Vjerovali ili ne, karte za ovu tribinu koja se nadogradjuje su vec rasprodate
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Sky **** understand Manchester City will make contact with Liverpool today about Raheem Sterling's situation.
Spominjanje novca ili bilo koje cifre kod MC u bilo kom kontekstu nema smisla. Samo ima smisla spominjati da li je taj igrac kojeg su doveli potreban za igru koju gaji trenutni trener ili da li je to kupovina iz obijesti.Saurman je napisao/la:Koji je ovaj Pelegrini diletant svakog igrača kojeg je doveo je masno platio i naravno na kraju ispao flop.Mancini je transfer guru za ovog levata.

Ma Siti je kako stvari stoje faovorit za titulu. Sterling je legao kao kec ne desetku. Danas se to vidjelo... Tranzicija iz faze odbrane u napad izvrsna. Bice Sterling jos bolji, danas je bio tek na 50%.tevezito je napisao/la:Nisam bio kuci pa nisam gledao utakmicu uzivo.Sada kada sam pogledao definitivno sam iznenadjen sa koliko je gladi City usao u ovu sezonu.Strasna utakmica.Aguero definitivno najjaci napadac u EPL bez konkurencije.Odlican pocetak ali rano je jos govoriti o tome ko ce biti prvak jer ce sve ekipe pa i City dolaziti do neke krize u igri i rezultatima.Mourinhove izjave mene vise ne mogu iznenaditi pa i ne obracam paznju na njih.