se borio, a u prvoj utakmici zabio vazan gol...svaki njegov gest poslije gola pokazuje koliko mu je stalo do bayerna....njega zele i dalje dovesti drugi klubovi, ali mislim da mu je nestalo i zelje za drugim klubovima nakon ovoliko uspjesne sezone....sta ce npr ribery u realu koji je ispao u osmini finala lige prvaka i ostat ce vjerovatno bez i jedne titule, a i ako osvoji spansku ligu slucajno, opet bayern je dalje sigurno dogurao u ligi prvaka(vidjet cemo gdje ce se uspjesna prica zavrsit)...sta ce u chelseau, isto ispao u osmini finala LP...ribery ce sada osjetiti svu podrsku i ljubav u bayernu i tu ce i ostati....a navijaci drugih klubova ce pokusavati i dalje umanjiti znacaj i vrijednost riberyja jer vide da ga njihovi klubovi nece moci dovesti u svoje redove....jer ovi pojedini kada bayern igra npr s ManU ili Lyonom govore prvo dobit ce ManU , Lyon , poderat ce, razvaliti bayern...kada se taj san zavrsi, onda pokusavaju omalozavat bayernove igrace...to sve lici na zavijanje gladnih vukova u sumi, ili na onu iz ranog djetinjstva "moj tata je bolji od tvog tate" i slicne fraze

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
titula?Bilal je napisao/la:Upravu si, ne terba, previse su mali da bi se o njima diskutovaloA_d_0 je napisao/la:ko je spominjao milan ili barcelonu ili mancester?BAVARAC DO GROBA je napisao/la:pa jeste ribery i vise od igraca hos reci da nije,zasto bi ga trazio onda real manchester barcelona,to su mali klubovi jel tako ado,dok ga milan ne zatrazi posto je milan veliki klub![]()
![]()
podrska ribery-ju nije izostala, naprotiv, svi u bayernu su jos vise uz njega. ako ovo ne prelomi njegovu odluku, onda ne znam sta ce.
Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dosadne rasprave. Smirite tenzije, eto banana.
Sto se tice prijevoza, helikopteri, wow, ima se, moze se.
Ocekujem rastjerivanje dima do ponedjeljka, tako da se u Francusku ide zrakoplovom.
Sutra mozda i odlucujuca utakmica za titulu. Gaal najavio Bilala od pocetka, a s obzirom da nece moci igrati u revansu protiv Lyona, ovo je bila i ocekivana odluka. Sutra ocekujem da iskali sav bijes nad ekipom Gladbacha tako sto ce pokazati svu svoju caroliju i donijeti pobjedu Bayernu. Za Robbena ne znam da li ce poceti, ali ocekujem i njega.
Najbolji scenario bi bio rijesiti utakmicu u prvom poluvremenu, pa u drugom odmarati vazne igrace, ali ako se sjetimo sta nam se desilo prosle sezone, ne mozemo se previse uzdati u odmaranje. Vodstvo od 2:0 je prokockano u posljednjih 10-tak minuta.
Ponovo igramo bez kapitena, pauzira zbog kartona, sto otvara vrata Pranjicu da zaigra od pocetka.
Sto se tice prijevoza, helikopteri, wow, ima se, moze se.
Ocekujem rastjerivanje dima do ponedjeljka, tako da se u Francusku ide zrakoplovom.
Sutra mozda i odlucujuca utakmica za titulu. Gaal najavio Bilala od pocetka, a s obzirom da nece moci igrati u revansu protiv Lyona, ovo je bila i ocekivana odluka. Sutra ocekujem da iskali sav bijes nad ekipom Gladbacha tako sto ce pokazati svu svoju caroliju i donijeti pobjedu Bayernu. Za Robbena ne znam da li ce poceti, ali ocekujem i njega.
Najbolji scenario bi bio rijesiti utakmicu u prvom poluvremenu, pa u drugom odmarati vazne igrace, ali ako se sjetimo sta nam se desilo prosle sezone, ne mozemo se previse uzdati u odmaranje. Vodstvo od 2:0 je prokockano u posljednjih 10-tak minuta.
Ponovo igramo bez kapitena, pauzira zbog kartona, sto otvara vrata Pranjicu da zaigra od pocetka.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ma kakav pepeo i qrac, pa igraci liona su se vratili avionom.
avioni normalno lete(mislim od cetvrtka) tako da ce se na megdan zabozderacima putovati avionom.
osim toga, ova blokada nesto "smrdi", jer su piloti lufthanze jos prosle sedmice vrsili probne letove i nakon slijetanja su ismijavali tu odluku o zabrani. ljudi koji iza sebe imaju stotine i stotine letova nisu primjetili nista neuobicajeno. ostaje da se vidi sta se ustvari krije iza te odluke.
vidim neki porede riberija i xavu
presmjesno.
10x bolje je imati riberija u ekipi nego barcinog misimovica.
avioni normalno lete(mislim od cetvrtka) tako da ce se na megdan zabozderacima putovati avionom.
osim toga, ova blokada nesto "smrdi", jer su piloti lufthanze jos prosle sedmice vrsili probne letove i nakon slijetanja su ismijavali tu odluku o zabrani. ljudi koji iza sebe imaju stotine i stotine letova nisu primjetili nista neuobicajeno. ostaje da se vidi sta se ustvari krije iza te odluke.
vidim neki porede riberija i xavu
10x bolje je imati riberija u ekipi nego barcinog misimovica.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.