neznam ja jel on posten ili nije....a jel bi ti volio da se ponovo vrati munib ili da dodje vudalic...pa po meni je bolje da dodje vugdalic...ovaj se vec zapecatio kao lopov a sasa nije...a sasa je dobar s cirom i njega bi ciro mozda mogo gurati...a ti jarane tolike gluposti pises na ovom forumu...danas jedno sutra drugo..pa dogovori se sam sa sobom...gori si od onog tarika...Valencia je napisao/la:ZELJO DO GROBA je napisao/la:koliko ja znam preko generlanog sekretara idu svi poslovi, finansije, sve sto ovi hoce da ukradu generalni sekretar mora potpisati...tako ako dodje neki posteni covjek onda ce biti manje kriminala....pa sta mislite zasto se na sudu vodi spor protiv usanovica a ne protiv ilje ili sulejmana...a oni su vise ukrali...usanovic je na sudu zato sto je na svemu sto nevalja njegov potpis,...u ovom lucaju ako vugdalic bude na mjestu GS i bude posten...onima ce doci malo para do dzepa...a jedino ako ga ne smjene...valencia ne glupiraj se vise...![]()
![]()
Koja si ti najvicina, grohotom se smijem na ovaj komentar...
Pa sta mislis, hoce li oni postavit covjeka koji im 'nece dati' da kradu? Je l' ti mislis da su oni budale? Oni su do sada pokazali ko je budala, a ko je pametan. Budale smo mi koji vjerujemo da ce se nesto promjeniti. Ja sam bio naivan pa povjerov'o da ce Kodro i Bolic nesto promjenit, ali sam se gadno zajebo. Ja im vise nikad ne vjerujem, jer su pokazali da su 101% lopovski savez, od prvog do posljednjeg covjeka. Jedan dobar tu ne moze i ne smije mjenjat nista.
Usanovic je jedan obicni nepismeni idiot kojeg su predsjednistvo i ostali clanovi saveza nasamarili, pokrali velike pare, njemu dali neki 'sitnis' i na kraju on odgovara za ono sto je ukr'o on i sto su ukrali drugi preko njega. Znaci, on je samo zrtveno janje. Ali mozda i nije, mozda se izvuce iz ove situacije, mozda ga spase ljudi iz saveza i postave na mjesto sa kojeg ce im nastavit 'djelit' pare.
Znaci, ja ne mogu vjerovat da neko misli da ce kriminalci na mjesto gdje su pare postavit postenog covjeka![]()
![]()
![]()
![]()
. Pa halo, da li ste vi normalni? Kakvi bi to kriminalci onda bili?
![]()
![]()
![]()
Otkud vi znate da je Vugdalic posten? Jeste sigurni da bi npr. on odbio 100 000 €?Mislim, ne znam ja da li je on posten ili neposten, samo znam da nema karakteristike da bude na takvoj funkciji. Ali, bezveze je svaka prica o ovome. Savez ce postavit covjeka koji im najvise odgovara da bi mogli nastavit gdje su stali.
Eto, nisam mog'o odolit da ne odgovorim na ovu glupost. To je sve od mene sto se tice buduceg (starog) generalnog sekretara.
Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Re: Nogometni savez BiH
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Vidim da ste vas dvojica balavci, tako da vise nemam sta pricat sa vama. Naivni ste i zeleni, skontat ce te jednog dana, ima vremena za vas.
Danas govorim jedno sutra drugo? Daj mi nadji dva posta gdje govorim dvi razlicite stvari. Ne valja lagati momce!
Danas govorim jedno sutra drugo? Daj mi nadji dva posta gdje govorim dvi razlicite stvari. Ne valja lagati momce!
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
kamo sreče da halekne već jednom i nek pošalje garantno pismo ovima sa slatkog čošetaRiNo je napisao/la:nece dok je usanovic ziv, ovaj necovjek vlada dozivotno, nek umre vec jednom

ne mogu da vjerujem jednostavno ne znam kako smi uvijek zadnja rupa na ovom svijetu.u nasem finom savezu u nasem tako finom savezu vladaju tako fini ljudi.kako se mi mozemo zaliti na njihov ''teski''posao.jer su oni ljudi sa celicnim zivcima mogu da izdrze sve napore.a sad malo ozbiljnije ovo je prava **** katastrofa to da se ne nadze protivnik za prijateljsku utakmicu pa stvarno nema smisla i mi bi na svjetsko prvenstvo.kako otic na prvenstvo a nemamo se protiv koga pripremit umjesto neke repke mozda ce uskocit neki klub pa to je sjajno.idemo potpuno spremni na belgiju i hocemo se proslavit.end
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
neki dan pricas kako je ciro dobar , a sad pricas kako ne valja..pa covjece odluci se...valjal il ne valja...Valencia je napisao/la:Vidim da ste vas dvojica balavci, tako da vise nemam sta pricat sa vama. Naivni ste i zeleni, skontat ce te jednog dana, ima vremena za vas.
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Sto petljas bezveze? Gdje sam ja napis'o da valja, a gdje sam napis'o da ne valja? Sta bulzanis momce? Hajde, citiraj te postove da svi vide kakav sam ja vjetropir!ZELJO DO GROBA je napisao/la:neki dan pricas kako je ciro dobar , a sad pricas kako ne valja..pa covjece odluci se...valjal il ne valja...Valencia je napisao/la:Vidim da ste vas dvojica balavci, tako da vise nemam sta pricat sa vama. Naivni ste i zeleni, skontat ce te jednog dana, ima vremena za vas.

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Valencia, kani se bespotrebnog prepucavanja. vidis da velika vecina ljudi ovde ne konta ili ne zeli da konta kako stvari stoje
nema potpisa
Ima nekoliko godina kako sam se uvjerio da ovaj nas savez unistava BH nogomet. Svaki sam se dan budio u nadi da ce se nesto promijeniti,da ce ova mafija otici iz saveza,da ce tu doci novi ljudi,pametni,ljudi koji vole ovu zemlju,koji nece svaki dan svojim "potezima" nogomet u ovoj drzavi vracati korak nazad. Kad je prosle godine Kodro dosao na mjesto selektora u meni se rodila nada da ce napokon stvari ici na bolje. Al sam se grdno prevario. Nekoliko sedmica kasnije ode Kodro,pocela je incijativa da se ova gamad napokon otjera. Ona utakmiva "spasimo BH nogomet" je bila odlicno rijesenje,samo je bila pogreska sto poslije utakmice nije sva raja s stadiona (oko 25 hiljada navijaca mislim da je bilo" otisla pred zgradu saveza i trazila njihove ostavke. Il bi dali ostavke,ili nebi izasli iz zgrade. Dosao je Ciro Blazevic na kormilo reprezentcije (mislim na kormilo Titanika koji je vec dobro potonuo). Sve ono sto su pojedini oisali da je on tudjmanovac,to samja znao i od prije. Ciro je bio odlicno rijesenje za savez i da im se guzice "malo smire",jer ciro je imao veliku podrsku bh javnosti. Kad je dosao na "vlast",nisam se Bog zna sta nadao da ce biti bolje,al sam vjerovao da ciru nece moci muljati,kao sto su to radili s ranijim selektorima. No,evo doslo je vrijeme za prijateljske utakmice,savez smuljao ciru,i ponovo sva moja nadanje odose u vodu. Ciro nesto govori protiv saveza (nista konkretno),al se oni na to nista ne obaziru. Navijaci, ljudi,prijatelji,dosta je ovog vise. Prodje jos jedna odlicna generacija bh fudbalera,a mi se jos nigdje na kvalificirasmo. Meni je vise pun qrac svega. Hajmo jos jednom,samo jos jednom napraviti demonstraciji pred savezom,al ne da nas dodje 150 ili 200,vec da nas dodje 20000 hiljada. Ja vjerujem da ovo drzava ima toliko vatrenih navijaca. Ja sam od sarajevo 450 km,ali cu doci. Meni je doslo da zaplacem kad vidim sta se radi u kuci bh nogometa.
Mislim da savezu jos nije jasno gdje se nalazi.Umjesto sto se svadjaju i bore za svoje pozicije, ne vodeci racuna o ovoj "opako" dobroj reprezentaciji koja ima potencijal i buducnost pred sobom,da se bar malo potrude tj da rade svoj posao nas bi im narod sve oprostio.Takvi smo mi Bosanci i Hercegovci ljudi.Samo savez bi se trebao zapitati sta ako npr. repka ne postigne dobar rezultat u kvalifikacijama pa vec poslije Belgije sve bude jasno na njihovom mjestu ja se nebi brinuo za fotelju vec za nesto drugo.U vrijeme recesije i globalne ekonomske krize mogucnost pobuna ili da budem tvrdji revolucija je neminovnost pa bi ovo normalnim dalo povod za razmisljanje.Ili se povuci ili konacno poceti raditi jer kad "rulja"krene onda je to tesko zaustaviti.Nadam se da ce jedan ovakav apel doci do usijanih glava u savezu i da ce se oni povuci na vrijeme.
Ljuuuuuudiiiiiii, mustuluk, igramo sa NK Rijeka
. Ja sam se pribojav'o da nas savez ne iznevjeri po prvi put i da nam ne nadju protivnika za prijateljsku tekmu. Ali, oni su jos jednom pokazali da zasluzuju da budu tu gdje jesu i da od njih nema bolji. Hajduk i Dinamo nisu htjeli da igraju sa nama i tako su nastetili jednio sebi. Sta mislite kakvo ce misljenje o njima imati fudbalska Evropa kada cuje da su odbili igrat prijateljsku tekmu sa BiH? Nas ce svi ozbiljno shvatit i svi ce se divit sto smo otkrili novu metodu za odigravanje prijateljski utakmica. Mislim, pa mi smo prva ozbiljna reprezentacija koja igra prijateljsku sa fudbalskim klubom. Ko je kriv Englezima, Njemcima i Italijanima sto se oni toga nisu prije sjetili. Sada nam mogu samo zavidit...
Svaka cast, vidi se da ljudi znaju svoj pos'o!!

Svaka cast, vidi se da ljudi znaju svoj pos'o!!
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
nema sta..svaka im cast...pa ne moze svako imati tu privliegiju da igra sa Rijekom....to samo mogu oni najbrzi i nadosjetniji...svaka cast munibe i co....i sad neko kaze da oni ne rade dobro svoj poso...pa kako neke nije sram to govoriti...danonpocno su trazili protivnike i evonapokon rad se isplatio...svak cast...dabogda nam sto prije otisli u 100pm...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Za 7 dana ce doci ciro, dati izjavu u avazu kao "dobra je atmosfera, svi su sretni, rijeka je dobar protivnik, uigrat cemo nove varijante za belgiju, u belgiju idemo po pobjedu i slicno..."
I kao da nikad nishta nije bilo
Nakon sto se obrukamo u belgiji, bice opet istorijska utakmica u zenici, gamad ce uzeti cash da im bude do kraja godine i eto
svaka njima cast majke mi, al kad bolje skontam muke ti muntat vako glup narod
I kao da nikad nishta nije bilo
Nakon sto se obrukamo u belgiji, bice opet istorijska utakmica u zenici, gamad ce uzeti cash da im bude do kraja godine i eto
svaka njima cast majke mi, al kad bolje skontam muke ti muntat vako glup narod
nema potpisa
I mi hocemo na SP. Pa ja da sam igrac reprezentacije i da igram u velikom klubu, ne bih dosao ni za zivu glavu. Sada na starnu stavite to, to je reprezentativni dres, to je svetinja itd.
Zamislite pita Puel, Pjanica s kim igrate 11 novebra.
Pjanic ce njemu na to sa NK Rijekom, a Puel ode na FIFa listu i pocne traziti tu reprezentaciju. Ja mislim da bi mu zauvijek zabranili da doje na okupljanje.
Mislim da ga je stid govoriti s kim cemo igrati, Benzema govori igraju protiv Brazila (kao primjer), onaj da igraju protiv Engleske itd.
E moj Munibe ja mislim da tebi niko nikad nece nista halaliti.
Pjanic ce njemu na to sa NK Rijekom, a Puel ode na FIFa listu i pocne traziti tu reprezentaciju. Ja mislim da bi mu zauvijek zabranili da doje na okupljanje.
Mislim da ga je stid govoriti s kim cemo igrati, Benzema govori igraju protiv Brazila (kao primjer), onaj da igraju protiv Engleske itd.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Koliko ono ima "spratova"pakla u Danteovom dijelu? Ja mislim da ce za nas savez napraviti poseban "sprat". Da Bog da gorili u Dzehenemu.
Nema Munib nikakve veze sa fudbalom, pa ni trazenjem protivnika za prijateljske utakmice. On je generalni sekretar i njegov pos'o su iskljucivo finasije. Munib ne moze uradit NISTA bez odobrenja predsjednistva. On je obicni sluzbenik koji sluzi predsjednistvu i mocnicima iz sjene... Mnogi snose vecu krivicu od Muniba, samo je on najgluplji, pa radi toga raja krivi njega za sve sto je negativno, iako on sa mnogo toga nema prevelike veze.amerosm je napisao/la:I mi hocemo na SP. Pa ja da sam igrac reprezentacije i da igram u velikom klubu, ne bih dosao ni za zivu glavu. Sada na starnu stavite to, to je reprezentativni dres, to je svetinja itd.
Ovo sto kazes za Pjanica zvuci surovo. Momak nije znao u kakva **** upada...
- bistrikboy
- Kontakt:
Navijam za Rijeku 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Munib je idealan covjek da se svali sve na njega, a lik ni o cemu ne odlucuje. On se ofira po medijima, a savez mu placa cehove po restoranima. Celnicima saveza je cilj da se munib proglasi dezurnim krivcem, jer onda njih niko ne spominje.
Volio bi muniba vidjeti iza resetaka neg se hljeba najest, al da je on dezurni krivac nije
Volio bi muniba vidjeti iza resetaka neg se hljeba najest, al da je on dezurni krivac nije
nema potpisa
Nije Munib Usanovic jedini i glavni krivac a i on zasluzuju da bude istjeran.Admir_Sa je napisao/la:Munib je idealan covjek da se svali sve na njega, a lik ni o cemu ne odlucuje. On se ofira po medijima, a savez mu placa cehove po restoranima. Celnicima saveza je cilj da se munib proglasi dezurnim krivcem, jer onda njih niko ne spominje.
Evo, sad sam procitao da je nas Savez dobio 1060 ulaznica za tekmu protiv Belgije.
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 20 avg 2013, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.