Baja_Zvjerka je napisao/la:Monolog je napisao/la:Baja_Zvjerka je napisao/la:Ajd molim te nemoj da pises samo po jedan par svakih pola sata, samo nabijas postove..
Napisi veceras sve za sutra sta mislis i to je to.. MOLIM TE
Hvala puno..
Lik analizira, da se razumijemo. Dakle, što ga Citizen-x ne napada? Zato što nerijetko uplaćuje na live-u ove parove. Ne vidim nijedan razlog da bi ti ovo smetalo.
Nije tacno da analizira, samo nabraja (ti analiziras zar ne, i to vrlo dobro)..
Kad dodjem na ovu temu da pogledam nesto konstruktivno za moj listic ugledam 90% njegovih tipova bez ikakvih objasnjenja i citiranja samog sebe da je pogodio neki par..
Bas bespotrebno nabijanje postova i postavljanja svih parova koji su u danasnjoj ponudi.
Ti pametni znas dal ja analiziram ili ne,sto nikad nisam volio koji sve znaju,sta ces ja makar pogodim i nekom pomognem da dobije,a to tebi ako smeta zaobidji jarane,nemoras me citirat nit ista,jel to tebi smeta ako ja citiram parove koje pogodim ??? I zasto bih ja ovdje pisao obrazlozenja za taj mec,samo mi to reci,molim te velemajstore

Zato kazem ako ima jos neko da mu smeta,nek slobodno kaze,pa vam necu postavljat vise .
OVDJE VRIJEDI JEDNO PRAVILO :
KAD TI NE IDE,SVI GOVORE BICE BOLJE,KAD POGODIS ODMAH NAPADAJU

Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.