[youtube][/youtube]
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Odluka takmičarske komisije...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Pitanje dana za koga ti je dedo navijao 1929 , 1930 , 1935 ,1940 , 1945 sigurno nije za Njanjajevo
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
- vendetta87
- Kontakt:
Mora da je za Đerzelezbuja je napisao/la:Pitanje dana za koga ti je dedo navijao 1929 , 1930 , 1935 ,1940 , 1945 sigurno nije za Njanjajevo
mozda za Slavijuvendetta87 je napisao/la:Mora da je za Đerzelezbuja je napisao/la:Pitanje dana za koga ti je dedo navijao 1929 , 1930 , 1935 ,1940 , 1945 sigurno nije za NjanjajevoZnaš da oni baštine tradiciju čak 3 kluba.
![]()
![]()
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
info sa orga prva u Bl pa onda revans kod nas sto se tice kupa!
-
umene zeljo
- Kontakt:
FINALE KUPA.....PRVA U BANJA LUCI, REVANS NA GRBAVICI...!!!!
odlicno,nadam se da je info. tacna..trixmix je napisao/la:info sa orga prva u Bl pa onda revans kod nas sto se tice kupa!
Ko ne voli Želju,ne voli ni ljude
adi_bosanac je napisao/la:Mislim cak da cemo biti hendikepirani jer bi i u jednoj i drugoj utakmici za razliku od Borca imali daleko vecu podrsku sa tribina
hahaha provala dana xD koji si ti glup
Opet Nijaz naštelio, ja čovjeka!!!
Koji su datumi utakmica?
Koji su datumi utakmica?
bravo Nijazeumene zeljo je napisao/la:FINALE KUPA.....PRVA U BANJA LUCI, REVANS NA GRBAVICI...!!!!
Nijaz ne jede med, on zvace pcele xD
Prva u Banja Luci, revanš na Grbavici
U Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine danas je voljom žrijeba odlučeno da se prvi susret finala Kupa Bosne i Hercegovine između Borca i Željezničara igra u Banja Luci.
Prvi susret finala Kupa Bosne i Hercegovine u kojem se sastaju Borac i Željezničar igraće se 5. maja u Banja Luci.
Revanš susret na kojem će i pasti odluka o pobjedniku najmasovnijeg takmičenja igraće se 14 dana kasnije, odnosno 19. maja na Grbavici.
U Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine danas je voljom žrijeba odlučeno da se prvi susret finala Kupa Bosne i Hercegovine između Borca i Željezničara igra u Banja Luci.
Prvi susret finala Kupa Bosne i Hercegovine u kojem se sastaju Borac i Željezničar igraće se 5. maja u Banja Luci.
Revanš susret na kojem će i pasti odluka o pobjedniku najmasovnijeg takmičenja igraće se 14 dana kasnije, odnosno 19. maja na Grbavici.
Zadnja izmjena: tm8782, dana/u 23 apr 2010, 12:47, ukupno mijenjano 1 put.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
5. i 19.chanchi je napisao/la:Opet Nijaz naštelio, ja čovjeka!!!
Koji su datumi utakmica?
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
Šta radi Nijaz u b.b.i. centru? Pije pivu...blablabla je napisao/la:bravo Nijazeumene zeljo je napisao/la:FINALE KUPA.....PRVA U BANJA LUCI, REVANS NA GRBAVICI...!!!!
Nijaz ne jede med, on zvace pcele xD
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- ibrakadabra
- Kontakt:
Nijaz izvlačio kuglice.
- ibrakadabra
- Kontakt:
19.05.2010 Proslava kupa
22.05.2010 Proslava titule
P.S MAŠALA
22.05.2010 Proslava titule
P.S MAŠALA
mogu samo reci KUP, KUP,KUP JE NAS 
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- samir_tm87
- Kontakt:
al kad je u srijedu pao server ovdje ja mislio pao go 
Samo da se zahvalim onima koji su mi cestitali rodjendan, a vi koji niste.. ko vas yebe
Ispuni se moja zelja za rodjendan, prva u Banja Luci, druga u Sarajevu pa da proslavimo na kraju.
Ispuni se moja zelja za rodjendan, prva u Banja Luci, druga u Sarajevu pa da proslavimo na kraju.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
- bistrikboy
- Kontakt:
Mislim da nam se svima ispunila želja kada je u pitanju zrijeb finala kupa,prvu utakmicu odigrati hrabro i ofanzivno zabiti gol i onda na Grbavici sve to iskoristiti i uzeti kup.Ovakav zrijeb ce natjerati Amara na rotacije protiv Modrice u vece omjeru nego sto je mislio praviti ih...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua