Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

marconato
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la marconato » 17 jun 2015, 19:59

marconato je napisao/la: Znatno smo oslabljeni, ali i pored toga se moze skockati ok tim! Recimo...

slika
Ajde sada neka neko kaze da nisam maher, pogodio sam citavu startnu postavu :tralala:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 17 jun 2015, 20:29

ma nabacaj zadnje vezne i opleti
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 17 jun 2015, 21:39

Kakav slalom Filipa :salut: :tokralju: i bomba Čaušića..šteta stvarno što ne uđe u gol :crazy:
Njemci iz polušanse dali gol.Bolji smo i trebamo pobjediti ovo :kafa:
Mens sana in corpore sano.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 jun 2015, 22:44

DANTES je napisao/la:ma nabacaj zadnje vezne i opleti

:rol:

Da mi je taj dan da vidim jednu nashu ekipu koja igra sa 1 zadnjim veznim, 1 registom i 1 trequartistom, umesto 2 zadnja vezna-bezvezna i 1im trkachem => tachno bih se podmladio 10 godina. :beba:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 17 jun 2015, 22:45

Sindrom A reprezentacije nas je kostao 3 boda...Dok smo igrali 11 na 11, bili smo bolji u prvom poluvremenu, a u drugom nakon njihovog crvenog se branimo zadovoljni bodom... :facepalm:

P.S. Odlican gol Djuričića! Steta zbog bombetine Čaušića....
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 17 jun 2015, 22:45

Zahvaljući Dodiću ostali smo bez 2 boda i koraka bliže Olimpijadi...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 jun 2015, 23:04

Jbga, to be fair, cela tekma je bila postavljena da ne izgubimo - a ne da dobijemo.

Kad smo dobili igracha vishe, nismo imali chime i s kime da napravimo kontrolu i zadrzhimo posed iz koga bi ispleli nekoliko shansi i zatvorili mech golom.

Inache, kada pogledamo koliko nashih igracha nije tu iz raznih razloga, pre svih Rajkovic, Milinkovic-Savic, Veljkovic, Zhivkovic, te Radoja, Kostic i Mitrovic - ovde nije ni bilo kvaliteta da se napadne Nemachka sa Vollandom, ter Stegenom i ostalima.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 17 jun 2015, 23:52

nama je falio napadac da odvuče odvranu to bi mitar sjajno uradio..

đuričić nisam vjerovao da ono ima u sebi... već mi je pomalo išao na onu stvar jer se vukao po svim spiskovima a nikad ništa konkretno da uradi(čast golovima pod mihajlovićem)
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 18 jun 2015, 21:55

Jedina korist od prvenstva mladih su Olimpijske igre. Ništa drugo, a Srbija je već nakon prvog meča mogla napraviti 90% posla po tom pitanju.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jun 2015, 06:21

Đuričić je majstor, ali ne mogu se oteti utisku da je crveni karton Njemačke donio više štete nego koristi Srbiji. Međutim, teško je fizički parirati Nijemicima svih 90 minuta i vjerujem da je umor glavni razlog lošeg finiša utakmice.

U ovoj grupi se ništa ne bi trebalo znati do posljednjeg kola, iako mislim da četiri boda iz dvije naredne utakmice garantuju polufinale i olimpijadu.

Može li mi neko objasniti status Engleske na ovom prvenstvu, oni na OI ne mogu ići kao Engleska. Šta se dešava ako se oni kojim slučajem plasiraju u polufinale? Doigravanje trećeplasiranih ili neka štimaljka UEFA-e?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 19 jun 2015, 06:45

odigravanje meča trećih ekipa... tako su prije par godina igrali italija i još neko... 2007 je to bilo...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 19 jun 2015, 09:27

Virtu4l je napisao/la:Đuričić je majstor, ali ne mogu se oteti utisku da je crveni karton Njemačke donio više štete nego koristi Srbiji. Međutim, teško je fizički parirati Nijemicima svih 90 minuta i vjerujem da je umor glavni razlog lošeg finiša utakmice.

U ovoj grupi se ništa ne bi trebalo znati do posljednjeg kola, iako mislim da četiri boda iz dvije naredne utakmice garantuju polufinale i olimpijadu.
Naravno da je rote karten uchinio da ekipa koja je izashla da se brani izgubi svaku ideju shta i kako dalje. :mrgreen:

BTW, Danci su jaki. Bice to tezhe nego sa Nemcima.

Može li mi neko objasniti status Engleske na ovom prvenstvu, oni na OI ne mogu ići kao Engleska. Šta se dešava ako se oni kojim slučajem plasiraju u polufinale? Doigravanje trećeplasiranih ili neka štimaljka UEFA-e?
Predlagali su osnivanje selekcije GBR samo radi OI, ali su ih Shkoti, Velshani i Severni Irci iskulirali.
Na OI u Londonu je igrala Engleska (Giggs, Bellamy&Ramsey were there, too), zamaskirana u GBR uniforme i to je bilo samo po defaultu - jer bi to bilo 1. put da domacin ne igra na olimpijskom turniru, da je ostalo sa ENG/SCO/NI/WAL podelama.

Glede tvog pitanja: ako Englezi udju u SF - igra se tekma za 5. mesto i pobednik ide na OI. Ako Englezi ne udju u SF - na OI idu samo polufinalisti.

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 19 jun 2015, 11:49

Ostalo je veoma malo do finala Orlića. Brazil je blagi favorit, ali ništa od toga. Senegalci su skinuli gaće i prije početka i prošli sa petardom. Srbija ukoliko uđe maksimalno koncentrisano i angažovano može pobjediti i osvojiti titulu.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 19 jun 2015, 13:33

Nikad mi nece biti jasna jedna stvar ovi momci zive svoj san sutra igraju finale imaju sansu da postanu prvaci svijeta savrsen turnir odigraju disu svi kao jedan i kad udjes na vijest i citas komentare tipa "zna se gdje igra Zivkovic, zna se ciji je igrac Rajkovic itd. itd." nevjerovatno

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 19 jun 2015, 13:42

Nista neobicno kada je Srbija u pitanju! Vjecita podjela na crveno i crno bele...Jedan od glavnih razloga zasto smo u banani sto se A reprezentativnog fudbala tice... :puke:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 19 jun 2015, 13:45

Interista je napisao/la:Nikad mi nece biti jasna jedna stvar ovi momci zive svoj san sutra igraju finale imaju sansu da postanu prvaci svijeta savrsen turnir odigraju disu svi kao jedan i kad udjes na vijest i citas komentare tipa "zna se gdje igra Zivkovic, zna se ciji je igrac Rajkovic itd. itd." nevjerovatno
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Srbija je to prijatelju.

marconato je napisao/la:Jedan od glavnih razloga zasto smo u banani sto se A reprezentativnog fudbala tice... :puke:
Nije tacno. Jos jedna filozofija sa drustvenih mreza koja ima za cilj prikrivanje odgovornosti Tomislava Karadzica.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 19 jun 2015, 13:48

Tribalian je napisao/la:
marconato je napisao/la:Jedan od glavnih razloga zasto smo u banani sto se A reprezentativnog fudbala tice... :puke:
Nije tacno. Jos jedna filozofija sa drustvenih mreza koja ima za cilj prikrivanje odgovornosti Tomislava Karadzica.
Veoma tacno! Da nije tacno, ne bi ga grobari branili zbog svojih sitnih interesa, nego bi on lako odletio zarad sveopsteg dobra (tu naravno ne podrazumijevam Terzića i slicne) srpskog fudbala... ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 19 jun 2015, 13:53

marconato je napisao/la:
Veoma tacno! Da nije tacno, ne bi ga grobari branili zbog svojih sitnih interesa, nego bi on lako odletio zarad sveopsteg dobra (tu naravno ne podrazumijevam Terzića i slicne) srpskog fudbala... ;)
Grobari imaju interes u Toletu kao i FK Partizan, ali Crvena Zvezda i Partizan nisu odgovorni za stanje u srpskom fudbalu. To sto grobari podrzavaju Toleta ne znaci da su i direktno odgovorni za lose rezultate reprezentacije. Ne treba biti licemeran, da nije Zvezde i Partizana fudbal u Srbiji bi bio jedan smesan i nebitan sport. A znam ja odlicno odakle dolaze te teorije pa bih porucio tim teoreticarima da je ovaj "kadar" iz njihove pokrajine tako da mogu da odyebu od Beograda i tih prica.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 19 jun 2015, 14:00

Kako nisu odgovorni kada je upravo Partizan kao svog kadra dao FSS istog tog Toleta, kad ga upravo PFC brani gdje stigne?! Ja neizmjerno volim Zvezdu, ali necemo se praviti coravi i licemeri kao sto kazes...

Dok se Zvezda i Partizan izmedju sebe glodjE, ovi rade sta hoce!

Kod Hrvata takodje postoji rivalitet, ali ne tako bolestan i na tom nivou kao kod nas! Njihovi navijaci imaju zajednicki stav protiv HNS (ne ulazeci u to da li je i koliko ispravan, to samo oni znaju), dok je kod nas to nezamislivo...

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 19 jun 2015, 14:03

Pratim dugo stvari u Srpskoj reprezentaciji i sto Ciro kaze nema kohezije :D od odlaska Antica koji je tu jedini uspio povezati konce njegovim odlaskom svake naredne kvalifikacije su korak unazada kvaliteta ne nedostaje

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.