Nismo jos sve, cekamo da Joco uleti pa da uzmemo tu titulujoker90 je napisao/la:Ma hajd sto se prati, nego sto se strahuje brate.. Pokupise sve..brile je napisao/la:Vidim prati se Zeljojoker90 je napisao/la:Postade Zeljo sa zavrsavanjem transfera Hodzurde lagano prvi konkurent za titulu iduce godine. Klasa od stopera. Nadomjestili Ordagicem odlazak Tomica, mali Amir i Ordagic ima da rasturaju. Sa Zakaricem su konacno dobili to krilo koje igra lijevom nogom pa nece morati po lijevom krilu opet forsirati i unistavati nekoga. Livaja, Diatta i onaj celo iz Veleza ce fino da popune klupu. Komsije i sa malo para pokazase kako se moze sastaviti ekipa za titulu. Naklon do poda.![]()
![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
NIsi bardo malisa.. pastrmka sjedi u prelijepom nam Mostaru negdje oko starog u hladovini , grad pun turista , digao noge na stolicu ispija pice uleti malo zahaka vas u gradu soli i potonulih ulica ii to je to .. percepcija ti je otisla u k ..al eto tjesi se nisi jedini ima vas tu tuce . Isti ste mi neki ushiceni ferijalci majke mi ..puni nekog glupog entuzijazma..ja mislim da će se upucat čovjek...Banuju ga, vrati se, ispiše 50-ak postova u jednom danu, i opet ga banuju...Bit će da sad grize nokte pred ekranom u iščekivanju povratka, ali ovo mu zasigurno nije dobro za zdravljejohnnyyK je napisao/la:rigotina je napisao/la:dje je komsija? opet na hlađenju?
Uz to, još je i stariji čovjek
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Cujem zeljo osvaja titulu sljedece godine
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Probisvjet
- Kontakt:
ili Velez. Trece ne moze biti.MortemHz je napisao/la:Cujem zeljo osvaja titulu sljedece godine
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
koalem je napisao/la:Ovaj Olimpic vazda hoće nešto da napravi, a sav naš i Željin otpad kupe
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Probisvjet je napisao/la:ili Velez. Trece ne moze biti.MortemHz je napisao/la:Cujem zeljo osvaja titulu sljedece godine
Samo se vi tjesite da je Mostar lijep 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Šta nije?DoeTz je napisao/la:Samo se vi tjesite da je Mostar lijep
I have a dream
pusti ove napacene tuzlake, vidis da im niko ne valja, samo su oni zlatniwestherc je napisao/la:Šta nije?DoeTz je napisao/la:Samo se vi tjesite da je Mostar lijep
Željezničar živimo !
- Probisvjet
- Kontakt:
Sigurno da je lijep pogotovo ducani.westherc je napisao/la:Šta nije?DoeTz je napisao/la:Samo se vi tjesite da je Mostar lijep
Ali nemoj zaboraviti da je on iz ovoga grada, pa mu se drugi cine ruzniji.

[youtube][/youtube]
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Moje licno misljenje, ne volim starudije i ne zivim u proslosti jbg...katakomba je napisao/la:pusti ove napacene tuzlake, vidis da im niko ne valja, samo su oni zlatniwestherc je napisao/la:Šta nije?DoeTz je napisao/la:Samo se vi tjesite da je Mostar lijep
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Stari most 
Ne voli starudije.
Pa ova tema je zlatna
Pa ova tema je zlatna
- Probisvjet
- Kontakt:
Pastrmka javi se. Ako si tu daj neki znak. Javi se. javi se, javi... Tvoji te jetimi trebaju da ih tjesis.

Kako se Tuzlaci i Mostsrci ne podnose...nisam znao da je to na toj razini

Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- Probisvjet
- Kontakt:
Doe ako si mislio na stari most onda ti to nije ok. Hem je najljepsi, hem je nov! Niti u jednom nisi u pravu.DoeTz je napisao/la: Moje licno misljenje, ne volim starudije i ne zivim u proslosti jbg...
Ma nikad nisam volio ove iz zapadnog, al eto sad kako se ovi prepucavaju haman su i ovi drugi isti...AdiFKS je napisao/la:Kako se Tuzlaci i Mostsrci ne podnose...nisam znao da je to na toj razini![]()
@Probisvjet nisam mislio na stari most, lijep je naravno, najljepsi. Milsio sam na stari dio grada... ne volim jbg vidjet onako nesto isto kao i stari dio Sarajeva... al to je cisto moje misljenje jbg
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kako se ne podnose, kad su ih dole potjerali Cetnici 1942-1945 dosli svi nama, pola mahala ona helać prezimenaAdiFKS je napisao/la:Kako se Tuzlaci i Mostsrci ne podnose...nisam znao da je to na toj razini![]()
E nek sam cuo da nekome Mostar nije lijep grad.. 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma i ja nesto ne volim te starudije, uvijek nesto moras popravljati i renovirati.DoeTz je napisao/la:Ma nikad nisam volio ove iz zapadnog, al eto sad kako se ovi prepucavaju haman su i ovi drugi isti...AdiFKS je napisao/la:Kako se Tuzlaci i Mostsrci ne podnose...nisam znao da je to na toj razini![]()
@Probisvjet nisam mislio na stari most, lijep je naravno, najljepsi. Milsio sam na stari dio grada... ne volim jbg vidjet onako nesto isto kao i stari dio Sarajeva... al to je cisto moje misljenje jbg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.