P.S. što se tiče nagrade za pobjednika, slažem se da treba biti nešto, svako je slobodan iznijeti svoj prijednog, pa neka većina odluči

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Broj poena/ broj igraca - prosjek poena po igracu tima. Tim sa najvecim prosjekom poena po igracu winssuptilnirocker21 je napisao/la:e kad se vec farbamo po bojamoa sta mislite o tome da napravimo i timsko takmicenje. Pored toga sto se svi kladimo kao pojedinci mozemo da brojimo i timske bodove. Cinjenica da nas nece biti isto u svakom timu ali mogu se dodijeliti neki ponderi pa da se to ujednaci. Mozemo uzeti sisteem timskog bodovanja kao kod uefe za klubove ( broj bodova pojedinca kroz broj ucesnika iz jednog tima i tako za svakog ) ili tako nest
Slazem se, tako sam i napravio. Samo bilo bi dobro da chinaglia dobije barem jednog kolegu, da ne bude sam. Napolitanci ocito odlucili da propuste takmicenje.SampiJuve je napisao/la:Broj poena/ broj igraca - prosjek poena po igracu tima. Tim sa najvecim prosjekom poena po igracu winssuptilnirocker21 je napisao/la:e kad se vec farbamo po bojamoa sta mislite o tome da napravimo i timsko takmicenje. Pored toga sto se svi kladimo kao pojedinci mozemo da brojimo i timske bodove. Cinjenica da nas nece biti isto u svakom timu ali mogu se dodijeliti neki ponderi pa da se to ujednaci. Mozemo uzeti sisteem timskog bodovanja kao kod uefe za klubove ( broj bodova pojedinca kroz broj ucesnika iz jednog tima i tako za svakog ) ili tako nest
BTW ja sam Interista, nemojte me gurat u razbojnike molim vas.
ne mogu navijaci zeljeFaraonTM je napisao/la:Pišite i mene stoko ona
Naravnosuptilnirocker21 je napisao/la:ne mogu navijaci zeljeFaraonTM je napisao/la:Pišite i mene stoko ona. Salim se naravno
Rossoner jel tako?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.