Ti ocigledno Zenicu ne poznaješ dovoljno,.maroonGiant je napisao/la: Osim Zenice, njima nista ne moze pomoci![]()
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Ti ocigledno Zenicu ne poznaješ dovoljno,.maroonGiant je napisao/la: Osim Zenice, njima nista ne moze pomoci![]()
Avioninvincible1921 je napisao/la:TramvajMortemHz je napisao/la:Sarajevo ima vise stanovnika![]()
Banja Luka ima DodikaSuki46 je napisao/la:Mostar vise mostovaaDoeTz je napisao/la:Tuzla ima vise crkviMortemHz je napisao/la:Sarajevo ima vise stanovnika![]()
![]()
![]()
Onda sto svi turisti dolaze u Sarajevo na cevape,a ne u Tuzlu ?fukaratz je napisao/la:Tuzla imala Mcdonalds i imat ce opet zatvorili na toj lokaciji premjestaju u novuTuzla ima cevape s poljevom ponavljam s poljevom
koji su svemirski brod za one suhe iz somuna
jedino ko se s nama moze porediti s cevapima su Travnik i Zenica (kod Seje i Beslic)
hvala
pa mozda sto je glavni gradarelinho je napisao/la:Onda sto svi turisti dolaze u Sarajevo na cevape,a ne u Tuzlu ?fukaratz je napisao/la:Tuzla imala Mcdonalds i imat ce opet zatvorili na toj lokaciji premjestaju u novuTuzla ima cevape s poljevom ponavljam s poljevom
koji su svemirski brod za one suhe iz somuna
jedino ko se s nama moze porediti s cevapima su Travnik i Zenica (kod Seje i Beslic)
hvala
![]()
![]()
![]()
Nemoj mi sad primirja tushaman7 je napisao/la:svi smo mi jedna raaaaajaaa![]()
![]()
![]()
Sad ce direktori malo neke kazne dijeliti kuknjavaSkver je napisao/la:Ovo 7a protiv 7b.....pazite, i nastavnice citaju ovaj forum.
A gdje je 7c ?Skver je napisao/la:Ovo 7a protiv 7b.....pazite, i nastavnice citaju ovaj forum.
Sve su bolje od Tuzlankiishaman7 je napisao/la:hocemo li o ženama koju progovoriti ? ko ima najbolje žene?
Ja znam ko ima najgoreshaman7 je napisao/la:hocemo li o ženama koju progovoriti ? ko ima najbolje žene?
Sad but trueSuki46 je napisao/la:Sve su bolje od Tuzlankiishaman7 je napisao/la:hocemo li o ženama koju progovoriti ? ko ima najbolje žene?![]()
![]()
Snima film "Ubi sve i vrati se sam"Tribalian je napisao/la:Gde vam je Pastrmka ?Jel' opet na letovanju u Banovicima ?
Skver je napisao/la:Snima film "Ubi sve i vrati se sam"Tribalian je napisao/la:Gde vam je Pastrmka ?Jel' opet na letovanju u Banovicima ?
Nego kako kod vas, ebul vas jos Grobari?Tribalian je napisao/la:Skver je napisao/la:Snima film "Ubi sve i vrati se sam"Tribalian je napisao/la:Gde vam je Pastrmka ?Jel' opet na letovanju u Banovicima ?
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.