heheadriano_leite je napisao/la:Mozda Sunsi krenu po njih jer treba izboriti playoff, a Plumlee je nekoristan i i treba jedan SG jos.
NBA Finals 2015 - PRVAK GOLDEN STATE
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: NBA Finals 2015
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
a daj

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Zasto je tragikomicno? Ko to ima 6-0 u modernijoj kosarci, pa eto od 80e ? I to skoro 6 zaredom u najjacoj eri NBA. Mani se Bostona kad je igralo 6 ekipaMaGiCa je napisao/la:Naravno da je tragikomichno. Tim pre shto gomila igracha npr. Bostona ima vishe od tih 6-0.AjsKjub je napisao/la:Stavljati Jordanov 6-0 kao argument za "GOAT diskusiju" je tragikomično. GOAT je valjda onaj koji najviše daje timu poslije čega ide statistika. LBJ je svakako pri vrhu zajedno sa Wiltom i Jordanom.
BTW, LBJ nije na nivou Wilta, Kareema ili Jordana, ali nije ni daleko od njih trojice. Definitivno je najbolji igrach sveta, sada vec skoro celu deceniju.
Glupog argumenta za teoriju Jordan GOAT. Ja se slazem da je covjek najbolji svih vremena ali po vasoj prici bolje je ispasti u prvoj rundi PO nego izgubiti u finalu sto nema nikakve logike
pa na ovom forumu ima svakakve logike,pa pojedini idu cak do toga da ovaj Cleveland ne bi bio nista jaci da su tu Irvinig i Love,toboze zbog odbrane i onda se covjek sa takvim treba raspravljatineO1 je napisao/la:Glupog argumenta za teoriju Jordan GOAT. Ja se slazem da je covjek najbolji svih vremena ali po vasoj prici bolje je ispasti u prvoj rundi PO nego izgubiti u finalu sto nema nikakve logike

sto se GOAT teme tice tu se nema oko cega raspravljati.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- EmirSioux89
- Kontakt:
Zanimljivo finale, svake godine u ovo doba budem tuzan jer je kraj PO ali to se ceka svake godine, Golden State je pokazao odličnu igru tokom cijele sezone i po meni više nego zasluzeno osvojio.Ekipa Cavsa istrosena, bez puno bitnih igrača igrala i borila se odlično, sa najboljim igračem svih vremena, LBJ.Šteta što se završilo u 6 utakmica, što nismo gledali 7mu utakmicu i šteta što nije bilo Love i Irvinga jer bi bilo još više zanimljivo.
Iskrene čestitke Curry-u i ekipi više nego zasluzeno.
Igoudala MVP
Dobro ne mogu reci da nije zasluzeno, perfektno finale od strane njega pogotovo sinoćnja utakmica.Al' opet mi nije to to nekako..
Igoudala MVP

Dobro ne mogu reci da nije zasluzeno, perfektno finale od strane njega pogotovo sinoćnja utakmica.Al' opet mi nije to to nekako..
Manchester United!
i ja sam to jos sinoc napisao,nekako ne mogu da svarim da MVP finala moze da bude Iguadala,uz duzno postovanje prema svemu sto je radio na parketu cisto sumnjam da cemo ikada losijeg MVP jednog finala vidjeti.EmirSioux89 je napisao/la:Zanimljivo finale, svake godine u ovo doba budem tuzan jer je kraj PO ali to se ceka svake godine, Golden State je pokazao odličnu igru tokom cijele sezone i po meni više nego zasluzeno osvojio.Ekipa Cavsa istrosena, bez puno bitnih igrača igrala i borila se odlično, sa najboljim igračem svih vremena, LBJ.Šteta što se završilo u 6 utakmica, što nismo gledali 7mu utakmicu i šteta što nije bilo Love i Irvinga jer bi bilo još više zanimljivo.
Igoudala MVP
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Ovaj u primeu niti je gubio u prvoj rundi a niti u finalu, a to nije nista protiv Brona, sta ce coj'k nije mogao nista vise u ovoj seriji. Medjutim kad poredis nekog sa Jordanom u GOAT konverzaciji, glupo je ne spomenuti Jordanovih 6-0, 6 titula, 6 mvp finala, ni manje ni vise nego impresivnoneO1 je napisao/la:Glupog argumenta za teoriju Jordan GOAT. Ja se slazem da je covjek najbolji svih vremena ali po vasoj prici bolje je ispasti u prvoj rundi PO nego izgubiti u finalu sto nema nikakve logike
- Donnie Darko
- Kontakt:
Iguodala apsolutno zasluženo MVP finala. Njegovo prisustvo i u odbrani i napadu je donijelo titulu Golden Stateu.
Jedini argument protiv njega su bila slobodna iz prošle utakmice. Osim toga, savršena serija.
Jedini argument protiv njega su bila slobodna iz prošle utakmice. Osim toga, savršena serija.
oni su poceli da trpaju vise ,od kada su Boguta ostavili na klupi i dobili naredne 3 tekmeadriano_leite je napisao/la:Da jer je inace islo Smitha i Shumperta da zauzmu 2 i 3 James 4 a TT 5 i da Mozzy kao druga napadacka opcija sjedi na klupi umjesto da hvata skokove i poentira preko nizih igraca od sebe, jako logicno nema sta. Proslu je Mozgov igrao 9 minuta i rezultat je bio sjajan, vidi se da je pogrijesio Blatt, nema sta.lumani je napisao/la:Zasluzena titula za GSW![]()
Klay je bio mrtav,ali ljudi imaju Igoudalu
Boguta su izbacili iz rotacije,ali strucnjak Blatt ih i dalje napada sa Rusom,umjesto da James ide na 4,a Tristan na 5
...

Pa citam da bi Blatt mogao dobit otkaz
Mali ljigavac nije glasa dobio.alemsa je napisao/la:
0 glasova za Stepha

Nema Warriorsa iducih godina nigdje. Neka se zahvale svim bogovima i uzivaju. Najgore finale ikada.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
-
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: NBA Finals 2015
Pojedi se od mukeGreivis je napisao/la:Mali ljigavac nije glasa dobio.alemsa je napisao/la:[img]https://pbs.twimg.com/media/CHrL1uKXAAAK7Xd.jpg:large[/img]
0 glasova za Stepha![]()
Nema Warriorsa iducih godina nigdje. Neka se zahvale svim bogovima i uzivaju. Najgore finale ikada.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mi smo Željini, Željo je naš!
@gre
Zavisi koliko ce se ostali poboljsat i sta ce uraditi, i GSW ima par upitnika sa Greenom, Lee. Ali najvise zavisi do zdravlja Okc prvenstveno Duranta, on mi je i dalje glavni sheriff na Zapadu, s ostalim se itekako mogu nositi, mozda i Spursi, ali i niima je upitnik sta ce uraditi.
Zavisi koliko ce se ostali poboljsat i sta ce uraditi, i GSW ima par upitnika sa Greenom, Lee. Ali najvise zavisi do zdravlja Okc prvenstveno Duranta, on mi je i dalje glavni sheriff na Zapadu, s ostalim se itekako mogu nositi, mozda i Spursi, ali i niima je upitnik sta ce uraditi.
tesko za povjerovatialemsa je napisao/la:Pa citam da bi Blatt mogao dobit otkaz

- adriano_leite
- Kontakt:
Od prvog mjeseca u ligi novinari pisu da ce biti otjeran, tako da oni mogu pisati do sutra. Dobio bi otkaz ukoliko neki igraci budu protiv njega tipa i Irving i James i Love, a u suprotnom nema sanse. Uostalom, bilo bi totalno neozbiljno svake godine mijenjati trenera kada je vec postojeci trener ostvario hemiju sa svojim igracima, kada su prihvaceni njegovi principi i kada na kraju u rookie sezoni ima itekako dobar rezultat iza sebe. Zasto nije otisao do prstena sigurno nije njegova iskljuciva krivica, jer ni Pop sa takvim igrackim deficitom ne bi osvojio titulu, a znamo da je Pop za Blatta Popovichalemsa je napisao/la:Pa citam da bi Blatt mogao dobit otkaz

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Kobe Bryant je napisao/la:K Malone i C. Barkley hoce da izvrse samoubistvoBernardBarnjak je napisao/la:Luke Walton uze jos jedan prsten...
Ma haj dobro za njih dvojicu pacenika

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Tragikomichno je zato shto se zaboravlja da Jordan nema samo 6-0 u finalima, i da nije igrao samo 6 sezona. To se zove selektivno pamcenje.alemsa je napisao/la:Zasto je tragikomicno? Ko to ima 6-0 u modernijoj kosarci, pa eto od 80e ? I to skoro 6 zaredom u najjacoj eri NBA. Mani se Bostona kad je igralo 6 ekipa
Jordan je igrao 14 ili 15 sezona, zavisi kako rachunash, a ima 6 titula. To znachi da je u ostalih 8 ili 9 sezona ispushio za titulu.
Glede konkurencije: gde je Jordan bio sa titulama kad su LAL i Celticsi bili na vrhuncu u 80im

Tezhe je uspeti protiv konkurencije koju chine 5 timova - koji su stacked (u punom smislu te rechi), nego one koju chini 15 li-la timova - od kojih je tvoj tim najjachi.
Ali, ti ne bi mogao bez da omalovazhavash kosharku u 60im i 70im.

NBA nije startovala 1984, vec 1946.

Zadnja izmjena: MaGiCa, dana/u 17 jun 2015, 15:06, ukupno mijenjano 1 put.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
MaGiCa je napisao/la:Tragikomichno je zato shto se zaboravlja da Jordan nema samo 6-0 u finalima, i da nije igrao samo 6 sezona. To se zove selektivno pamcenje.alemsa je napisao/la:Zasto je tragikomicno? Ko to ima 6-0 u modernijoj kosarci, pa eto od 80e ? I to skoro 6 zaredom u najjacoj eri NBA. Mani se Bostona kad je igralo 6 ekipa
Jordan je igrao 14 ili 15 sezona, zavisi kako rachunash, a ima 6 titula. To znachi da je u ostalih 8 ili 9 sezona ispushio za titulu.
Glede konkurencije: gde je Jordan bio sa titulama kad su LAL i Celticsi bili na vrhuncu u 80im![]()
Tezhe je uspeti protiv konkurencije koju chine 5 timova - koji su stacked (u punom smislu te rechi), nego one koju chini 15 li-la timova - od kojih je tvoj tim najjachi.
Ali, ti sa jedne strane omalovazhavash kosharku u 60im i 70im, a sa druge strane glorifikujesh boks u 20im i 30im.![]()
Znaci ti mislis da Jordanovih 6-0 u finalima i nije nesto?

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.