FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Večeras u 18:00 gostovanje na "HAYAT" TV! (J. Baković i B. Isović, ljudi iz kluba nisu smjeli doći)
SAFET SUŠIĆ
Ovo nebi trebao niko propustiti, jedva čekam !pape je napisao/la:Večeras u 18:00 gostovanje na "HAYAT" TV! (J. Baković i B. Isović, ljudi iz kluba nisu smjeli doći)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- drajkula_zlo
- Kontakt:
vidim komleksi rade svoje...nemas sta reci pa onda kazes da sam dijetee...ChelseaFann11 je napisao/la:heh nisi ti naviko jer si neko dijete pa navijas za sarajevo mozda 4-5 godina..da si stariji naviko bi se ti lako vjeruj mi..drajkula_zlo je napisao/la:demir44 je napisao/la:Ma niko vama ne zavidi ni nista slicno,i ja sam druze moj ko' malo dijete skakao kad je Sarajevo gazilo Helsingborga,i ja sam vristao kad je onaj mali lobovao u Genku za pobjedu i veliko slavlje cijele BiH a ne samo Hordi Zla...Al vi ste na utakmici protiv kluba u cijem je gradu ubijen nas kolega Vedran Puljic napravili takvu bruku i sramotu da je to za nepovjerovati.I Juventusovi navijaci bojkotuju pa ne ganjaju igrace po terenu,ne uderaju neduzni policajci ni redari koji takodje vrlo vjerovatno navijaju za Sarajevo...[/quon
brate ne znas kako je biti navijac Sarajeva mi nismo navikli da nas klub bude svake sezone 6-7 vec uvijek medu prve 3 ekipe ali...svi ciljevi postavljeni su na pocetku drugog dijela sezone pali u vodu a jedini cilj je bio pobijediti Lišticu i tu pobijedu pokloniti Vedranu...a onakvom igrom necmo cak ni Zeljupobijediti
![]()
![]()
...malo sale brate
Jest ko sto su i komsije pomagale vama pet pa jednuibrakadabra je napisao/la:Moraš pomoči komšiji u nevoljiAlen Škoro je napisao/la:Mislim da ima previse ljudi koji ne navijaju za Sarajevo,a interesuje ih sve u i oko Kluba.
Nas Klub,nasa stvar !

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Navijam za Želju ali podržavam ono što se uradili poslije utakmice sa Širokim, svaka čast tako se gine za boje svog kluba !!!! 

Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
ovako ovo sto je bilo nije se smjelo desiti i to sve osudjujem... nisu navijaci trebali onako upadati al svakom prekipi neki ovdje znaju kako je kad ti klub vode nasposobni ljudi i da su neki potezi neminovni kako bi ih se otjeralo. NEMA OPRAVDANJA
al mene samo zanima sto se svi vi ostali toliko nasladjujete nasim problemom(cast pojedincima). dobro uredu kontam komentare niste to trebali uraditi, ima i ljepsih i boljih nacina.. al kad neko iz posta u post samo truni gluposti.. daj ljudi malo stanite na loptu.. znam da ovdje ima svakakve balavurdije koja je dosla iz P.M ne samo u Sarajevo nego i u sve vece centre BiH dohvatilo se interneta i ovdje prospipa pamet a ocima utakmica ili navijanja nije vidjelo.. a kamoli da je kompetentan da daje svoje misljenje. postujem sve ali stvarno sve ima svoju granicu..
al mene samo zanima sto se svi vi ostali toliko nasladjujete nasim problemom(cast pojedincima). dobro uredu kontam komentare niste to trebali uraditi, ima i ljepsih i boljih nacina.. al kad neko iz posta u post samo truni gluposti.. daj ljudi malo stanite na loptu.. znam da ovdje ima svakakve balavurdije koja je dosla iz P.M ne samo u Sarajevo nego i u sve vece centre BiH dohvatilo se interneta i ovdje prospipa pamet a ocima utakmica ili navijanja nije vidjelo.. a kamoli da je kompetentan da daje svoje misljenje. postujem sve ali stvarno sve ima svoju granicu..
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
-
- Kontakt:
Kako je samo sportsport azuran da Sarajevo igra pred praznim tribinama!!! Sto tako niste azurni bili da i Slavija igra pred praznim tribinama...JE LI HERTA BILA KAZANJENA PRED PRAZNIM TRIBINAMA I AKO JESTE DA CUJEM KOLIKO?! Cim je Sarajevo u pitanju odmah se strogoca trenira...ZA DRUGE NEMA KVORUMA!! RAZUMIJEM DA IMA VISE PRISTALICA ZELJE MEDJU VASIM NOVINARIMA ALI BUDITE OBJEKTIVNI!! Ili se prestanite baviti novniarstvom..**** derbi bez navijaca...jedino sto valja u ovoj ligi..ali ste ograniceni da to shvatite u nadi da ce te pobjediti i tako osigurati titulu!!
to jel? zakuni se? heheheheheheheNecromacer je napisao/la:Kako je samo sportsport azuran da Sarajevo igra pred praznim tribinama!!! Sto tako niste azurni bili da i Slavija igra pred praznim tribinama...JE LI HERTA BILA KAZANJENA PRED PRAZNIM TRIBINAMA I AKO JESTE DA CUJEM KOLIKO?! Cim je Sarajevo u pitanju odmah se strogoca trenira...ZA DRUGE NEMA KVORUMA!! RAZUMIJEM DA IMA VISE PRISTALICA ZELJE MEDJU VASIM NOVINARIMA ALI BUDITE OBJEKTIVNI!! Ili se prestanite baviti novniarstvom..**** derbi bez navijaca...jedino sto valja u ovoj ligi..ali ste ograniceni da to shvatite u nadi da ce te pobjediti i tako osigurati titulu!!
-
- Kontakt:
Je li suspendovan stadion Zrinjskog nakon one frke sa navijacima Zrinjskog u utakmici Kupa?! Gdje su igraci Zelje morali cekati sat i vise da nastave utakmicu....gdje se to ceka duze od 15 min. da se nastavi tekma sem kod nas?! Pogotovo ako navijaci prave nerede...je li suspendovan stadion Zrinjskog nakon toga..to je jos bilo za vrijeme tekme ,a ovo nakon tekme....i tek danas su se ocitovali po tom pitanju...pred utakmicu Zelje sa Borcem(oko moguce utakmice pred praznim tribinama) nema KVORUMA...to nije sega malo?! Treba stati u kraj svim huliganima ali ne moramo mi uvije kbiti primjer kako se provode propisi iz NSBiH...od izlaska u Europu i licenciranja pa do "cudnih odluka" strucnjaka iz saveza...hajmo biti realni!Amauri je napisao/la:to jel? zakuni se? heheheheheheheNecromacer je napisao/la:Kako je samo sportsport azuran da Sarajevo igra pred praznim tribinama!!! Sto tako niste azurni bili da i Slavija igra pred praznim tribinama...JE LI HERTA BILA KAZANJENA PRED PRAZNIM TRIBINAMA I AKO JESTE DA CUJEM KOLIKO?! Cim je Sarajevo u pitanju odmah se strogoca trenira...ZA DRUGE NEMA KVORUMA!! RAZUMIJEM DA IMA VISE PRISTALICA ZELJE MEDJU VASIM NOVINARIMA ALI BUDITE OBJEKTIVNI!! Ili se prestanite baviti novniarstvom..**** derbi bez navijaca...jedino sto valja u ovoj ligi..ali ste ograniceni da to shvatite u nadi da ce te pobjediti i tako osigurati titulu!!
- ibrakadabra
- Kontakt:
Za sve je kriv savez što konstantno toleriše huliganstvo na našim stadiona.Izgleda da ce se kola slomiti na Sarajevu.Necromacer je napisao/la:Je li suspendovan stadion Zrinjskog nakon one frke sa navijacima Zrinjskog u utakmici Kupa?! Gdje su igraci Zelje morali cekati sat i vise da nastave utakmicu....gdje se to ceka duze od 15 min. da se nastavi tekma sem kod nas?! Pogotovo ako navijaci prave nerede...je li suspendovan stadion Zrinjskog nakon toga..to je jos bilo za vrijeme tekme ,a ovo nakon tekme....i tek danas su se ocitovali po tom pitanju...pred utakmicu Zelje sa Borcem(oko moguce utakmice pred praznim tribinama) nema KVORUMA...to nije sega malo?! Treba stati u kraj svim huliganima ali ne moramo mi uvije kbiti primjer kako se provode propisi iz NSBiH...od izlaska u Europu i licenciranja pa do "cudnih odluka" strucnjaka iz saveza...hajmo biti realni!Amauri je napisao/la:to jel? zakuni se? heheheheheheheNecromacer je napisao/la:Kako je samo sportsport azuran da Sarajevo igra pred praznim tribinama!!! Sto tako niste azurni bili da i Slavija igra pred praznim tribinama...JE LI HERTA BILA KAZANJENA PRED PRAZNIM TRIBINAMA I AKO JESTE DA CUJEM KOLIKO?! Cim je Sarajevo u pitanju odmah se strogoca trenira...ZA DRUGE NEMA KVORUMA!! RAZUMIJEM DA IMA VISE PRISTALICA ZELJE MEDJU VASIM NOVINARIMA ALI BUDITE OBJEKTIVNI!! Ili se prestanite baviti novniarstvom..**** derbi bez navijaca...jedino sto valja u ovoj ligi..ali ste ograniceni da to shvatite u nadi da ce te pobjediti i tako osigurati titulu!!
Je li suspendovan stadion Zrinjskog nakon one frke sa navijacima Zrinjskog u utakmici Kupa?! Gdje su igraci Zelje morali cekati sat i vise da nastave utakmicu....gdje se to ceka duze od 15 min. da se nastavi tekma sem kod nas?! Pogotovo ako navijaci prave nerede...je li suspendovan stadion Zrinjskog nakon toga..to je jos bilo za vrijeme tekme ,a ovo nakon tekme....i tek danas su se ocitovali po tom pitanju...pred utakmicu Zelje sa Borcem(oko moguce utakmice pred praznim tribinama) nema KVORUMA...to nije sega malo?! Treba stati u kraj svim huliganima ali ne moramo mi uvije kbiti primjer kako se provode propisi iz NSBiH...od izlaska u Europu i licenciranja pa do "cudnih odluka" strucnjaka iz saveza...hajmo biti realni![/quote]
tu si sve upravu slazem se sa tobom, ali ovo sto sam ti napisao gore je bilo na tvoj prethodni post u kojem pominjes nesto kao vecina novinara **** navijaci Zelje, to nema veze ni sa cim sto si rekao a ljudi samo izbacaju top vijesti koje interesuju svakog od nas sigurno. no hate
tu si sve upravu slazem se sa tobom, ali ovo sto sam ti napisao gore je bilo na tvoj prethodni post u kojem pominjes nesto kao vecina novinara **** navijaci Zelje, to nema veze ni sa cim sto si rekao a ljudi samo izbacaju top vijesti koje interesuju svakog od nas sigurno. no hate

-
- Kontakt:
@ibrakadabra-naravno da hoce brate ....da ce slomiti...nije se slomilo kada je trebalo...kada su na momke pucali automatima u Listici!!
@Amauri
Ma ok to sam malo napisao u revoltu ...ali fakat mi djeluje tako...Pisu o ovome i pljuju po navijacima kao da je ovo presedan u nasem fudbalu...sada kao treba stati u kraj huliganima...pa trebalo je davno... A NISU U STANJU DA PROZOVU ONE NASE UHLJUPE IZ UPRAVE KAKO SU JEDVA DOCEKALI DA NAKON 10 god. odgode skupstinu...jesu s clankom od citavih 5 recenica...ma smijesno...svi rade po direktivi!!!
I ima li mi ko odgovor na pitanje...koliko je suspendovana Herta u Njemackoj nakon vandalizma navijaca?!(isto tako u borbi protiv uprave)
@Amauri
Ma ok to sam malo napisao u revoltu ...ali fakat mi djeluje tako...Pisu o ovome i pljuju po navijacima kao da je ovo presedan u nasem fudbalu...sada kao treba stati u kraj huliganima...pa trebalo je davno... A NISU U STANJU DA PROZOVU ONE NASE UHLJUPE IZ UPRAVE KAKO SU JEDVA DOCEKALI DA NAKON 10 god. odgode skupstinu...jesu s clankom od citavih 5 recenica...ma smijesno...svi rade po direktivi!!!
I ima li mi ko odgovor na pitanje...koliko je suspendovana Herta u Njemackoj nakon vandalizma navijaca?!(isto tako u borbi protiv uprave)
Zadnja izmjena: Necromacer, dana/u 23 apr 2010, 15:27, ukupno mijenjano 1 put.
- ibrakadabra
- Kontakt:
Vaša uprava ima članova ko CK KINENecromacer je napisao/la:@ibrakadabra-naravno da hoce brate ....da ce slomiti...nije se slomilo kada je trebalo...kada su na momke pucali automatima u Listici!!
@Amauri
I ima li mi ko odgovor na pitanje...koliko je suspendovana Herta u njemackoj nakon vandalizma navijaca?!(isto tako u borbi protiv uprave)
nemojte medije kriviti za odluku. ona će biti ista bez obzira na to da li će neko objaviti kakva je. Evo daj ti predloži način da se ista priča napiše a da to bude prema tvom mišljenju objektivno? (tu je link: http://sportsport.ba/bh_fudbalp-35145.htm)Necromacer je napisao/la:Kako je samo sportsport azuran da Sarajevo igra pred praznim tribinama!!! Sto tako niste azurni bili da i Slavija igra pred praznim tribinama...JE LI HERTA BILA KAZANJENA PRED PRAZNIM TRIBINAMA I AKO JESTE DA CUJEM KOLIKO?! Cim je Sarajevo u pitanju odmah se strogoca trenira...ZA DRUGE NEMA KVORUMA!! RAZUMIJEM DA IMA VISE PRISTALICA ZELJE MEDJU VASIM NOVINARIMA ALI BUDITE OBJEKTIVNI!! Ili se prestanite baviti novniarstvom..**** derbi bez navijaca...jedino sto valja u ovoj ligi..ali ste ograniceni da to shvatite u nadi da ce te pobjediti i tako osigurati titulu!!
SportSport.ba je samo u svemu najbrži medij i zato prvi na udaru. Koliko je drvlja i kamenje što je ovdje objavljena izjava bevande, a danas i u avazu i oslobođenju i u svim ostalim medijima ista izjava. Lako je skontati da bi od nastupa bilo kojeg kluba u evropi ili stabilnih uprava veliku korist imali mediji. gdje bi nam kraj bio kad bi sarajevo igralo Ligu prvaka. Opet bi sve vijesti bile prvo ovdje, samo što bi interes bio kud i kamo veći. daj bože kvalitetnije uprave, ne samo u sarajevu, već u svim klubovima, pa da imaju press službe, foto servise, internet na stadionima, kabine, struju, tv prenose...
priča o pristalicama pojedinih klubova je smiješna i uvijek usmjerena iz onog kluba koji je u krizi. mrzili su ovaj sajt navijači svih klubova, i iz svih dijelova BiH, i mrziće i dalje mnogi, ali činjenica je da bi od uspjeha bilo kojeg kluba, nakon samih klubova, najviše profitirali mediji, a ozbiljni ljudi svoj posao ne podređuju navijačkim strastima.
nego željo prvi na tabeli, pa navijači zadovoljni onim što se piše, kad bude zadnji i njima neće ovaj sajt ništa valjati.
rijetko se slazem igdje sa adminom ali ovaj put moram
. pustite medije da rade svoj posao, lose ili dobro to je na konzumentima informacija koje ti isti plasiraju, uostalom svako se za svoj hljeb bori kako zna i umije.

- zlaya_tm87
- Kontakt:
Gluho i daleko bilo!admin je napisao/la:nego željo prvi na tabeli, pa navijači zadovoljni onim što se piše, kad bude zadnji i njima neće ovaj sajt ništa valjati.
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
-
- Kontakt:
Objektivni ste nema dalje pozivate i kazete stop huliganizmu,a ovdje dozvolite na nasoj temi da nas pljuje ko stigne i time samo potpaljujete ljude na jos gore stvari,isti taj Bevanda i slici debili su se ogradili od ubistva u Sirokom isto kao da se nista nije desilo,nekakve skupove organizovali koga briga sta on misli,trebali smo kao i uvijek biti glupe bosnje i gledati kako nas ubijaju iz vatrenog oruzija a mi da budemo mirni i fini gradjani Sarajeva dosta je nama laznih moralista kao 91 kad se zapucalo sve do jednog su vec bili po dijaspori! Zato niko nece da suspenduje Zrinjski i njihov stadion kad su uletili,kazen se sa mizernih 6 hiljada i niko nije govorioo stoka,niti se dozvoljavalo da im se to govori! Vazno je da su huligani kako kazete i navijaci najveci problem sporta i ovog drusta, zato samo cutite i gledajte kako kradu invalide,ratne heroje,penzionere,gledajte propali savez kako daje mizerne kazne za ulitanje na Zeljinoj tekmi i tekmi Zrinjskoj i na taj nacin samo daju motic da to i drugi urade!
samo rajvosa je napisao/la:Objektivni ste nema dalje pozivate i kazete stop huliganizmu,a ovdje dozvolite na nasoj temi da nas pljuje ko stigne i time samo potpaljujete ljude na jos gore stvari,isti taj Bevanda i slici debili su se ogradili od ubistva u Sirokom isto kao da se nista nije desilo,nekakve skupove organizovali koga briga sta on misli,trebali smo kao i uvijek biti glupe bosnje i gledati kako nas ubijaju iz vatrenog oruzija a mi da budemo mirni i fini gradjani Sarajeva dosta je nama laznih moralista kao 91 kad se zapucalo sve do jednog su vec bili po dijaspori! Zato niko nece da suspenduje Zrinjski i njihov stadion kad su uletili,kazen se sa mizernih 6 hiljada i niko nije govorioo stoka,niti se dozvoljavalo da im se to govori! Vazno je da su huligani kako kazete i navijaci najveci problem sporta i ovog drusta, zato samo cutite i gledajte kako kradu invalide,ratne heroje,penzionere,gledajte propali savez kako daje mizerne kazne za ulitanje na Zeljinoj tekmi i tekmi Zrinjskoj i na taj nacin samo daju motic da to i drugi urade!
pročitaj npr. ovdje: http://sportsport.ba/bh_fudbalp-25022.htm (pogledaj i tekstove koji su vezani sa ovim, a i one koji su objavljivani u istom periodu). nakon ovog teksta stizala su ista pisma na redakciju kao što su stizala jučer, samo iz drugog dijela naše domovine.
nećeš vjerovati, ali mnogi su ovaj tekst vidjeli kao mržnju usmjerenu prema njima isto kao što si ti sad zaključio da ja navijam za želju zato što ne dozvoljavam da se pišu pozivi na linč na temi o sarajevu.
dopuštamo da ljudi kritikuju nasilje, to je tačno. kritikuju ga i novinari i to je tačno. zamisli koje bi se sranje širih razmjera desilo kad bi uticajni mediji počeli da odobravaju i potpiruju nasilje. ti sebi kao pojedinac to razmišljanje možeš dopustiti i možeš si dopustiti da o tome pišeš na forumu. jedan medij sebi ne može dopustiti da podrži bilo kakvu akciju koja je protuzakonita, pa koliko god neko smatrao da je ona opravdana.
-
- Kontakt:
Ajde sad banujte ovog lika previse vulgarnih stvari pise ovdje! Kao prvo ovo juce je nista za ono sto se desilo u SB pa niko nije bio kaznjen o cemu ti pricas o nekoj pravdi? Maomak je izgubio glavu dole,10 ranjeno iz vatrenog oruzija sta si mislio da ce neko da ih doceka sa cvijecem,da cemo im porstrijet neki srveni tepih i zahvaliti im se na svemu? ADIM topla preporuka da na ovoj temi manje dozvolis vrijedjanja i pljuvanja jer moze dovesti do malo gorih stvari,preventive radi to uradi! A ti KRALJU nastavljas iz svoje listice ovdje da prosipas gluposti znamo mi sve do jedne nase legende kluba,u Konjicu sta je bilo Ultrasi nas sacekali ako te bas zanima,u Tuzli se tukli sa policijom dobili prijave i cao! U tvojoj listici se organizuju protesti kad ubijete momka i njih 10 ranite iz vatrenog oruzija,niste pokazali gram kajanja i da znate ovdje niste dobrodosli niti cete ikada biti! Niste se udostojili da zadrzite ubicu u zatvoru vec ste ga pustili u Hrvasku sto je puno puno je i nemojte nista da se cuditeŽ!kralj_je_mrtav je napisao/la:Kakve veze ima Hertha sa Sarajevom. Treba li da ja sad guglam i navodim primjere gdje se kaznjavalo. Stani ispred ogledala i upitaj sam sebe, da li je ono sto su uradili huligani za kaznu i to drasticnu, pa onda sam sebi odgovori, da treba ih kazniti jer onda nece vise biti toga.Necromacer je napisao/la:Kako je samo sportsport azuran da Sarajevo igra pred praznim tribinama!!! Sto tako niste azurni bili da i Slavija igra pred praznim tribinama...JE LI HERTA BILA KAZANJENA PRED PRAZNIM TRIBINAMA I AKO JESTE DA CUJEM KOLIKO?! Cim je Sarajevo u pitanju odmah se strogoca trenira...ZA DRUGE NEMA KVORUMA!! RAZUMIJEM DA IMA VISE PRISTALICA ZELJE MEDJU VASIM NOVINARIMA ALI BUDITE OBJEKTIVNI!! Ili se prestanite baviti novniarstvom..**** derbi bez navijaca...jedino sto valja u ovoj ligi..ali ste ograniceni da to shvatite u nadi da ce te pobjediti i tako osigurati titulu!!
I za kraj sa tim pristalicama Zelje ili bilo kog ste se popeli na kitu svakom iole normalnom. Paronoja vas hvata, odnosno diriguju s vama internet huligani sa bordo sajta. Pustite vise suplju, Sarajevo je ovdje zastupljenije od bilo kojeg kluba, ovaj sajt vam je valjao kad je trebalo donositi vijesti iz SB, kad je trebalo pustiti istinu o desavanjima u SB onda vam je valjao. Fakat vas ne kontam, odnosno kontam. Mi smo najveci, svi su protiv nas. Nabijem vise tu pricu na kitu, a admin neka me sad banuje jer vidim da ovdje ne mozes, izuzev sa dva ili tri lika, razmijeniti misljenje.
-
- Kontakt:
Nismo mi dijeca cvijeca niti to zelimo biti kao ni ostali navijaci al to nije razlog da se ubije momak i deset njih rani jer ste obicni misevi! A ti kralju ti se za skole balavac palamudis po cijeli dan i noc ovdje! Ajde udijelite mu jedan ban za psovke i ostale stvari dobio sam banove za najvece moguce sitnice! A markirati nije rijec iz mog bosanskog jezika tako da u svoju lipu tako pricaj ovdje ja nerazumijem sta to znaci!kralj_je_mrtav je napisao/la:Kakve beze ima Bevanda sa ubistvom, daj ne kaki majketi. Sta zelis reci da su navijaci Sarajeva djeca cvijeca. Kome ba vise tu pricu prosipate. Momak je ubijen i pokoj mu dusi, pustite ga neka mirno pociva. Sta je sa Konjicem, sta je sa Tuzlom i tako dalje. Niste vi krivi. Huligan je huligan i to je njegovo ime i prezime, nikakv navijac, huligan i samo huligan. Sve veliki navijaci, a pitaj ih kad im je klub bio prvak Juge i ko je branio za tu moimčad nece imati pojma. Spustite se na zemlju.samo rajvosa je napisao/la:Objektivni ste nema dalje pozivate i kazete stop huliganizmu,a ovdje dozvolite na nasoj temi da nas pljuje ko stigne i time samo potpaljujete ljude na jos gore stvari,isti taj Bevanda i slici debili su se ogradili od ubistva u Sirokom isto kao da se nista nije desilo,nekakve skupove organizovali koga briga sta on misli,trebali smo kao i uvijek biti glupe bosnje i gledati kako nas ubijaju iz vatrenog oruzija a mi da budemo mirni i fini gradjani Sarajeva dosta je nama laznih moralista kao 91 kad se zapucalo sve do jednog su vec bili po dijaspori! Zato niko nece da suspenduje Zrinjski i njihov stadion kad su uletili,kazen se sa mizernih 6 hiljada i niko nije govorioo stoka,niti se dozvoljavalo da im se to govori! Vazno je da su huligani kako kazete i navijaci najveci problem sporta i ovog drusta, zato samo cutite i gledajte kako kradu invalide,ratne heroje,penzionere,gledajte propali savez kako daje mizerne kazne za ulitanje na Zeljinoj tekmi i tekmi Zrinjskoj i na taj nacin samo daju motic da to i drugi urade!
Trenutno korisnika/ca: adoado, amypitar, bhfanatic14, Hajdeee, Haksss, insimadop, Rajvosa4ever, skoJaa, UltraSa46 i 76 gostiju.