PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

solinas
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la solinas » 17 jun 2015, 00:28

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

sssloboda
Kontakt:

Post Postao/la sssloboda » 17 jun 2015, 01:24

Brate čekam cijelu večer sta ce ti cernica reci na ovo ,nazalost pravi se mutav :urnebes: ,

mozda covjeku nije dobro nije ti humano ovo :D .

Evo ti dokaza eno ga po drugim temama nema gdje ga nema ,a mozes zamisliti ovdje ga nema :urnebes: ...

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 17 jun 2015, 01:31

Ma sta cu odgovarati nekome ko postavlja slike sa reprezentativnih utakmica. Plus nemate u 20 godina gostovanja od 500 a ne milje-dvi ljudi. Nema smjesnije grupice od vas. Jos vam klub određuje na koja gostovanja mozete. Pa vi ste brato najveca smijurija ovih 15ak godina koliko postojite. Vise Green Firm odradio gostovanja zadnje sezone od vas :urnebes: :urnebes:
From father to son

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 jun 2015, 01:41

Jarane ba ozbiljno pretjerujes, ali vala i ovi nasi ne znam sta se imaju ovdje peglat koji klinac..fakat vi nemate nikakvog razloga da se nesto izdizete ...postavljas druze slike sa koseva evo 2 godine ..pa ebote imali smo i mi takva gostovanja na kosevu jedne prilike odnosno dvije ...brate ja vidim koliko bas je na gradskom derbiju pod BB i onda mi bude jasno da fakat nikakve razloge nemate..i mi smo nekad pravili dobra gostovanja, ali vrijeme se promjenilo jer nikakve ni razloge nismo imali da se omladina lozi .niko te nece ni da vozi ispod 800 do 1000 km na takva gostovanja nakon svega..zato ja bi zamolio ove Fukare da ohlade malo, a ti znam da neces , jer ti drugog posla i nemas ocigledno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 17 jun 2015, 01:43

jest jest,repka..
a i **** te onaj huk sa kasete :urnebes:

pa nema veze bolan....
dominirate..

slika

slika

gledaj veleza u borbi za evropu,i raspale slobode....dominiraju ljudi,ubise nas... :rol: :rol:

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 17 jun 2015, 01:49

Kakva je bola ovo slika :lol:
Ovo je ja mislim 2007 ili 2008 kakva borba za Evropu :roll:

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 17 jun 2015, 01:52

vm22 je napisao/la:Kakva je bola ovo slika :lol:
Ovo je ja mislim 2007 ili 2008 kakva borba za Evropu :roll:
Svezo se lik one jedne slike protiv jedinstva prosle godine i postavlja je ima pola godine :urnebes: :urnebes: jedino tu i imaju. Doduše jest kod kuce posto nemaju gostovanja ali ko te pita :urnebes: :urnebes:
From father to son

shearer
Kontakt:

Post Postao/la shearer » 17 jun 2015, 01:56

Ja ne znam zašto se vi raspravljate s Fukarama. Oni imaju prvo da odrade nekoliko gostovanja sa 2-3.000+ ljudi kao što je RA radio ne tako davno, onda imaju pravo komentarisat. Postoje 30 godina nikad se u Mostaru nisu pojavili

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 17 jun 2015, 02:09

degenu,slika je iz ove sezone,
a sta je cudno,pa vi stalno najavljujete evropu.. :urnebes: :urnebes:

evo jedna malo starija

slika
slika

slika

slika

slika

strasni velez........vjecito na ivici opstanka smo bili,vjecito uz voljeni klub..
upravu si ti pastrmka,nemamo se mi sta raspravljati,jer RA nepostoji...vec godinamaaa...200 ljudi na onoj livadi..
budi mi pozzz

shearer
Kontakt:

Post Postao/la shearer » 17 jun 2015, 02:11

Kad odradite gostovanje sa 2000+ ljudi imate pravo nešto pričati, do tad :shhh:

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 17 jun 2015, 02:16

Golemo su i Red Dragonsi jaca gostovanja radili od njih :urnebes: :urnebes: haj nam brato postavi opet sliku protiv Jedinstva :urnebes:

Shearer sta ce oni brato odradit gostovanje od 2500-3000 milje ljudi. Nece nikad. Nisu oni taj mentalitet
From father to son

shearer
Kontakt:

Post Postao/la shearer » 17 jun 2015, 02:19

Cernica je napisao/la:Golemo su i Red Dragonsi jaca gostovanja radili od njih :urnebes: :urnebes: haj nam brato postavi opet sliku protiv Jedinstva :urnebes:

Shearer sta ce oni brato odradit gostovanje od 2500-3000 milje ljudi. Nece nikad. Nisu oni taj mentalitet
Brate glavni su klub u gradu velikom, u kantonu, u ratu im sve ostalo za razliku od Veleža koji nema podršku od grada, krenuli od nule sve ispočetka bez ičije pomoći i opet išlo po 2000 ljudi na gostovanja, a oni :roll:
I opet oni našli nekog zajebavat

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 17 jun 2015, 02:20

ah da da...gostovanja...pa znas sta decko,jebno sam ti jarana pastrmku za gostovanja po jugi...fino mu prilozio slike i clanke..
od osijeka,zenice,novog sada beograda i td..frajer kulturno izofira,jer njega to nezanima...covjek fura svoju pricu..ko papagaj...
bocno sam ga sa ovim isjeckom kratkim sa finala kupa 98...famozni huk sa kasete :urnebes:

u sledecoj epizodi postavim cijelu tekmu,dogovoreno...17 buseva,desetak kombija,auta... :)
fazon je sto ja uzivam citajuci senilnog livadara,odmaram mozak :thumbup:

nisam opterecen sa tim,niti zivim u proslosti..
odradjivali smo mi ta gostovanja na kosevu,,dva puta..zenici jednom,i td..ali neka bato se sladi zao mi ga..
kada se vas barem jednom skupi kuci iza onog gola,javi se... :wave:

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 17 jun 2015, 02:22

@solinas, sjeti me ta tvoja prva slika na ovaj klip.

Zipa nas u mraku hahaha Imali ste najgoru gostujucu tribinu :lol:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 17 jun 2015, 02:24

MCMXLVI je napisao/la:@solinas, sjeti me ta tvoja prva slika na ovaj klip.

Zipa nas u mraku hahaha Imali ste najgoru gostujucu tribinu :lol:

ahh da dobra tekma,zaglavio sam tu noc dobro :urnebes: :mrgreen:

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 17 jun 2015, 02:33

Daj pricaj haha
Ovaj poraz je jako lose uticao na mene :mrgreen: Pozelio sam nocnih utakmica protiv vas na Tusnju!
A sada bez zajebancije, sta bi? Jel vam iskljucise struju ili? :D
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 17 jun 2015, 02:37

ma jok druze,treba one sijalice promjeniti,ima dosta ukvarenih..nije se to odrzavalo,komplet reflektore treba preurediti,iznutra i svana..
a bio bi gust,pogotovo sad kada je sjever tu,sad stadion moze primiti preko 9000 sjedecih mjesta,milina...nemorate se prciti po vc-u vise :mrgreen: :urnebes:

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 17 jun 2015, 02:58

Eno ga opet huk sa koseva,16 autobusa,slike protiv jedinstva i tako u krug. Yebo te zivot lik jos nije bio na kosevu i nezna na kojoj su tribini gostujuci :urnebes: :urnebes: na forumu se raspituje o aktivnosti navijaca. Brato nemas ti ni tlinest godina :urnebes: :urnebes: oca mi predlozit cu te za junior kantu godine na temi diskusije :urnebes: :urnebes: :urnebes:
From father to son

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 17 jun 2015, 03:13

moze evo potpisem odma...cuj kanta godine.. :urnebes:
ti si frajer bolestan..u nekom paralelnom svijetu. :urnebes:
mozda je tamo velez sampion,i vrapcici arena puni dupke,ko ce ga znati :urnebes:
ali ovdje bato ispadate dogodine,i to sa stilom :urnebes:
ljudi bojkotoju upravu....hajde utakmicu dvije,ali godinama :urnebes: :urnebes:
nejebu vas ljudi strucno,njima dobro doslo :rol:
toliko ste bitni.. :bow:
kako te znam vrtis dvije slike sa koseva i jednu sa grbavice :rol: :rol:
ah da,rivu i split sam zaboravio..i sve zacinis vecerom...staklena vuna i bodljikava zica :clap:

ono naslo nekoga ismijavat,prozivat...pa nemozete na onoj livadi da se skupite bolan,kakvo crno gostovanje :urnebes:

vise je nas bilo na strani nego vas kuci,koja glava gore-dole :urnebes:
svake godine idemo u evropu,a na kraju k.u.r.c.i.n.a.
ta sloboda koju ismijajes silovala vas je u p.o. vrapcica skoro :urnebes: :urnebes: beku sramota vise da vas sramoti,sramota ga bilo vase sramote,masa prazan gol,zao mu :urnebes: :urnebes:
smijesan klub,jos smjesnija grupa,uff pardon,pa grupa vam nepostoji,raspala se :guz:
njemu je husref smijesan i zeba...a dobar djemo i vladavic :urnebes: :urnebes: :urnebes:
tragikomedija si od covjeka...samoubij se :urnebes:
toliko od mene,idi sad dovedi tu dvojicu strasnih ljudi da nas popisate redom u ligi, :urnebes:

odoh spavat,isfuro si bato, :wave: :wave: :wave:

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 17 jun 2015, 04:00

Brato koliko si smajlija stavio ucini mi se onaj tvoj kompanjon taksista romske klijentele. Znaci popisali vas u sred tuzle 87-me,manijaci vas gonjaju po vasem gradu,zrinjevci vam pale bus i gonjaju vas po kupresu,manijaci vas i ove godine popisaju na tusnju,ne idete na gostovanja,propustili ih 6-7 ove godine i to ona gdje ste bili najgrlatiji da cete vi ko lafo nesto,nikad nistr napravili gostovanje sa vise od 500 ljudi,izbacujemo vas u drugu ligu,jarci vam seru po tribinama,neartikulisanu urlicete po travniku sa planinskim rjecnikom,duzni i bogu i narodu,uvlacite se u supak pitarima i robiji ofirno da ofirnije ne moze bit,uvlacite se nekom istocnobosanskom brnjozi da vam spasava klub jer vi ga ne mozete sami spasiti. I nemoj brato da ti vise pisem a ima gomila. Jedino sto imate je par slika protiv jedinstva i kamenjanje atomaca iz tesnja.Jesu nam posjete slabije radi losih rezultata ali opet ce nas se ko iz pichke skupit 3 milje i zaputit na mars ako treba sto je za vas naucna fantastika. Drago mi vas je gledat kako se veselite i mislite da smo u qurcu jer ce vam jos teze padat nasi rezultati i uspon koji se sprema. Eto nas opet u tuzlu kao i mnogo puta a vi cete ostati vjecno na onih 12 kad su okrsaji s velezom u pitanju. 93 godine se igracki i 34 navijacki igramo s vama
. Postavljamo vam standarde da ucite i ne mislimo stajati jos zadugo. Jedino ako vas opet kao u stilu davida i golijata ne nabijemo nogom u drugu ligu. Haj sad brnjoza treba sutra cistit klonje po becu i raspitivat se po forumu o klubskim i navijackim aktivnostima. Za sada vam samo ovo prvo funkcionise. Kao sto sam napisao zelim vam od srca afirmaciju grupe i konacno preuzimanje primata u kantonu od siuksa . Zivio beclija i ne zalijeci se sa slikama sa stadiona na kojima nikad nisi bio. Beze je da ti se citav forum smije grob te yebo :wave:
From father to son

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.