To je izgleda jedno jedino izdanje grupe kojim se dičite
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
Kada god neko uđe u diskusiju sa fukarama oni mu postave sliku tribine protiv Jedinstva
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Re: Odg: PL prepucavanja
Opa,
Evo bježanije čim su spomenute Fukare, fantomke i torta u istoj rečenici.
Evo bježanije čim su spomenute Fukare, fantomke i torta u istoj rečenici.
Haj daj gdje je postavljena slika protiv Jedinstva?Ajzea je napisao/la:Kada god neko uđe u diskusiju sa fukarama oni mu postave sliku tribine protiv Jedinstva![]()
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pacenik ahahh ..cuj ps i Velez je ispado iz ove lige ...ispali i mi i sta sad..ali vidi se da veze nemaskatakomba je napisao/la:Zar neko moze porediti velez i slobodu ? Jedan veliki klub zvan velez i jednu slobodu koja je do prije 2 sezone igrala drugu ligu? Sad je situavija kakva jest u velezu al bit ce bolje sigurno. Sloboda se sa radnikom moze poredit. Eto od mene, pozz
Idpali mi vratili se bolji bas kao i Velez loji je prije ispadanja uvjek bio pred istim...kuci su igrali, na gostovanju se punili i to je to...tako isto i mi vracamo se jaci, bolji i sa lovom ebiga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ma najveci ste vi u drzavi, tu nek stane sva prica. Eto veci ste i od Zelje, Sarajeva, Veleza, itd itd... SLOBODA JE NAJVECI KLUB U DRZAVI !!!SaltCityAttack je napisao/la:pacenik ahahh ..cuj ps i Velez je ispado iz ove lige ...ispali i mi i sta sad..ali vidi se da veze nemaskatakomba je napisao/la:Zar neko moze porediti velez i slobodu ? Jedan veliki klub zvan velez i jednu slobodu koja je do prije 2 sezone igrala drugu ligu? Sad je situavija kakva jest u velezu al bit ce bolje sigurno. Sloboda se sa radnikom moze poredit. Eto od mene, pozz
Idpali mi vratili se bolji bas kao i Velez loji je prije ispadanja uvjek bio pred istim...kuci su igrali, na gostovanju se punili i to je to...tako isto i mi vracamo se jaci, bolji i sa lovom ebiga
Željezničar živimo !
fukarezv je napisao/la:
Gledaj šarenila haha
Ko na zasjedanju UN-a
malo Turci malo Jugoslovenifukarezv je napisao/la:
Sloboda Tuzla
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Pazi ja ovdje nisam pisao ovo sto vi pisete pojedini vas jedno 5-6 mozda par ljudi vise..niti mislim da je Sloboda veca od nekog kad znam unkakvim smo krizama bili,ali svakako da je za mene Sloboda svetinja i najbolja i najaca i da nisu ja cu je gledati takvu...ali ti pises nesto kako smo dobjuce igrali neku drugu ligu klub koji od svkg zadnjrg ulaska u ligu ex juge nije ispadao i do one godine u PL kad samo morali ispast ..i naravno vratili se jaci, bolji i hvala bogu sad imamo para, a eto i Gredic vam poziva Azmira da ulaze u Zeljukatakomba je napisao/la:ma najveci ste vi u drzavi, tu nek stane sva prica. Eto veci ste i od Zelje, Sarajeva, Veleza, itd itd... SLOBODA JE NAJVECI KLUB U DRZAVI !!!SaltCityAttack je napisao/la:pacenik ahahh ..cuj ps i Velez je ispado iz ove lige ...ispali i mi i sta sad..ali vidi se da veze nemaskatakomba je napisao/la:Zar neko moze porediti velez i slobodu ? Jedan veliki klub zvan velez i jednu slobodu koja je do prije 2 sezone igrala drugu ligu? Sad je situavija kakva jest u velezu al bit ce bolje sigurno. Sloboda se sa radnikom moze poredit. Eto od mene, pozz
Idpali mi vratili se bolji bas kao i Velez loji je prije ispadanja uvjek bio pred istim...kuci su igrali, na gostovanju se punili i to je to...tako isto i mi vracamo se jaci, bolji i sa lovom ebiga![]()
![]()
![]()
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
allahu akbar drugovi i drugarice! Günaydın!!!fukaratz je napisao/la:malo Turci malo Jugoslovenifukarezv je napisao/la:nisu se jos odlucili. ali kad sluzbeni spiker u Vrapcicima najavljuje utakmicu sa Allahu Akbar mislim da se nikako ne uklapaju u komunjare
goveđigulašmajka
Tu priču o nekom prizivanju Husića u Želju sam čuo samo od fukara, nikakav izvor ili dokaz, samo njihova forumska priča.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Kaka dokaz hoces..snimljen telefonski razgovor il sta..
boze svasta.uostalom vjeruj sta hoces.
boze svasta.uostalom vjeruj sta hoces.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Tužan dan za ovaj forumstaragarda je napisao/la:ja se povlacim iz ovih budalastina...s je b a n a je sve i jedna tema na ovom forumu...od sad pisem iskljucivo na temi SLOBODA
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
fukaratz je napisao/la: malo Turci malo Jugosloveninisu se jos odlucili. ali kad sluzbeni spiker u Vrapcicima najavljuje utakmicu sa Allahu Akbar mislim da se nikako ne uklapaju u komunjare
Jesi se to zabroavio odjaviti i prijaviti pod novim nickom, pa sad ovako sam sebe citiraš
Nego boldano je notorna laž, izmišljotina, shizofrenija takoreći - što i ne čudi od pripadnika grupe koji Slobodu kod Veleža u gostima nije gledao nikad u svom životu, osim ako nisi dio onih 12 nesrećnika koji su nas u vaših 28 godina postojanja posjetili - a male su šanse da jesi.
Opet ću ponoviti da ne znam zbog čega čuđenje muslimanima i "komunjarama" među navijačima Veleža. Mi smo veliki klub za kojeg navijaju ljudi najrazličitijih profila, nacija, religijskih opredjeljenja ili političkih opcija.
I da, mjesec i zvijezda su muslimanski simbol, a ne isključivo turski.
Mi nismo nacionalisti: evo, ja sam pravoslavac, zovem se Zoran Janković i vođa sam Veležovih navijača. Pitamo ga otkud onda “Allahu ekber” na stadionu u Vrapčićima.Baader je napisao/la:fukaratz je napisao/la: malo Turci malo Jugosloveninisu se jos odlucili. ali kad sluzbeni spiker u Vrapcicima najavljuje utakmicu sa Allahu Akbar mislim da se nikako ne uklapaju u komunjare
Jesi se to zabroavio odjaviti i prijaviti pod novim nickom, pa sad ovako sam sebe citiraš![]()
Nego boldano je notorna laž, izmišljotina, shizofrenija takoreći - što i ne čudi od pripadnika grupe koji Slobodu kod Veleža u gostima nije gledao nikad u svom životu, osim ako nisi dio onih 12 nesrećnika koji su nas u vaših 28 godina postojanja posjetili - a male su šanse da jesi.
Opet ću ponoviti da ne znam zbog čega čuđenje muslimanima i "komunjarama" među navijačima Veleža. Mi smo veliki klub za kojeg navijaju ljudi najrazličitijih profila, nacija, religijskih opredsjeljenja ili političkih opcija.
I da, mjesec i zvijezda su muslimanski simbol, a ne isključivo turski.
- Ogavno! Dovelo seljačinu spikera iz Konjica! - ljut je Amar. - Zadnji primitivizam! - veli Zoka.
- Mi smo bili ogorčeni. Pa nismo vjerska, nego navijačka skupina. Zoka potom priznaje kako ne pamti da se ovdje ikada za Tursku navijalo, sve do ove godine. Kaže kako misli da će 99 posto raje iz Red Army navijat za Turke.
Sloboda Tuzla
toliko o mojim lazima
i glupson provjeri nick pa zakljuci dal citiram sam sebe 
Sloboda Tuzla
- Probisvjet
- Kontakt:
Izgleda da se Olimpic silno priprema i dovodi pojacanja. Vjerovatno kupuju vise autobusa "Tine i Radojka" za prevoz navijaca. Kako kazu kupuju par stotina kineza. Za tribine.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Re: Odg: RE: Re: PL prepucavanja
Možeš ti izvlačiti šta god hoćeš iz ko zna kakvih izvora i kakvih citata, na utakmici na kojoj se dogodio incident sa spikerom sam bio i nije bilo uzvika Allahu Ekber. A ti uživaj u svojoj mitomaniji, ako te to već veseli.fukaratz je napisao/la: Mi nismo nacionalisti: evo, ja sam pravoslavac, zovem se Zoran Janković i vođa sam Veležovih navijača. Pitamo ga otkud onda “Allahu ekber” na stadionu u Vrapčićima.
- Ogavno! Dovelo seljačinu spikera iz Konjica! - ljut je Amar. - Zadnji primitivizam! - veli Zoka.
- Mi smo bili ogorčeni. Pa nismo vjerska, nego navijačka skupina. Zoka potom priznaje kako ne pamti da se ovdje ikada za Tursku navijalo, sve do ove godine. Kaže kako misli da će 99 posto raje iz Red Army navijat za Turke.
Zadnja izmjena: Baader, dana/u 17 jun 2015, 17:49, ukupno mijenjano 1 put.
Re: Odg: RE: Re: PL prepucavanja
Budi mi na gostovanju ponekad, neće da ti škodi saznati nešto uživo umjesto na internetu.fukaratz je napisao/la:budi mi pozdravljen![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.