Mislio si vjerovatno da SK slabo prenosi Ruse.Manuel je napisao/la:Ok nikakav problem
Turke ne moze niko otkupiti,jedino da mozda pokusaju uzeti Svicarsku ili Austrijsku ligu ili mozda Ruse jer ih Arena slabo prenosi.
Sport i TV
Re: Sport i TV
Ma Arena bi vjerovatno vise prenosila meceva iz Ruske lige nego Sport Klub.Koliko sam upratio Sport Klub je prenosio jednu do dvije tekme zavisno od ostalog sadrzaja dok Arena iz svake lige koju su otkupili prenosi barem tri tekme po kolu.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Ko prenosi Wimbledon osim SK-a? Taj program nažalost nemam...Da neće RTRS možda kao i Roland Garros,neki njemački,slovenski kanal?Pišite baš sve kanale koje znate,jedan morao bih imati 
Sent from Tapatalk
Sent from Tapatalk
http://www.wimbledon.com/en_GB/atoz/tv_schedules.htmlbazeni je napisao/la:Ko prenosi Wimbledon osim SK-a? Taj program nažalost nemam...Da neće RTRS možda kao i Roland Garros,neki njemački,slovenski kanal?Pišite baš sve kanale koje znate,jedan morao bih imati
Sent from Tapatalk
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Re: RE: Re: Sport i TV
Hvala puno,imam RTCG i HRTMirzoni89 je napisao/la:http://www.wimbledon.com/en_GB/atoz/tv_schedules.htmlbazeni je napisao/la:Ko prenosi Wimbledon osim SK-a? Taj program nažalost nemam...Da neće RTRS možda kao i Roland Garros,neki njemački,slovenski kanal?Pišite baš sve kanale koje znate,jedan morao bih imati
Sent from Tapatalk
Vjerovatno da će HRT prenositi samo završnicu,ali nema veze.
RTRS prenosi ponovo od početka.
Zna li se hoce li Avdic prenositi Eurobasket? 
E svaka im castPappy je napisao/la:RTRS prenosi ponovo od početka.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Dok je Đokovića, bit će i tenisa na državnoj televiziji. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
ElTigre9 je napisao/la:Zna li se hoce li Avdic prenositi Eurobasket?
zna li se hoce li ftv ili bht uopce prenositi eurobasket?
FTV prenosi. Imaju prava i za ovaj Eurobasket a vjerovatno i Edin Avdić komentarise. Makar mi se cini tako, 90% sam siguran.filip13 je napisao/la:ElTigre9 je napisao/la:Zna li se hoce li Avdic prenositi Eurobasket?
zna li se hoce li ftv ili bht uopce prenositi eurobasket?
Nego:

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kakvo je ovo trolanje bilo. Level pro. 
A bas sam posao postaviti ovo za japansku ligu u kosarci
yebi ga nije arena kriva kompanija koja stoji iza sbb odnosno telemaha a time i sportkluba je previse mocna tako da sumnjam da ce dopustiti da SK izgubi bilo sta od ekskluziva,naravno da navijam da Primera opet predje na Arenusport da se ne moram zayebavat sa Totalom na jesen ali izgleda da od toga nema nista,jedino mozda vrate ABA tj ovu novu Jadransku ligu ali ne verujem da ove sa SK to nesto pretjerano za zanima.
yebi ga nije arena kriva kompanija koja stoji iza sbb odnosno telemaha a time i sportkluba je previse mocna tako da sumnjam da ce dopustiti da SK izgubi bilo sta od ekskluziva,naravno da navijam da Primera opet predje na Arenusport da se ne moram zayebavat sa Totalom na jesen ali izgleda da od toga nema nista,jedino mozda vrate ABA tj ovu novu Jadransku ligu ali ne verujem da ove sa SK to nesto pretjerano za zanima.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
tesko da ce i tu ABA ligu vratiti, a i NBA 99% ostaje na SK
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Sport i TV
Ne dirajte NBA i primjeru sa SK, kakva crna arena
ionako sad ce nekad mi i na HS kablovsku stavit SK a arene ukidat 
- SteveHeighway
- Kontakt:
Uzmes logosoft i imas i arene i SK i miran si.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Sport i TV
Ne pokrivaju stari grad jbgSteveHeighway je napisao/la:Uzmes logosoft i imas i arene i SK i miran si.
- SteveHeighway
- Kontakt:
E jbg onda steta jer su vrh. Ja ih nazvao i poslije dan mi dosli.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Kakav je taj logosoft, jel rade podrucje Zenice ?
Re: RE: Re: Sport i TV
Samo Sarajevo koliko ja znamBelmin6 je napisao/la:Kakav je taj logosoft, jel rade podrucje Zenice ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.