Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
hehehehe kako si me provalio, nemoj pred rajom ba
hehehehe svaka cast kume, nasmija me pravoo 
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
- NoName
- Kontakt:
Bila je šala i nadao sam se da ćeš je tako i shvatiti. Ako nisi onda oprosti.Amauri je napisao/la:hehehehe kako si me provalio, nemoj pred rajom bahehehehe svaka cast kume, nasmija me pravoo
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
kakve veze ima sto Dzeko ne igra u Engleskom klubu? kakve??
to bi vise voljeli da igra u Tottenhamu nego u Juventusu ili Milanu? pricate o Engleskoj kao da je ona vjecno najbolja liga.. ona je postala najbolja samo zato sto je Calciopoli potreso Italiju.. a evo vec ove sezone se inter probio dalje.. ako dodje Dzeko u Juve onda sljedece godine inter i Juve ce ici daleko.. a vjerovatno i Roma koja ce osvojiti Scudetto..
vama se to cini da je engleska puno iznad svih zato sto samo tu ligu gledate na bht..
to bi vise voljeli da igra u Tottenhamu nego u Juventusu ili Milanu? pricate o Engleskoj kao da je ona vjecno najbolja liga.. ona je postala najbolja samo zato sto je Calciopoli potreso Italiju.. a evo vec ove sezone se inter probio dalje.. ako dodje Dzeko u Juve onda sljedece godine inter i Juve ce ici daleko.. a vjerovatno i Roma koja ce osvojiti Scudetto..
vama se to cini da je engleska puno iznad svih zato sto samo tu ligu gledate na bht..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
-
BAVARAC DO GROBA
- Kontakt:
ma pusti ti italijansku ligu od iduce godine cete imati samo tri mjesta za ligu prvaka jer ce vas stici njemci
engleska spanska pa njemacka liga su trenutno najjace,koja je samo razlika kada gledam nekad italijane pa vidis nako prazne stadione a nadji mi jednu utakmicu ove sezone u njemackoj ligi gdje je bio prazan stadion
u evropi su prvi po posjetiocima na stadionu
rnglezi i spanci imaju srece sto imaju dobru reklamu,i zato vise zaraduju od njemaca pa tako i mogu dovoditi velike zvjezde ali pokazali su njemaci ove godine da daleko guraju
engleska spanska pa njemacka liga su trenutno najjace,koja je samo razlika kada gledam nekad italijane pa vidis nako prazne stadione a nadji mi jednu utakmicu ove sezone u njemackoj ligi gdje je bio prazan stadion
u evropi su prvi po posjetiocima na stadionu
rnglezi i spanci imaju srece sto imaju dobru reklamu,i zato vise zaraduju od njemaca pa tako i mogu dovoditi velike zvjezde ali pokazali su njemaci ove godine da daleko guraju
-
BAVARAC DO GROBA
- Kontakt:
pogledajte pa cete vidjeti
http://www.5-jahres-wertung.de/APD/Onli ... ertung.htm
http://www.5-jahres-wertung.de/APD/Onli ... ertung.htm
daffy je napisao/la:kakve veze ima sto Dzeko ne igra u Engleskom klubu? kakve??
- juzni vjetar!
- Kontakt:
Slazem se samo bi ja dodao da je EPL prestigla Primeru i Seriu A radi ovih tajkuna prije svih Abramovich al eto opet klubovi Primere deru ove sa otokadaffy je napisao/la:kakve veze ima sto Dzeko ne igra u Engleskom klubu? kakve??
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
ko je to dzeko pa da chelsea ili arsenal nisu renome za njega, mislim wtf???
- Nail for Real
- Kontakt:
Pa govorio je navijacki,nemoj se nerviratWolverine je napisao/la:ko je to dzeko pa da chelsea ili arsenal nisu renome za njega, mislim wtf???
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
ajde bavarci samo se nadajte da ce on doci u bajern.. mislim, onda nema razloga da ide iz Wolfsburga.. presao je on davno Bundesligu.. jako davno.. jeste, Bundesliga ce dobiti jedno mjesto, a Italiji ce oduzeti.. ali nece to dugo trajati.. jebga, Calciopoli je ucinuio svoje da Italija jako puno padne i svih ovih godina su ih drzale sezone u Evropi prije Calciopolija..
pricas nesto o navijacima.. pa ja se ne bi javljao i pricao takve gluposti.. znaci smijesno je kada pogledas kakvi ljudi dolaze na stadione u englesku i njemacku.. pa to sve dedice i bakice.. pivo u ruku i potrositi pola sata i jednom aplaudirati ako kojim slucajem tvoj klub dadne gol.. kada cujes ultrase bilo kojeg kluba u Italiji smijesna ti bude Premier Liga i Bundesliga.. smijesna.. jos pogotovo od vecih klubova koji imaju vjerne navijace poput Juventusa, Rome, Napolija, Genove.. pa nije fudbal predstava da odes i tamo potrosis 2h..
Liverpool nema para, 40m za njih je nemoguca cifra..
pricas nesto o navijacima.. pa ja se ne bi javljao i pricao takve gluposti.. znaci smijesno je kada pogledas kakvi ljudi dolaze na stadione u englesku i njemacku.. pa to sve dedice i bakice.. pivo u ruku i potrositi pola sata i jednom aplaudirati ako kojim slucajem tvoj klub dadne gol.. kada cujes ultrase bilo kojeg kluba u Italiji smijesna ti bude Premier Liga i Bundesliga.. smijesna.. jos pogotovo od vecih klubova koji imaju vjerne navijace poput Juventusa, Rome, Napolija, Genove.. pa nije fudbal predstava da odes i tamo potrosis 2h..
- Nail for Real
- Kontakt:
Imas li ti ijedan post u kojem nijesi spomenuo Calciopolli?daffy je napisao/la:ajde bavarci samo se nadajte da ce on doci u bajern.. mislim, onda nema razloga da ide iz Wolfsburga.. presao je on davno Bundesligu.. jako davno.. jeste, Bundesliga ce dobiti jedno mjesto, a Italiji ce oduzeti.. ali nece to dugo trajati.. jebga, Calciopoli je ucinuio svoje da Italija jako puno padne i svih ovih godina su ih drzale sezone u Evropi prije Calciopolija..
pricas nesto o navijacima.. pa ja se ne bi javljao i pricao takve gluposti.. znaci smijesno je kada pogledas kakvi ljudi dolaze na stadione u englesku i njemacku.. pa to sve dedice i bakice.. pivo u ruku i potrositi pola sata i jednom aplaudirati ako kojim slucajem tvoj klub dadne gol.. kada cujes ultrase bilo kojeg kluba u Italiji smijesna ti bude Premier Liga i Bundesliga.. smijesna.. jos pogotovo od vecih klubova koji imaju vjerne navijace poput Juventusa, Rome, Napolija, Genove.. pa nije fudbal predstava da odes i tamo potrosis 2h..![]()
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- juzni vjetar!
- Kontakt:
nisu renome jednog Milana ili JuventusaWolverine je napisao/la:ko je to dzeko pa da chelsea ili arsenal nisu renome za njega, mislim wtf???
La liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Ma kakva Italija za Dzeku, pa nije lud da igra pred polupraznim tribinama Cagliaria, Siena, Chieva i drugih klubova koji su prosjek balkanskih klubova, Ok Milan je bio zagrizao ali nema para, Juve nece u LP pa samim tim i otpada ova prica o prelsaku Dzeke u Juve a Inter, klub koji i jedini trenutno vrijedi iz Italije u Evropi nije zaintersiran za njega.. Njemu je najbolje da ide u Englesku ili prelazak u Bayern sto se tice Njemcke lige, ipak su to lige koje mu pasu a sto se tice Italije pa nije lud da se degradira u mafijaskim i neregulararnim ligama
nijesam nigdje spomenuo Calciopoli osvim ovdje..
mislim, momci pricate gluposti.. ja sam uvjeren da niko od vas nije gledao Serie A godinama.. pricate nekakve dezinformacije koje ste culi od komentatora na bht1.. da mafija vlada Italijom mislite da bi im uefa dozvolila da nastupaju u Ligi Prvaka ili Europa Ligi?? ili mozda ne znaju da mafija vlada.. ma ja, bosanci pametni sve znaju.. svi doktori zavrsili fakultete pa znaju sta pricaju, a tekme godinama nisu pogledali..
mislim, momci pricate gluposti.. ja sam uvjeren da niko od vas nije gledao Serie A godinama.. pricate nekakve dezinformacije koje ste culi od komentatora na bht1.. da mafija vlada Italijom mislite da bi im uefa dozvolila da nastupaju u Ligi Prvaka ili Europa Ligi?? ili mozda ne znaju da mafija vlada.. ma ja, bosanci pametni sve znaju.. svi doktori zavrsili fakultete pa znaju sta pricaju, a tekme godinama nisu pogledali..
Haha drug nebi bas o toj temi direktno jer nepratim Italijansku ligu ali ako nama daju da igramo u Europi (mada nam je trece pretkolo lige prvaka vrh) sto to nebi dali Italijanima, a svi znaju kakve mi lopine imamodaffy je napisao/la:nijesam nigdje spomenuo Calciopoli osvim ovdje..
Zadnja izmjena: armin90, dana/u 23 apr 2010, 20:45, ukupno mijenjano 1 put.
--Pametnij popusta--
-
BAVARAC DO GROBA
- Kontakt:
jooj daffy pa ti sam neznas sta pises de malo procitaj to svoje sad spominjes Calciopoli sto puta i odjednom pricas ne vlada mafija,pa odluci se za jedno il barem ne spominji calciopoli,tu jel nije bila mafija u igri joooj jbt jesi smjesan,
svak ziv zna da su italijani najveci mafijasi uefa ti je isto **** pusti ti njih,
evo ti primjer jedan ali ima ih vise ove godine
neznam ko je ono bio bologna-chievo cinimi se na kladionicama X bila kvota 1.40 sad neznam koliko se razumijes u kladionici ali to ti je cista namjestaljka kada je X 1.40 i znas kako je zavrsila tekma naravno 0-0 miliona i miliona je zaradnjeno sutradan,a bile su i dvije utakmice poslije te isto namjestene ista situacija,
ali to je sigurno slucajnost jeli tako nema tu mafije
svak ziv zna da su italijani najveci mafijasi uefa ti je isto **** pusti ti njih,
evo ti primjer jedan ali ima ih vise ove godine
neznam ko je ono bio bologna-chievo cinimi se na kladionicama X bila kvota 1.40 sad neznam koliko se razumijes u kladionici ali to ti je cista namjestaljka kada je X 1.40 i znas kako je zavrsila tekma naravno 0-0 miliona i miliona je zaradnjeno sutradan,a bile su i dvije utakmice poslije te isto namjestene ista situacija,
ali to je sigurno slucajnost jeli tako nema tu mafije
pa bas zato se dotice Calciopolija.. procitaj moj sig i sve ce biti jasno.. ne znam da li pratis trenutno sudjenje u Napulju, ali svi dokazi navode na to da nije Juve jedini prozivao sudije, vec i inter, Milan, Roma, Chievo.. i ostali.. i posle toga je Moggi rekao "ili su svi krivi, ili su svi nevini.. u ovom slucaju mislim da su svi nevini".. ali dosta o tome.. sto se tice te kladionice.. razumijem se tako tako i znam sta to znaci.. ali isto tako je prije par dana Bologna - Lazio bila slicna kvota na x.. i Bologna vodila u prvom polu 2:1, da bi Lazio na kraju preokrenuo na 2:3.. a svi su igrali x i govorili da je namjestena tekma..
Eto davno je presao Bundesligu pa ce otici u "puno bolju" Serie A.daffy je napisao/la:ajde bavarci samo se nadajte da ce on doci u bajern.. mislim, onda nema razloga da ide iz Wolfsburga.. presao je on davno Bundesligu.. jako davno.. jeste, Bundesliga ce dobiti jedno mjesto, a Italiji ce oduzeti.. ali nece to dugo trajati.. jebga, Calciopoli je ucinuio svoje da Italija jako puno padne i svih ovih godina su ih drzale sezone u Evropi prije Calciopolija..
pricas nesto o navijacima.. pa ja se ne bi javljao i pricao takve gluposti.. znaci smijesno je kada pogledas kakvi ljudi dolaze na stadione u englesku i njemacku.. pa to sve dedice i bakice.. pivo u ruku i potrositi pola sata i jednom aplaudirati ako kojim slucajem tvoj klub dadne gol.. kada cujes ultrase bilo kojeg kluba u Italiji smijesna ti bude Premier Liga i Bundesliga.. smijesna.. jos pogotovo od vecih klubova koji imaju vjerne navijace poput Juventusa, Rome, Napolija, Genove.. pa nije fudbal predstava da odes i tamo potrosis 2h..![]()
halo.. Cristian Molinaro u toj glupoj Bundesligi je iz sedmice u sedmicu u timu kola.. ja vam tvrdim da lik ne zna normalno hodati.. njegov centarsut nikad ama bas nikad nije pogodio nase napadace, a u Juventusu je bio 2-3 godine.. glavu naprijed i ko konj trci pravo.. a u toj jakoj Bundesligi jedan od boljih bekova..
a da ne govorim kako je svaku tekmu koju je odigrao bio u najgorem timu kola u Serie A.. wow.. jaka Bundesliga.. prejaka..
a da ne govorim kako je svaku tekmu koju je odigrao bio u najgorem timu kola u Serie A.. wow.. jaka Bundesliga.. prejaka..
Trenutno korisnika/ca: cutura, Google Adsense [Bot], Kaunas, trunks1946, zikerrz21 i 49 gostiju.