Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Pojest ces svoja damu posle meca, kao i juce kad ti je sveti rafael ispaoBMWspeed2 je napisao/la:Sad ce njega pavic odrat

Pa nije Mirza kao Rafa da ga odreda deru.BMWspeed2 je napisao/la:Sad ce njega pavic odrat
Kad toliko mrziš naše tenisere što posjećuješ ovu temu? Pusti nas na uživamo u partijama mnaših tenisera a ti nastavi da bodriš velikog Rafu protiv malog Dolgopolova.BMWspeed2 je napisao/la:Sad ce njega pavic odrat

Ako su ove prognoze tačne, oko 4-5esprit24 je napisao/la:Sta kazu kad se ocekuje prestanak padavina

Kad toliko mrziš naše tenisere što posjećuješ ovu temu? Pusti nas na uživamo u partijama mnaših tenisera a ti nastavi da bodriš velikog Rafu protiv malog Dolgopolova.Unofficialpage je napisao/la:BMWspeed2 je napisao/la:Sad ce njega pavic odrat

a kao drugo ovu temu posjecujem iz zabave i da se malo nasmijem jer sta vi ovdje pisete i koliko se lozite pa to nije normalno.
 a kao drugo ovu temu posjecujem iz zabave i da se malo nasmijem jer sta vi ovdje pisete i koliko se lozite pa to nije normalno.  Ako se covjek kladi zovu ga kladionicar a ako se covjek lozi ja ga zovem lozionicar a brate vas ovdje ima na vas mah jer ono sto ja imam a ovdje od vas niko nema a to je realnost.
 Ako se covjek kladi zovu ga kladionicar a ako se covjek lozi ja ga zovem lozionicar a brate vas ovdje ima na vas mah jer ono sto ja imam a ovdje od vas niko nema a to je realnost. 

zbog ovog posjecujem ovu temu jer prosto najbolji ste
 zbog ovog posjecujem ovu temu jer prosto najbolji ste  

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.