Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vukcevic sutra sara po ugovoru 
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Koliko je ozbiljno ovo za Simona? Delac, Cimirot, Alispahić, Vukčević, Benko.. Da mi je neko ovo rekao prije dvije godine poslao bi ga u P.M. 
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
Prica se da se razgovara i sa Milos Krasicom 
Star info, šuplja je toZizou je napisao/la:Prica se da se razgovara i sa Milos Krasicom
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Svasta se prica....
osvojiceno Ligu Prvaka 
Ajax je napisao/la:Ako propadnu svi ovi stoperi evo par "rezervnih" iskusnih Brazilaca za potpisat na godinu-dvije.
http://www.transfermarkt.de/glauber/pro ... eler/37537
http://www.transfermarkt.de/robson/profil/spieler/56935
http://www.transfermarkt.de/antonio-fer ... eler/42853
http://www.transfermarkt.de/david-lopes ... eler/37621
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 21 jun 2015, 16:18, ukupno mijenjano 1 put.
Simon **** zeljeznicareee
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Tu je on negdje sa Benkom, Saidom i Jajalom. Znaci njihova klasa. Ne treba pretjeravati ljudi. A da svi ostali domaci klubovi mogu samo da sanjaju igrace kao sto je Simon to je isto istinabosnas_ je napisao/la:Vukcevic je vece ime i od Benke,Jajala,Saida,Skore i svih ostalih igraca koji su igrali u Sarajevu poslije rata.
Po CV-u, sto je ostvario kao igrac kako u klubovima za koje je igrao kao i po broju nastupa za reprezentaciju (jako bitan igrac u crnogorskoj reprezentaciji dugi niz godina), Simon je dosta, dosta veca riba od svih ovih navedenih...
Koji datumi se igraju prve dvije utakmice Sarajeva u evropi, interesuje me pogotovo ona kuci na kosevu sobzirom da cu vjerovatno biti u sarajevu tad?
i kad je izvlacenje u UEFI?
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Nema me vec dugo ne mogu da vjerujem sta pisu pojedini a nesto mi se i mrsko naduravat al haj hebo to nego nesto drugo da kazem,
Hvala Alahu i Isusu i nebesima i Papi i Reisu i svim Pitarima na planeti prozivljavamo lijepe trenutke meni milo nesto ujutro uz kafu prelistati portale,a biti ce i jos bolje nema sumnje nikakve,doso Simon ili ne,doci ce neko drugi.Ja davno rekoh samo strpljenja braco moja sve ce doci na svoje i biti ce i bolje nego sto smo mogli i sanjati.Nema vise mjesta za nervoze i cireve i hebavanja svega i redom,to sad stanuje kod komsija a ja se iskreno nadam a i zelim da tako i ostane,nema potrebe objasnjavati zasto a ako kome i treba....
Ja rahat totalno i uzivam ko nikad,milo mi nesto hahaha
Hvala Alahu i Isusu i nebesima i Papi i Reisu i svim Pitarima na planeti prozivljavamo lijepe trenutke meni milo nesto ujutro uz kafu prelistati portale,a biti ce i jos bolje nema sumnje nikakve,doso Simon ili ne,doci ce neko drugi.Ja davno rekoh samo strpljenja braco moja sve ce doci na svoje i biti ce i bolje nego sto smo mogli i sanjati.Nema vise mjesta za nervoze i cireve i hebavanja svega i redom,to sad stanuje kod komsija a ja se iskreno nadam a i zelim da tako i ostane,nema potrebe objasnjavati zasto a ako kome i treba....
Ja rahat totalno i uzivam ko nikad,milo mi nesto hahaha
jel istina da neki Zeric sa grbavice dolazi kod nas u akademiju,trebao sa zeljom potpisat ugovor ali izgleda da nijebadboy je napisao/la:Svasta se prica....
Samo Sarajevo
Prve se igraju 14/15 jula , revans 7 dana poslije .. Izvlacenje sad u pon. u 12 satiKonzerva je napisao/la:Koji datumi se igraju prve dvije utakmice Sarajeva u evropi, interesuje me pogotovo ona kuci na kosevu sobzirom da cu vjerovatno biti u sarajevu tad?
Sad nije nista ali je bilo,nije se moglo uci na stranicuTHEC je napisao/la:sta je sa infom ?Ado76 je napisao/la:Šta je sa FKSINFO-m?
Svi u napad jedan je Hase!!
a to, desava se i meni zadnjih par dana, nemam pojma koji je razlog, vidim tamo se niko ne zaliAdo76 je napisao/la:Sad nije nista ali je bilo,nije se moglo uci na stranicuTHEC je napisao/la:sta je sa infom ?Ado76 je napisao/la:Šta je sa FKSINFO-m?
edit: kad smo kod infa, Vratnik (zametica,radio-sarajevo) kaze da svi hvale onog malog amerikanca, je li zna ovdje neko nesto vise, hoce li ostati ?
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 19 jun 2015, 15:13, ukupno mijenjano 2 puta.
Pyro is not a crime !
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, TrueStrength, Zeko87 i 40 gostiju.