NK Metalleghe BSI Jajce

Moderator/ica: GracanicaAA

josip3
Kontakt:

Re: NK Metalleghe BSI Jajce

Post Postao/la josip3 » 27 apr 2015, 23:23

gol-man je napisao/la:Ne talasajte sad ce administrator iz Bugojna da to pobriše () koji nekad prati i utakmice u Jajcu. Klub ima para,ali igra je nikakva, prosječni i limitirani igraci koji su preplaćeni za igre koje pružaju sa platama od 2000-4000!!! (Tako se priča) i sa budžetom kao Mladost i Goražde zajedno (po pričama nekih ljudi koji su bliski klubu i koji su dobili nogu, klub dobija preko 500000)!!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Valjda me nece blokirati ovdje kao na facebooku :cry: , a evo kako pišu na službenoj stranici više če izgleda biti gostujućih navijača nego domaći,pošto mi smo izgleda najbolji kad :silent: A šta se tiče para,koliko treneru daju mogli su sve sudije kupiti :shhh:
P.S. Pozdrav Ediju tj.administratoru službene i facebook stranice i glavnom komentatoru sa stadiona na brzom brisanju komentara,blokiranju komentara itd.......... :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

gol-man
Kontakt:

Post Postao/la gol-man » 02 maj 2015, 22:44

Konačno proradila mašina. "Starli" Mladost, koja uz ovakvu igru i ovakvu ekipu nek ne ide dalje od Mostra i Lasve

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 03 maj 2015, 20:39

Papaz juče odigrao zadnju utakmicu za Metaleg. Kakva vam je alternativa na štoperu ? Ima li adekvatne zamjene do kraja sezone ?

gol-man
Kontakt:

Post Postao/la gol-man » 03 maj 2015, 22:27

Sta je razlog? Hmm, vidjet ćemo ko ce nazad. Isprva je je bio Tabakovic pa Sivonjic, ali nijedan nije baš top igrač za tu poziciju. Možda Sakana vrati na tu poziciju. A inače on je komšija iz Šipova tako da mu je ovdje kao kod kuće ;-)

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 03 maj 2015, 23:08

gol-man je napisao/la:Sta je razlog? Hmm, vidjet ćemo ko ce nazad. Isprva je je bio Tabakovic pa Sivonjic, ali nijedan nije baš top igrač za tu poziciju. Možda Sakana vrati na tu poziciju. A inače on je komšija iz Šipova tako da mu je ovdje kao kod kuće ;-)

Ponovo se vraća u Kanadu da igra. Danas se vratio kući ovamo, i ode u utorak tamo. Ima mnogo lijepo mišljenje o klubu, al jbg mora da misli o budućnosti, i ode da zaradi još nešto novca.

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 04 maj 2015, 07:41

Da nije bilo gluposti ova utakmica je mogla biti za prvo mjesto.

Kako frajer odlazi u sezoni? Pa ima li on ugovor? :?
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 04 maj 2015, 09:15

Ma to su oni standardni amaterski ugovori, ne veze ga nista za klub...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 09 maj 2015, 15:00

Doskorašnji fudbaler Metalega iz Jajca, Predrag Papaz, karijeru će, po drugi put, nastaviti u Kanadi. Ovaj put njegov klub je Milton iz okoline Toronta.

On je pred početak jesenjeg dijela sezone u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine potpisao za Metaleg iz Jajca, a nakon što se vratio iz Kanade gdje je nastupao za Vaterlo i Barlington. Poslije nešto manje od četiri mjeseca otvorila mu se prilika ponovo ode u Kanadu, i to je prihvatio, samo što će ova put igrati za ekipu Miltona, novog člana elitnog ranga Kanade.

- Jedan prelijep period iza mene je u Metalegu. Bio sam prihvaćen na najbolji mogući način, i zahvalan sam ljudima iz kluba, i saigračima na svemu za ovih par mjeseci što sam proveo u Jajcu. Posebno mi je drago što sam se od Metalega oprostio pobjedom u derbiju protiv lidera Mladosti. Sada se ponovo vraćam u Kanadu, gdje ću nastupati za Milton. Oni su ove godine ušli u prvu ligu Kanade, i ja se nadam da ću i u novom klubu biti srećan, rekao je za SportDC, Predrag Papaz.

Dvadeset osmogodišnji fudbaler je u karijeri nastupao za Slaviju,češki Jablonec, kanadske Vaterlo i Barlington, te Metaleg iz Jajca. Sada prelazi u treći kanadski klub, Milton FC. Prvo kolo kanadske CSL lige je ovog vikenda, a Milton na svom Bišop Reding stadionu dočekuje Brampton junajted.

gol-man
Kontakt:

Post Postao/la gol-man » 10 maj 2015, 23:52

Da nije bilo nesretnih poraza (tj. Valjanja od sudija jer Jajce ne plaća) sad bi se borili za ulazak u Premijer ligu. Ipak dobra škola za iduću sezonu koja će najvjerovatnije biti za prelazak u viši rang. Utakmica u Kaknju prekinuta nakon vodstva naših. Čitao sam da kakanjci pišu da smo bili i bolji, a Bajraga od muke šakom u glavu...

kovacic
Kontakt:

Post Postao/la kovacic » 16 maj 2015, 18:51

47 bodova, kao i Bratstvo :zviz:
Mladost treba izgubiti dva puta, Budućnost i GOŠK jednom, dok nas malo zeza gol razlika GOŠK-a jer su međusobni susreti podjednaki.

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 17 maj 2015, 23:23

Za ove iz Jajca koji su bili na tekmi, interesuje me kakva je bila opcenito utakmica, jer je Jedinstvo otputovalo bez 3 standardna prvotimca koja su cistili kartone...

josip3
Kontakt:

Post Postao/la josip3 » 17 maj 2015, 23:39

Mi vas na brzinu iznenadili,dva gola u 10minuta,oba preko vase desne strane,mi kasnije imali jos jednu cistu sansu Kovac sam na vaseg golmana,ode pored gola ( neda mu se ovu polusezonu),nakon toga vi imali jedan slobodnjak i to je to. Kasnije uspavanka:)

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 18 maj 2015, 01:16

A to sam i pretpostavljao, da su golovi na foru pali, s obzirom da su na brzinu postignuti...kao sto sam rekao, sto su nam falili igraci je posljedica sudijske lakrdije protiv Mladosti, kad nam je podijelio 8 zutih...Hvala na informaciji, jbga zijanio sam okladu u rucak sa kolegom iz jajca...:D

jasminka
Kontakt:

Post Postao/la jasminka » 08 jun 2015, 11:17

Cestitke metalegeu na osvojenom 5.mjestu .ipak je fino ,tek ste usli , a imate tendenciju nastajanja i unapredivanja kluba, pozzz nasem gracanliji Keni,abd sine eto te na lukama iduce godine.

kovacic
Kontakt:

Post Postao/la kovacic » 09 jun 2015, 09:44

Izgleda da su krenuli u opasnu akciju, tri solidna pojačanja već dogovorena. :salut:

jajce123

Post Postao/la jajce123 » 09 jun 2015, 14:30

kovacic je napisao/la:Izgleda da su krenuli u opasnu akciju, tri solidna pojačanja već dogovorena. :salut:
Imena???
"I want to build a team that’s invincible, so that they have to send a team from bloody Mars to beat us!" -Bill Shankly

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 09 jun 2015, 14:33

jajce123 je napisao/la:
kovacic je napisao/la:Izgleda da su krenuli u opasnu akciju, tri solidna pojačanja već dogovorena. :salut:
Imena???
Ersan Rovcanin, Amil Dilberovic, Faris Fejzic
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 09 jun 2015, 17:59

A šta je sa odlascima? Koliko sam čuo većini ugovor ističe sad po završetku sezone?!

Matej Delač

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 09 jun 2015, 18:04

Kako najavljuju Rovcanina pojacanje,nije on los igrac ali ne moze im on biti pojacanje ako napadaju PL.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 18 jun 2015, 09:41

Šta je ovo, nigdje nikog da piše na ovoj temi. Ekipu pojačali Rovčanin i Nebojša Popović. Po gradu se priča da bi trebao doći i Malčić iz GOŠK-a.

Matej Delač

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.