NK Zvijezda Gradačac

Fatko
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Fatko » 20 apr 2010, 08:51

Dzin je napisao/la:
zmaj od b. je napisao/la:
Dzin je napisao/la:Gdje to postenje,hehe,ukaljali ste obraz,sada se niko ne buni, da je posteno ispali bi iz lige.**** nas fudbal gdje se rezultat zna unaprijed :D
Znam da bi ti bio najsretniji da ispadnemo, tvoja mržnja prema nama je poznata od ranije, ali žao mi je na taj trenutak morat ćeš pričekati najmanje još jednu godinu!! :D
Nemogu voljeti nekoga ko me mrzi,ali ga i ne mrzim kao sto on mene,valjda zbog nivoa,ne spustam se na takav.

Jarane da ti nisi neki filozof kako te neke rijeci pises ili si samo neki mali usamljeni balavac koji ima svoj kompjuter i neizlazi iz kuce tipkajuci neke gluposti po nekim forumima kao pravi internet huligan koji je tvoj problem aj opusti te svoje velike misice i malo se oraspolozi takvi tvoji komentari nisu potrebni ovdje da nam kvari temu aj razguli ;)

samuraj
Kontakt:

Post Postao/la samuraj » 20 apr 2010, 11:05

Pobijedili smo ovu,ali i dalje problem nije rijesen:nema igre, a dolaze Sarajevo i Siroki.
Borba za opstanak nam tek slijedi. Meni oci sa ova 3 boda nisu zamazane, ja i dalje mislim da nas ovaj trener,pojedini igraci i par ljudi unutar kluba, sistemski unistavaju.Daj Boze da nisam u pravu.

semir princ
Kontakt:

Post Postao/la semir princ » 20 apr 2010, 11:26

samuraj je napisao/la:Pobijedili smo ovu,ali i dalje problem nije rijesen:nema igre, a dolaze Sarajevo i Siroki.
Borba za opstanak nam tek slijedi. Meni oci sa ova 3 boda nisu zamazane, ja i dalje mislim da nas ovaj trener,pojedini igraci i par ljudi unutar kluba, sistemski unistavaju.Daj Boze da nisam u pravu.
zvijezda ostaje u ligi,ZVIJEZDO TI SI SAMPION!!!!!!!!!!!!!!1

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 20 apr 2010, 12:47

Samo ne znam kako ćemo u nedjelju protiv Sarajeva, oni su krenuli igrati dobro, mislim da ćemo se dobro namučiti. A, onda teško gostovanje "ljutim" Laktašima, doduše ostanu nam kod kuće još Leotar i Široki, imamo sasvim dobar raspored, samo da Sarajevo uspijemo pobijediti.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 22 apr 2010, 12:23

Je li navijaci idu danas u Sarajevo protiv Olimpika?

ado_94
Kontakt:

Post Postao/la ado_94 » 22 apr 2010, 18:35

ljudi koji je rezultat ?
Nk Zvijezda

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 22 apr 2010, 18:39

0:0

Vec 15 minuta 90+ :mrgreen: :mrgreen:
A C A B !

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 22 apr 2010, 18:45

Emir_ZENICA je napisao/la:0:0

Vec 15 minuta 90+ :mrgreen: :mrgreen:
1:0 izgubili ... u 80 min. primili go
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 22 apr 2010, 18:52

necko_gradacac je napisao/la: 1:0 izgubili ... u 80 min. primili go
Evo vidjeh...gledao i na Premieru i na Reultati.com....0:0
A C A B !

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 22 apr 2010, 19:08

Zvijezda - Sarajevo
Gl. Sudija: Dominković Vladimir (Orašje)
A1: Tepavčević Dario (Laktaši)
A2: Tomas Nikica (Drinovci)

Moglo bi ovdje biti svega, oni koji misle da je Zvijezda ostala grdno se varaju, sljedeće tri utakmice kući Zvijezda čeka Sarajevo i Široki Brijeg ekipe koje se bore za Evropu, ali mislim da će teža utakmica biti protiv Leotara, jer Leotar će da odigra rasterećenu utakmicu i tada se najlakše igra a mislim da će igrači Trebinjskog Premijerligaša imati dobre premije ovdje

Nantess
Kontakt:

Post Postao/la Nantess » 23 apr 2010, 01:58

jel mene ovo usi varaju, il vam Orašani spremaju hapicu da izgubite?!
ako je tako, a meni se cini da jest, koja su to gamad majko mila,
podsjecaju me na ove nase krimose, koji iz zatvora upravljaju,
tako i ova gamad iz druge lige kolo vodi :twisted:
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 23 apr 2010, 08:56

Nantess je napisao/la:jel mene ovo usi varaju, il vam Orašani spremaju hapicu da izgubite?!
ako je tako, a meni se cini da jest, koja su to gamad majko mila,
podsjecaju me na ove nase krimose, koji iz zatvora upravljaju,
tako i ova gamad iz druge lige kolo vodi :twisted:
na to cu samo reci Iljo Iljo KRME DEBELO KRME DEBELO ;) 8-)

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 23 apr 2010, 13:52

Kako sam imao priliku cuti Zvijezda je odigrala katastrofalnu utakmicu protiv Olimpika,bolje receno nisu ni igrali nego se setali po terenu.Bez prave prilike i sa bojazljivom taktikom na jedan bod osvetila se primljenim golom pred kraj susreta.Evidentno je da cemo do kraja prvenstva tesko do bodova sa ovakvom igrom u gostima.Nista nam drugo ne preostaje nego da odigramo najbolje sto mozemo kod kuce i da se skoncentrisemo na te utakmice.Sest kola do kraja imamo 5 bodova prednosti u odnosu na Laktase a jos je 18 bodova u igri.Uzimajuci u obzir nas raspored kod kuce(Sarajevo,Leotar,Siroki) u ove tri utakmice moramo ostvariti najmanje 6 bodova jer Laktasi do kraja prvenstva gostuju Sirokom,Zrinjskom i Zelji tako da je tesko za ocekivati da uzmu bodove na strani.Sa 6 bodova kuci imali bi na kraju 36 bodova dok Laktasi ako dobiju sve kuci imaju 34.Naravno bilo bi idealno kada bi sve dobili kuci do kraja no poznavaju nase napadacke mogucnosti bice veoma tesko.Najvaznije je da idalje odlucujemo sami o svojoj sudbini i da ne zavisimo od drugih,jer ipak 5 bodova prednosti je velika zaliha u nasem prvenstvu.Velika stvar za nas je sto Laktasi idu ekipama koje se bore za Evropu tako da imaju gledajuci realno opet najmanje izglede za opstanak.Postoji jos vazna cinjenica da ce nam se do kraja prvenstva na nasim domacim utakmicama slati sudije po zelji Ilje Dominkovica i Laktasa jer oni jedino tu vide izlaz da Zvijezdu izbace iz lige,tj. u nasem prosipanju bodova kod kuce.Treba znati i da ce nam do kraja prvenstva slati slicne postave sudija samo da nas ukopaju.Ove sudije nemaju nikakve veze ni sa Sarajevom,Leotarom,Sirokim nego su igraci Ilje i Laktasa.
Usprkos svemu vjerujem da ce Zvijezda ostati u ligi jer to po svemu zasluzuje unatoc velikim problemima u ovoj sezoni(igrackim,trenerskim,sudijskim).

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 23 apr 2010, 16:38

sony_91 je napisao/la:Zvijezda - Sarajevo
Gl. Sudija: Dominković Vladimir (Orašje)
A1: Tepavčević Dario (Laktaši)
A2: Tomas Nikica (Drinovci)

Moglo bi ovdje biti svega, oni koji misle da je Zvijezda ostala grdno se varaju, sljedeće tri utakmice kući Zvijezda čeka Sarajevo i Široki Brijeg ekipe koje se bore za Evropu, ali mislim da će teža utakmica biti protiv Leotara, jer Leotar će da odigra rasterećenu utakmicu i tada se najlakše igra a mislim da će igrači Trebinjskog Premijerligaša imati dobre premije ovdje
**** mater koji su to kriminalci, nisu im ni juznoamericki karteli ravni.Ne mislim ovde da Sarajevo ima svoje prste vec Iljo se osvecuje za lanjsko postenje Zvjezde.Ovde ako si posten mozes samo najebati.Daj Boze da grijesim ali ovi bi mogli ostetiti Zvijezdu.Mada ima nekih naznaka da Travnik ispada radi namjestaljka.

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 23 apr 2010, 18:41

ja se sa FATKOM slazem...

ILJO ILJO KRME DEBELO KRME DEBELO KRME DEBELO...

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 23 apr 2010, 18:53

opet jadikujete unaprijed,tako ste i prosli put pa ste pobjedili,idete mi na zivce

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 23 apr 2010, 19:00

Neprilagodjen je napisao/la:opet jadikujete unaprijed,tako ste i prosli put pa ste pobjedili,idete mi na zivce
ako ti idemo na zivce nemoj navracat ovdje :)

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 23 apr 2010, 19:03

dobice Dominkovic 2 ili 3 hiljade ko protiv Celika i opusteno ba..2-1 :D :D :D :D
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 23 apr 2010, 19:25

jasko_juve je napisao/la:dobice Dominkovic 2 ili 3 hiljade ko protiv Celika i opusteno ba..2-1 :D :D :D :D
Mislis za Sarajevo 2:1?

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 23 apr 2010, 19:31

da sam mislio za Sarajevo napisao bi 1-2.. :D :D :D :D jarane,nema sanse da Sarajevo pobijedi u nedjelju.. ako nisu mogli pobijedit u srijedu kod kuce u onoliko nabrijanoj situaciji onda nemaju sta trazit u Gradaccu..ajde malo objektivan budi..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.