Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Po meni jako izgledan par zbog male margine:
Kudla - Basic preko 21,5 @1,85
Mirza odlican server, dobro otvorio sezonu na travi i ocekivao sam mnogo vecu kvotu na kec, inace mu je trava omiljena podloga a oni koji vise prate tenis znaju da dosta odmara i ne igra redovno tokom zemljane sezone al kad dodju travnati turniri tu je jako redovan i ostvaruje dobre rezultate, ali ruku na srce Kudla je bolji teniser od njega, no ne vidim ovaj mec ispod ove margine.. kladionice ocekuju pobjedu Kudle 2:0 i to relativno lako, a znajuci kakav je Mirza server lako ovo moze u TB
Mirza odlican server, dobro otvorio sezonu na travi i ocekivao sam mnogo vecu kvotu na kec, inace mu je trava omiljena podloga a oni koji vise prate tenis znaju da dosta odmara i ne igra redovno tokom zemljane sezone al kad dodju travnati turniri tu je jako redovan i ostvaruje dobre rezultate, ali ruku na srce Kudla je bolji teniser od njega, no ne vidim ovaj mec ispod ove margine.. kladionice ocekuju pobjedu Kudle 2:0 i to relativno lako, a znajuci kakav je Mirza server lako ovo moze u TB
SAMO ČELIK !
Ide ovooooViper je napisao/la:Po meni jako izgledan par zbog male margine:

SAMO ČELIK !
čilić-troicki 1 1.60
prošli tjedan poraz u polufinalu stuttgarta iako je taj meč trebao dobiti, sada bi trebao slijediti uzvrat i marinova pobjeda
vjerujem da prolazi i 2-0 za marina koji bi mogao na ovom turniru otiči do kraja
prošli tjedan poraz u polufinalu stuttgarta iako je taj meč trebao dobiti, sada bi trebao slijediti uzvrat i marinova pobjeda
vjerujem da prolazi i 2-0 za marina koji bi mogao na ovom turniru otiči do kraja
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 18 jun 2015, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
Pratimzgmiky je napisao/la:čilić-troicki 1 1.60

YNWA
Dinamo Zagreb
Dinamo Zagreb
Crvena Zvezda-Partizan
Mačvan 15.5 više 1.85
ulog veliki, trebao bi lagano "preko" i mislim da ide na 20+
Mačvan 15.5 više 1.85
ulog veliki, trebao bi lagano "preko" i mislim da ide na 20+
pa taj drugi listić identičan kao kod mene, samo kod mene ima još šarić 2 i na dvije marke uplačen. kako mene idu ovi igrači padamo jarane u prvoj četvrtini. odigram nihada manje od ode više, pa onda obrnuto, pa onaj dyson iz sasarija frajera ne mogu pogoditi nema sile
nema potpisa
- SteveHeighway
- Kontakt:
Meksiko-Ekvador 2 2,80
Bez puno analize,Meksikanci haman sa drugom postavom i bez puno motiva.
Ekvadorci eventualnom pobjedom mogu do cetvrtfinala kao jedna od dvije najbolje treceplasirane ekipe.
Ekvadorci eventualnom pobjedom mogu do cetvrtfinala kao jedna od dvije najbolje treceplasirane ekipe.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
SteveHeighway je napisao/la:Meksiko-Ekvador 2 2,80

adis30 je napisao/la:SteveHeighway je napisao/la:Meksiko-Ekvador 2 2,80
Ekvadorci eventualnom pobjedom mogu do cetvrtfinala kao jedna od dvije najbolje treceplasirane ekipe.Meksikanci bez puno motiva
pa s pobijedom idu dalje dok je Ekvador bez gotovo ikakve sanse
I meni nije jasno ,sta ovde ljudi pišu.
Zašto je na Meksikance ovoliki kof.

- SteveHeighway
- Kontakt:
Re: RE: Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
To je moje misljenje. Preskoci ga,ako ti se ne svidja,sta mi palamudis koji kur.ac.adis30 je napisao/la:SteveHeighway je napisao/la:Meksiko-Ekvador 2 2,80
Ekvadorci eventualnom pobjedom mogu do cetvrtfinala kao jedna od dvije najbolje treceplasirane ekipe.Meksikanci bez puno motiva
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Re: RE: Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
SteveHeighway je napisao/la: To je moje misljenje. Preskoci ga,ako ti se ne svidja,sta mi palamudis koji kur.ac.

Jedno je misljenje a drugo netacna informacija (laz), kakav trol, ne vjerujem.
Sampaio Correa- Bahia z2 @3,8.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- SteveHeighway
- Kontakt:
Prije nego popljuješ nečiju analizu sljedeci put dobro razmisli neznaliceadis30 je napisao/la:SteveHeighway je napisao/la:Meksiko-Ekvador 2 2,80

Dobar ovaj motiv Meksikancima

Ramazanske pare hladno uzete.

Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Nikad se ne raspravljaj s budalom – ljudi neće uočiti razliku.SteveHeighway je napisao/la: Prije nego popljuješ nečiju analizu sljedeci put dobro razmisli neznalice![]()
Dobar ovaj motiv Meksikancima![]()
![]()
![]()
Ramazanske pare hladno uzete.

Seppi A.(+4,5) - Nishikori K. 1 1,55
Limoges - Strasbourg kp1 1,55
kfc 2,40
Jedan jutarnji

Nemam vremena za analizu, nadam se da će biti na nivou Ivo i Filipinci.
GL

Nemam vremena za analizu, nadam se da će biti na nivou Ivo i Filipinci.
GL
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.