Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Ovo bi vec cak i pozdravio. Pravog stopera na trzistu skoro da i nema, Varane nije na istom ali bi njegovo dovodjenje bio pravi pogodak, De Geu je lakse zamijeniti nego Vidica i Ferdinanda.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Mene ovo sa De Geaom opasno nervira već. Imam osjećaj da će se priča odužit čitavo ljeto i onda će na kraju bit, kad već jednom padne dogovor, daj šta daš kao zamjenu + će bit neko veliko preplaćivanje, s obzirom da će se već duboko uć' u prijelazni rok.
Čech (lično, prva želja), npr., već izmiče. Kol'ko sam upratio, blizu je Arsenala, a tu je i PSG u priči. Oko Llorisa će sigurno biti teško dogovorit išta, osim ako se ne bi odmah krenulo u taj projekat, i izuzev te dvojice ti ne ostane puno kvalitetnih rješenja. Cillessen, Begović i Leno su ipak rang ispod navedenog dvojca.

Čech (lično, prva želja), npr., već izmiče. Kol'ko sam upratio, blizu je Arsenala, a tu je i PSG u priči. Oko Llorisa će sigurno biti teško dogovorit išta, osim ako se ne bi odmah krenulo u taj projekat, i izuzev te dvojice ti ne ostane puno kvalitetnih rješenja. Cillessen, Begović i Leno su ipak rang ispod navedenog dvojca.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- OnlyUnited
- Kontakt:
Koliko sam informisan, Leno od kako je dosao u Bayer, postao je jedan od najboljih golmana u bundeski.
Neuer je neprikosnoven, al' odmah iza je pomenuti. Ima visinu, na liniju odlican te se dokazao i na visokom nivou (lp) sa svoje 23 godine.
Neuer je neprikosnoven, al' odmah iza je pomenuti. Ima visinu, na liniju odlican te se dokazao i na visokom nivou (lp) sa svoje 23 godine.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Na golmanskoj poziciji ima nekoliko dobrih alternativa. Maksimalno para izvuc od Reala za ovog dvolicnjaka i dovest nekoga od tih opcija. Necemo biti puno oslabljeni. Problem je ako se dovede polovnjak Cillesen ili rizikuje sa Valdesom.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pošalješ De Geu u Real, uzmeš Navasa i pare nazad. Možel jednostavnije?
Ili ćemo se pretvarat da Navas nije jedan od najboljih golmana na svijetu, i da mu je zadnja sezona prosječna isključivo zbog idiotizma ovih u Realu?
Ili ćemo se pretvarat da Navas nije jedan od najboljih golmana na svijetu, i da mu je zadnja sezona prosječna isključivo zbog idiotizma ovih u Realu?

- OnlyUnited
- Kontakt:
Tu je takodjer i ovaj mali iz Genoe, Perrin, koji vazi za jednog od najjacih na liniji.
napokon da neko ima misljenje kao i jaCartman je napisao/la:Na golmanskoj poziciji ima nekoliko dobrih alternativa. Maksimalno para izvuc od Reala za ovog dvolicnjaka i dovest nekoga od tih opcija. Necemo biti puno oslabljeni. Problem je ako se dovede polovnjak Cillesen ili rizikuje sa Valdesom.

ako ne moze Lloris ili Cech(iako je on 99% Arsenalov) onda bih dao sansu Valdesu
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Odlican golman, ali u Engleskoj mu visina moze bit problem.Donnie Darko je napisao/la:Pošalješ De Geu u Real, uzmeš Navasa i pare nazad. Možel jednostavnije?
Niko ovdje nikada nije minimizirao kvalitete Navasa, sigurno jedan od boljih alternativa za DDGa ali se United s njim nikako nije povezivao tako da o njemu nikada nismo ni mozgali. Znamo svi zasto mu zadnja sezona nije na nivou, ne treba to konstantno ponavljati jer i ptice na grani vise vide da je bolji golman od Ikera ali...Donnie Darko je napisao/la:Pošalješ De Geu u Real, uzmeš Navasa i pare nazad. Možel jednostavnije?
Ovaj deal sa Realom oko Varanea i DDGa bi bio odlican za nas ali ne vjerujem da bi Real pristao na to, pogotovo ako uzmes u obzir da ni oni nemaju bog zna kakav izbor na stoperskim pozicijama. Tu naravno mislim na ovu trakavicu oko Ramosovog ugovora i Pepea koji vise ne moze biti oslonac odbrane. Ali dobro, mnogo kombinacija je u igri ali je sigurno da treba izvuci sto bolji dogovor po United.
@Cartman
Mislim da je on 185cm, nije bas ni nizak. Tu je negdje i Lloris, koji cenat gore.

Cudi me da se Krul ili Forster ozbiljnije ne povezuju s nama, nekako sam ocekivao da jedan od njih bude "drugi" pik.
Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 17 jun 2015, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- OnlyUnited
- Kontakt:
Cuj dat Valdesu priliku da bude no. 1
Covjek nije branio burku vremena na top nivou (u stvari na bilo kakvom nivou) i sada u sezoni gdje ganjas trofeje kockati se sa ovom pozicijom.

Covjek nije branio burku vremena na top nivou (u stvari na bilo kakvom nivou) i sada u sezoni gdje ganjas trofeje kockati se sa ovom pozicijom.

Zadnja izmjena: OnlyUnited, dana/u 17 jun 2015, 17:53, ukupno mijenjano 1 put.
Leno je već sada klasa,a kakav će tek biti za koju godinu. Po meni idealna zamjena za De Geu.OnlyUnited je napisao/la:Koliko sam informisan, Leno od kako je dosao u Bayer, postao je jedan od najboljih golmana u bundeski.
Meni je i dalje prvi izbor nas Samke. 

- OnlyUnited
- Kontakt:
Ubjedljivo najbolji moguci izbor. Onda ide Handanovic, Lloris, Perrin i to je otp to.Leno je već sada klasa,a kakav će tek biti za koju godinu. Po meni idealna zamjena za De Geu
Cillesen, Begovic, il pak Valdes kao prvi pik, ne hvala.
Navas da bude uspjesan u EPL nema sanse
cak bih i Begovica vise volio iako mi ni on nije u uzem izboru
cak bih i Begovica vise volio iako mi ni on nije u uzem izboru
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.

Kraljevski

MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Nisu bas mastoviti. Na ekranu se trebala naci samo opcija "Accept" za poziv 

- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Šta mislite o Kondogbiji? Čini mi se da ga nisu dosad povezivali sa Unitedom, a mislim da ne bi bio loše rješenje i ne bi bio ni previše skup.
Kako god, baš me zanima koga će to Van Gaal dovesti na tu poziciju, jer je javno rek'o da će kupit nekog no. 6 midfieldera.
Kako god, baš me zanima koga će to Van Gaal dovesti na tu poziciju, jer je javno rek'o da će kupit nekog no. 6 midfieldera.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Mnogo bolja opcija je npr. jedan Morgan, dok u slucaju Bastiana, Blind bi bio ta 6-ica. Ne znam, treba imati raznih opcija, taj Kondogbija je veliki atleta, defanzivno odlican i uz Andera bio bi nesto sl. kao u Monacu uz Moutinha.
Al' nama treba btb veznjak, pa bih se prije odlucio za pomenutog Morgana.
Al' nama treba btb veznjak, pa bih se prije odlucio za pomenutog Morgana.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
I ja sam više za Morgana, jer je sličniji Carricku , al' ni Kondogbia uopšte ne bi bio loše rješenje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.