bit ću nježanPegi10 je napisao/la:Sutra gojzerica mora pasti![]()

Moderatori/ce: GracanicaAA,Padovan
bit ću nježanPegi10 je napisao/la:Sutra gojzerica mora pasti![]()
Ne mogu da vjerujem, manja razlika u šutevima(14-11) nego u golovima....gojzerica je napisao/la:@sylar ipak ti nije presudio Traoreal haj dosta 1-5..
Aktiviraj na drugi mailjopaa7 je napisao/la:Imam već account na svom mailu i ovaj sam napravio brzinski da bi mogao igrati s vama, no problem je sto mi ovaj account nije potpuno aktiviran, a kad odem da mi se aktivacijski kod pošalje na mali, ne dobijem ništa
Mozda su odigrali sa nekim drugim prijateljsku. Nakon ovog kola posalji meni Rise O. aka Titula je nasa pa cu prihvatiti odmah nakon sto analizram greske u utakmnici i malo promjesam sastav.nele-BHF je napisao/la:Aman ljudi, prihvatite tu prijateljsku, što igrate ako ulazite jednom u 7 dana :/ Evo već trojicu čekam 2 dana..
Koji si ti ?jopaa7 je napisao/la:Može netko i meni slobodno poslati
Nakon poraza i 3 neriješene, večeras je vrijeme za prvu pobjedu
Jug2 - jopaa7nele-BHF je napisao/la:Koji si ti ?jopaa7 je napisao/la:Može netko i meni slobodno poslati
E ne moreš ti lutko xDjopaa7 je napisao/la:Jug2 - jopaa7nele-BHF je napisao/la:Koji si ti ?jopaa7 je napisao/la:Može netko i meni slobodno poslati
Potopi te SterlingOtelo je napisao/la:Bit ce svi omoguceni kada sa odigrao ovo kolo, tj. za jednih 15-20min.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.