Svjetsko prvenstvo U20 - Novi Zeland 30.maj- 20. jun
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo U20 - Novi Zeland 30.maj- 20. jun
Bez vecih problema Njemacka prosla NIgeriju. Kontrola nad citavim tokom utakmice, bez vece opasnosti ispred gola Schwabea.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Poznati su svi parovi 1/4 finala:
Brazil - Portugal
Uzbekistan - Senegal
SAD - Srbija
Mali - Njemačka
Brazil - Portugal
Uzbekistan - Senegal
SAD - Srbija
Mali - Njemačka
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
-
- Kontakt:
Ne pratim mlade, da li neko prati pa zna kakva je amerika? Kolike su nam šanse?
Neka me biju,neka me tuku
Ja volim Borac i Banja Luku
Ja volim Borac i Banja Luku
Pobijedili smo ih u toku priprema za SP, 1:0.. a po izvjestaju 1/8 finala vidi se da su ih Kolumbijci ubili, ali su prosli nekako dalje. U grupi su imali prelagane protivnike.
što ne znači da ćemo mi njih izbaciti
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Moscardelli
- Kontakt:
Ima li ko stream za Mali - Njemacka?
Sve utakmice 1/4 finala otisle u produzetke, a od toga tri i na penale.
Brazil - Senegal
Srbija - Mali
Brazil - Senegal
Srbija - Mali
živi smo i to je najbitnije...
više bih volio da igramo protiv Njemaca ali šta da se radi
više bih volio da igramo protiv Njemaca ali šta da se radi
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Bravo za momke! Kakav karakter i pobjednicki mentalitet imaju!
Veoma tezak mec, kako psihicki, tako i fizicki...
Steta sto nema u prvom redu Ristića i Jovića, imali bi vise igraca za rotaciju u bili jos opasniji i raznovrsniji, ali ja sam i pre prvenstva rekao, koga nema bez njega se moze i mora!
Sada na veoma neugodni Mali, pogotovo sto smo ih vec dobili u grupnoj fazi...

Veoma tezak mec, kako psihicki, tako i fizicki...
Steta sto nema u prvom redu Ristića i Jovića, imali bi vise igraca za rotaciju u bili jos opasniji i raznovrsniji, ali ja sam i pre prvenstva rekao, koga nema bez njega se moze i mora!
Sada na veoma neugodni Mali, pogotovo sto smo ih vec dobili u grupnoj fazi...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
ristića ko yebe... i radojića sa njim takođe...
šteta što nema pantića, da poveže linije, jovića koji sa šponjićem može igrati zavezanih očiju i šteta što nisu zvali dražića..
šteta što nema pantića, da poveže linije, jovića koji sa šponjićem može igrati zavezanih očiju i šteta što nisu zvali dražića..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
Brazil je u ovoj konkurenciji u polufinalu, svakako prvi favorit iako me nisu impresionirali. I protiv Urugvaja, a i jutros protiv Portugala su prošli na penale. Portugalci su fulali nemoguće, pogotovo u produžecima.
Sa druge strane žrijeba, Mali napravio još jedno veliko iznenađenje izbacivši Švabe.
Šta znam, neće sigurno biti lako sa njima, što neko reče gore, nikoga nije lako na jednom turniru pobijediti dva puta.Njabitnije je da su svi zdravi i da nema suspenzija plus što se vraća Gajić, mada Stevanović je odigrao odlično i ja bih ga ostavio u početnom sastavu i za polufinale.
Sa druge strane žrijeba, Mali napravio još jedno veliko iznenađenje izbacivši Švabe.
Šta znam, neće sigurno biti lako sa njima, što neko reče gore, nikoga nije lako na jednom turniru pobijediti dva puta.Njabitnije je da su svi zdravi i da nema suspenzija plus što se vraća Gajić, mada Stevanović je odigrao odlično i ja bih ga ostavio u početnom sastavu i za polufinale.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Dakle dvije afričke u polufinalu. Srbija jedina evropska. Realno Brazil - Srbija bi trebalo bit finale. E sad, Mali je opasno popravio formu u ovoj nokaut fazi i Srbima uopšte neće biti lako.
- Moscardelli
- Kontakt:
Senegal se uplasio polufinala, 3-0 nakon 19 min. Jest da je Brazil dobar, al ovo sto Senegal pokazuje je ocajno
Srbija je u finalu SP!!!!!
Uzeli su mi 5 god zivota...Ono ce uci u anale sta smo mi sve promasili na ovom turniru...
U finalu vs Brazila gdje branimo cast Evrope!

Uzeli su mi 5 god zivota...Ono ce uci u anale sta smo mi sve promasili na ovom turniru...

Svaka cast za Orlice
godinama dobro rade sa mladjim kategorijama i treba da budu primjer svakome,iako ruku na srce ovo SP je smijurija teska.Jedna Njemacka koja je bila favorit dodje sa igracima koji nisu ni rezerve u svojim timovima da ne pricam o ekipama tipa Fidzi,Mjanmar,Panama i sl.

Bravo Orlici,bolje da oni igraju kvalifikacije za EP nego oni manekeni.
Kad je finale?
Kad je finale?
- Aerodromsko
- Kontakt:
Svaka cast na finalu,velika stvar..kolike su vam sanse protiv Brazila?marconato je napisao/la:Srbija je u finalu SP!!!!!![]()
![]()
![]()
Uzeli su mi 5 god zivota...Ono ce uci u anale sta smo mi sve promasili na ovom turniru...![]()
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
Re: $: RE: Re: Svjetsko prvenstvo U20 - Novi Zeland 30.maj- 20. jun
Ja bez ofiranja mislim da bi ova ekipa i dalje bila u trci za EP da igraju mesto onih debilaElTigre9 je napisao/la:Bravo Orlici,bolje da oni igraju kvalifikacije za EP nego oni manekeni.
Kad je finale?
Malu prednost bih dao njima, jer mi vec 3 meca zaredom igramo produzetke + sto imamo malo igraca u rotaciji, non stop igramo sa 13-14 istih igraca...Aerodromsko je napisao/la:
Svaka cast na finalu,velika stvar..kolike su vam sanse protiv Brazila?

P.S. Finale je u subotu...
Subota u 7.00 valjda.
Opasno po zdravlje je bilo pratiti ovaj mech.
Paunovic je napravio hrpu greshaka, ali je opet ubo sa zamenom i sreca ga je pomazila.
Mali je bio bolji u 60% tekme, ali je Srbija bila ta koja je imala 6-7 zicera.
Opasno po zdravlje je bilo pratiti ovaj mech.
Paunovic je napravio hrpu greshaka, ali je opet ubo sa zamenom i sreca ga je pomazila.
Mali je bio bolji u 60% tekme, ali je Srbija bila ta koja je imala 6-7 zicera.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.