HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Kako je ljudine ceka li se sehur
Sta mislite hocete li dovoditi jos koga, jer ste do sad odlican posao uradili
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Poštovanje i svako dobro i tamobrile je napisao/la:Kako je ljudine ceka li se sehur
Pregovaramo sa još par igrača, ciljana pojačanja, ja vjerujem da ćemo još dvoje dovesti... neka imena se vrte po forumu, ali sve će se znati za koji dan, jer kao što i sami na Grbavici znate, imamo još 4 dana da predamo spisak igrača za EL
-
PiazzaGrande
Ima li iko info sa "zimskih" priprema na Kupresu? Čitam u Dnevnom listu Šulentinu izjavu da nam treba 20 igrača i 3 golmana...Dolaskom Bilbije i Mešanovića imali bi 24 igrača...
Volim te bola'!
-
PiazzaGrande
Strpi se još malo...trebalo bi biti sve OKwestherc je napisao/la:Ide li taj Nemanja ko da iz Kine dolazi...
Volim te bola'!
-
GradKamena
- Kontakt:
24.6 Mostar ili Međugorije nezna se još.katakomba je napisao/la:Kada igramo tu pripremnu sa vama ??
-
PiazzaGrande
-
PiazzaGrande
Četvrtak 25.06....Šta je sa Jocom Stokićem? Čuo sam da ako ne nađe angažman na Dalekom Istoku mogao bi kod vas doći...Ima li išta po tom pitanju...pozzkatakomba je napisao/la:Kada igramo tu pripremnu sa vama ??
Volim te bola'!
priča se da bi mogao doći.. iskreno ne znam koliko je to tačno, ali eto, dobro bi nam došao. vidimo se onda u hercegovini 25togPiazzaGrande je napisao/la:Četvrtak 25.06....Šta je sa Jocom Stokićem? Čuo sam da ako ne nađe angažman na Dalekom Istoku mogao bi kod vas doći...Ima li išta po tom pitanju...pozzkatakomba je napisao/la:Kada igramo tu pripremnu sa vama ??
Željezničar živimo !
-
PiazzaGrande
Zapeo u Konjicu na semaforuwestherc je napisao/la:Ide li taj Nemanja ko da iz Kine dolazi...
Volim te bola'!
Ja osobno mislim da nam nema neke konkretne koristi od njega ali eto. Ako imamo para da ga plaćamo još godinu bez neke koristi od njega onda okMandrake je napisao/la:Neka Kreše, ima ugovor do 30.06.2016, zaslužio je da završi karijeru u Zrinjiespresso je napisao/la:Šta je sa Krešom panenkom ?Bit će nam Krešo od koristi ove sezone
![]()
A panenka je kocka, možeš ispast frajer, a možeš ko Krešo onako da ti se raja smije danimaAko ništa, znaš da će uvijek protiv kona zabiti, zato neka ga
Ima li koristi od Vukmanovića? Ima 2000 eura mjesečno i ugovor na još 2 godine, eno ga trči okolo po Stadionu. Kako si odmah po Kreši pao, a ne spominjes ove strance. Krešo barem kod svoje kuće jede, a ne u tenis centru.espresso je napisao/la:Ja osobno mislim da nam nema neke konkretne koristi od njega ali eto. Ako imamo para da ga plaćamo još godinu bez neke koristi od njega onda okMandrake je napisao/la:Neka Kreše, ima ugovor do 30.06.2016, zaslužio je da završi karijeru u Zrinjiespresso je napisao/la:Šta je sa Krešom panenkom ?Bit će nam Krešo od koristi ove sezone
![]()
A panenka je kocka, možeš ispast frajer, a možeš ko Krešo onako da ti se raja smije danimaAko ništa, znaš da će uvijek protiv kona zabiti, zato neka ga
-
zrinjevac365
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: HŠK Zrinjski
Vukomanović nije dobio priliku, a Krešo prije dvije sezone kad ga je Zrinja zvao nije došo nego je otišo u Široki (za bolje pare), pa poslije toga izjavi da ga iz Zrinje niko nije kontaktirao, a provjerena informacija da jest. Na kraju ti ispadne svejedno igro Krešo, Vukomanović ili neki peti deseti jer obojica (ne)igraju za pare. Krešo je najbolji strijelac u povjesti Zrinje i zato ga možemo i moramo držati kao legendu kluba, ali i on ide za parama kao i svaki drugi. On je igro u klubu sve dok ga neko ne zovne i ne ponudi neke pare, npr. da je Lendrić odigro utakmica ko Krešo imao bi duplo više golova. A Krešo ako voli Zrinju nek se skine sa "grbače" klubu tj. financijski rastereti klub. Ja kažem bolje jedan Vukomanović koji odigra dvi utakmice al ih solidno odigra nego Krešo koji ih odigra 7 8 i promaši 10 zicera. Treba mislit na rezultate i na europski iskorak.rebel je napisao/la:Ima li koristi od Vukmanovića? Ima 2000 eura mjesečno i ugovor na još 2 godine, eno ga trči okolo po Stadionu. Kako si odmah po Kreši pao, a ne spominjes ove strance. Krešo barem kod svoje kuće jede, a ne u tenis centru.espresso je napisao/la:Ja osobno mislim da nam nema neke konkretne koristi od njega ali eto. Ako imamo para da ga plaćamo još godinu bez neke koristi od njega onda okMandrake je napisao/la: Neka Kreše, ima ugovor do 30.06.2016, zaslužio je da završi karijeru u ZrinjiBit će nam Krešo od koristi ove sezone
![]()
jeli peko u kombinacijama jos
-
PiazzaGrande
-
PiazzaGrande
Izgleda da nam stiže još jedno pojačanje...Bićemo drama moćni ove sezone...
mosa njaZri!
mosa njaZri!
Volim te bola'!
A taj je .....???PiazzaGrande je napisao/la:Izgleda da nam stiže još jedno pojačanje...Bićemo drama moćni ove sezone...
mosa njaZri!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
-
PiazzaGrande
Imaćemo bolju (nadam se) i nimalo skuplju momčad nego prošle sezone, bez nekih netrebaluka i prinova koji su na plati a ne odigraju ni minute u dresu Zrinjskog...Ove sve igrače koji su dovedeni do sada možemo karakterizirati kao pojačanja (Zakarić apsolutno pojačanje, Žeravica za kojeg Marinović tvrdi da je najbolji vezni u ligi, Filipović koji je u dresu Drine postgao devet golova plus Bilbija i još jedno pojačanje o kojem ćemo narednih dana)...Izgleda da Šula stvara ove sezone šampionsku momčad koja bi i u EL mogla daleko uz malo sreće ( treba popraviti koeficijent za naredne sezone)...Isto tako moraćemo se zahvaliti još nekolicini igrača (po mom skromnom mišljenju trojici-četvorici) koji bi bespotrebno grijali klupu Zrinjskog a mogu se nametnuti u nekim drugim sredinama i biti prvotimci...Sve u svemu, kako je počelo, mogla bi biti ovo vrlo uspješna sezona za naš Zrinjski...nadam se..Sretno Plemići! mosa njaZri!
Volim te bola'!
-
PiazzaGrande
Sorry...polako, nije još završeno...Malo sam izletio, nepotrebno...jbg...strpimo sezrinja05 je napisao/la:A taj je .....???PiazzaGrande je napisao/la:Izgleda da nam stiže još jedno pojačanje...Bićemo drama moćni ove sezone...
mosa njaZri!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Volim te bola'!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.