2:4 2.60bad_boy je napisao/la:Dacia Kishinev - Olimpia Balti 2
Moldavska liga
3:1 1.80bad_boy je napisao/la:Arsenal Kiev - Illichovets Mariupol 1
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
2:4 2.60bad_boy je napisao/la:Dacia Kishinev - Olimpia Balti 2
Moldavska liga
3:1 1.80bad_boy je napisao/la:Arsenal Kiev - Illichovets Mariupol 1
HT 0-1jasko_juve je napisao/la:Hansa bi mogla danas dobit..domacinima ne trebaju bodovi..![]()
![]()
Lik analizira, da se razumijemo. Dakle, što ga Citizen-x ne napada? Zato što nerijetko uplaćuje na live-u ove parove. Ne vidim nijedan razlog da bi ti ovo smetalo.Baja_Zvjerka je napisao/la:Ajd molim te nemoj da pises samo po jedan par svakih pola sata, samo nabijas postove..
Napisi veceras sve za sutra sta mislis i to je to.. MOLIM TE![]()
![]()
![]()
Hvala puno..
Nije tacno da analizira, samo nabraja (ti analiziras zar ne, i to vrlo dobro)..Monolog je napisao/la:Lik analizira, da se razumijemo. Dakle, što ga Citizen-x ne napada? Zato što nerijetko uplaćuje na live-u ove parove. Ne vidim nijedan razlog da bi ti ovo smetalo.Baja_Zvjerka je napisao/la:Ajd molim te nemoj da pises samo po jedan par svakih pola sata, samo nabijas postove..
![]()
![]()
Hvala puno..
Pazi, to što on ne stavi objašnjenje ostalim, ne mora značiti da nije analizirao. Kad pogledaš, veća je prolaznost njegovih parova, nego od svih nas koji ostavljamo postove na ovom podforumu. Dakle, trebamo mu se zahvaliti i tu i tamo(ako stignemo) uplatiti koji par.Baja_Zvjerka je napisao/la:Nije tacno da analizira, samo nabraja (ti analiziras zar ne, i to vrlo dobro)..Monolog je napisao/la:Lik analizira, da se razumijemo. Dakle, što ga Citizen-x ne napada? Zato što nerijetko uplaćuje na live-u ove parove. Ne vidim nijedan razlog da bi ti ovo smetalo.Baja_Zvjerka je napisao/la:Ajd molim te nemoj da pises samo po jedan par svakih pola sata, samo nabijas postove..
![]()
![]()
Hvala puno..
Kad dodjem na ovu temu da pogledam nesto konstruktivno za moj listic ugledam 90% njegovih tipova bez ikakvih objasnjenja i citiranja samog sebe da je pogodio neki par..
Bas bespotrebno nabijanje postova i postavljanja svih parova koji su u danasnjoj ponudi.
Šteta što na ovoj temi nema još 2-3 forumaša koji analiziraju, rezimiraju jesu li pogodili šta su tipovali. Znači osuli smo se, malo nas je i nije baš mudro u ovako malom broju tražiti dlaku u jajetu. Kad nama koji dosta više pišemo ne smetaju pomenute analize nema razloga da tebi smetaju.Baja_Zvjerka je napisao/la:Nije tacno da analizira, samo nabraja (ti analiziras zar ne, i to vrlo dobro)..Monolog je napisao/la:Lik analizira, da se razumijemo. Dakle, što ga Citizen-x ne napada? Zato što nerijetko uplaćuje na live-u ove parove. Ne vidim nijedan razlog da bi ti ovo smetalo.Baja_Zvjerka je napisao/la:Ajd molim te nemoj da pises samo po jedan par svakih pola sata, samo nabijas postove..
![]()
![]()
Hvala puno..
Kad dodjem na ovu temu da pogledam nesto konstruktivno za moj listic ugledam 90% njegovih tipova bez ikakvih objasnjenja i citiranja samog sebe da je pogodio neki par..
Bas bespotrebno nabijanje postova i postavljanja svih parova koji su u danasnjoj ponudi.
Millwall - Leyton Orient
3-0 (10.50)
Total odds: 10.50
Leeds United - Milton Keynes
X (4.25)
Total odds: 4.25
ovo nije veceras..ovo je vec 6-0elninho_resTO je napisao/la:Bastia - Strasbourg 1
Metz - Arles 1
St Pauli - TuS Koblenz 1
Zwolle - Fortuna Sittard 1
evo za veceras 100%
joj suti dobro je..ostace mi bastia i telstar na 50 KM..Willy je napisao/la:jasko hoćemo li da proslavimo hansu prije kraja, sigurno jedva čekaš?
ja se izvinjavam ..haha...nisam ni gledo ukolko je sati...a vidi fkt 6-1....makar pogadjamjasko_juve je napisao/la:ovo nije veceras..ovo je vec 6-0elninho_resTO je napisao/la:Bastia - Strasbourg 1
Metz - Arles 1
St Pauli - TuS Koblenz 1
Zwolle - Fortuna Sittard 1
evo za veceras 100%![]()
Willy je napisao/la:I pobjedi Hansa.![]()
Samo sam cekao da se prvi javi ovdje,kojem ce zasmetat ovo sto ja postavljam,jel ja izbacim svoj par koji analiziram 10 min.prije pocetka meca,znaci ko se kladi preko uzivo preko kladionica,pomognem mu,al tebi smeta sto ja nepisem tekst zbog cega tipujem na taj par,zato jer necu bezveze da pisem objasnjenja,jer gubim vrijeme pisajuci,zato volim sjesti pola sata prije meca,i analizirat,tebi se to svidjelo ili ne,sta cu ti jaBaja_Zvjerka je napisao/la:Ajd molim te nemoj da pises samo po jedan par svakih pola sata, samo nabijas postove..
![]()
![]()
Hvala puno..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.