Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Tomislava Karadzica nije predlozio Partizan kao svog kandidata za predsednika FSS, vec ogranak tog istog saveza iz Vojvodine. I nije on samo u Partizanu obavljao funkciju vec i u Spartaku iz Subotice.
A to sto se zvezdasi i partizanovci svadjaju po komentarima i pisu sve i svasta to nije uzrok lose igre reprezentacije Srbije.
A to sto se zvezdasi i partizanovci svadjaju po komentarima i pisu sve i svasta to nije uzrok lose igre reprezentacije Srbije.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Kako ce biti kohezije kada je Tole od tjeranja Antića, dakle za 5 god. promenio 6 selektora...Interista je napisao/la:Pratim dugo stvari u Srpskoj reprezentaciji i sto Ciro kaze nema kohezijeod odlaska Antica koji je tu jedini uspio povezati konce njegovim odlaskom svake naredne kvalifikacije su korak unazada kvaliteta ne nedostaje
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ti sto se svadjaju po komentarima su potpuno nebitni!Tribalian je napisao/la: A to sto se zvezdasi i partizanovci svadjaju po komentarima i pisu sve i svasta to nije uzrok lose igre reprezentacije Srbije.
Pricamo o ozbiljnim igracima, a svi vrlo dobro znamo ko i kako vodi i Zvezdu i Partizan! Oni su stubovi srpsklog fudbala i normalno je da dobrano uticu na cjelokupnu sliku i stanje istog...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ako ti znas ok, ja moram da kazem da ne znam ko vodi Crvenu Zvezdu kao sto ne zna ni vecina njenih navijaca. Ima ih bar 15 koji tvrde da su glavni i odgovorni u FK Crvena Zvezda.marconato je napisao/la:
Ti sto se svadjaju po komentarima su potpuno nebitni!
Pricamo o ozbiljnim igracima, a svi vrlo dobro znamo ko i kako vodi i Zvezdu i Partizan! Oni su stubovi srpsklog fudbala i normalno je da dobrano uticu na cjelokupnu sliku i stanje istog...
nisu krivi grobari i delije za rezultate, ali, su krivi što ne znaju navijati za reprezentaciju, što atmosfera u bgd nikad nije kao u Nišu i NS...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Izmedju NE ZNAJU i NECE je velika razlika.DANTES je napisao/la:nisu krivi grobari i delije za rezultate, ali, su krivi što ne znaju navijati za reprezentaciju, što atmosfera u bgd nikad nije kao u Nišu i NS...
E jbg sad, necemo se sprdati...Tribalian je napisao/la:Ako ti znas ok, ja moram da kazem da ne znam ko vodi Crvenu Zvezdu kao sto ne zna ni vecina njenih navijaca. Ima ih bar 15 koji tvrde da su glavni i odgovorni u FK Crvena Zvezda.marconato je napisao/la:
Ti sto se svadjaju po komentarima su potpuno nebitni!
kada to ne pokazuju razlika je nebitna...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Glodari i Dileje iliti: Grobari i Delije nemaju shta da navijaju ili nenavijaju za reprezentaciju.DANTES je napisao/la:nisu krivi grobari i delije za rezultate, ali, su krivi što ne znaju navijati za reprezentaciju, što atmosfera u bgd nikad nije kao u Nišu i NS...
Nigde u svetu navijachi klubova ne predstavljaju navijache reprezentacije. Za repku se navija po defaultu, klub se bira.
Problem je u tome shto je gotovo pa celo srpsko drushtvo raspoluceno na navijache Partizana i Zvezde i ta podela ne mozhe da se zaobidje nikako. A upravo ta podela ubija sport u Srbiji. Cilj je uzeti titulu onome drugome, bez obzira na cenu. Isto kao u Grchkoj, samo shto su oni kulturniji, ima ih vishe, imaju vishe para, pa tu i tamo neki Aris, PAOK ili ko vec pokvari prichu o totalnom manihejskom dualizmu.
Mijat uvjeren u titulu. 
" за РТРС: ' $ - " " "
$ $ " ", " $ 20 $, ? је " ? ? у ? & првенства на ' $, & % је ? $ $ " ? ?, ? 2:1.
" ? ове " су " " " " су ? " ? &: " " " ", Срђан " " ? " $ " " ".
У разговору за РТРС, " " " $ ? у ?: "Наравно, ' ' " " $ % ' се ? у ? СП. ? је & % " " $ " & је ?. ? ' се $ &, & " на " " на ' првенству, " се $ " на & ? ? ? у ?."
" " $ је ? " у ?, ? " $ " " своје %.
"- се $ ?, $ $ $, " је ? сјајна ", то је ? " у ? $ је $ ?. ?, " ' % $ ", " то ? " " " ' $ - " " "", " ".
$ " зна $ су " у ? & " $ ? уз $ $ ".
"'. Наравно " " " $ " ", а & нас пар " ' " ? &. ? $ се ? " на $ " $ " & $ $ " у & уз нас, јер ' " " $. $ " у &, а & ' "", $ ".
$ " ? су вјеру у " $, & " % $ $ у ? " - ?, & је на $ у & $ $ " по % '.
" за РТРС: ' $ - " " "
$ $ " ", " $ 20 $, ? је " ? ? у ? & првенства на ' $, & % је ? $ $ " ? ?, ? 2:1.
" ? ове " су " " " " су ? " ? &: " " " ", Срђан " " ? " $ " " ".
У разговору за РТРС, " " " $ ? у ?: "Наравно, ' ' " " $ % ' се ? у ? СП. ? је & % " " $ " & је ?. ? ' се $ &, & " на " " на ' првенству, " се $ " на & ? ? ? у ?."
" " $ је ? " у ?, ? " $ " " своје %.
"- се $ ?, $ $ $, " је ? сјајна ", то је ? " у ? $ је $ ?. ?, " ' % $ ", " то ? " " " ' $ - " " "", " ".
$ " зна $ су " у ? & " $ ? уз $ $ ".
"'. Наравно " " " $ " ", а & нас пар " ' " ? &. ? $ се ? " на $ " $ " & $ $ " у & уз нас, јер ' " " $. $ " у &, а & ' "", $ ".
$ " ? су вјеру у " $, & " % $ $ у ? " - ?, & је на $ у & $ $ " по % '.
Taman posla.marconato je napisao/la:
E jbg sad, necemo se sprdati...
SRBI LUDACI SVIJETA PRVACI!
IMA DA GORI SVE!
IMA DA GORI SVE!
Kakva generacija momaka j*bote.. Prvo zlatni na EP, sada i sampioni svijeta.
Ja sam zadivljen koliko je hladnokrvan Maksimovic.. kako momak rutinski, kao da mu je peto finale SP. Najbolje se vidjelo na primjeru Ilica, koji je sutnuo loptu cim je dobio u dobroj sansi, koliko je Maksimovic bio miran u ovoj situaciji.
Paunovic me iznenadio sa izmjenom SMS - Jovanovic.. mislio sam da ce nas to ukopati, ali ispostavilo se kao odlican potez. Jovanovic je odradio odlicno u defanzivi na zadnjem veznom, bas sam se iznenadio, iako sam znao da je dobar sa loptom za jednog stopera.
Bravo za cijelu ekipu, srce mi je puno!
Ja sam zadivljen koliko je hladnokrvan Maksimovic.. kako momak rutinski, kao da mu je peto finale SP. Najbolje se vidjelo na primjeru Ilica, koji je sutnuo loptu cim je dobio u dobroj sansi, koliko je Maksimovic bio miran u ovoj situaciji.
Paunovic me iznenadio sa izmjenom SMS - Jovanovic.. mislio sam da ce nas to ukopati, ali ispostavilo se kao odlican potez. Jovanovic je odradio odlicno u defanzivi na zadnjem veznom, bas sam se iznenadio, iako sam znao da je dobar sa loptom za jednog stopera.
Bravo za cijelu ekipu, srce mi je puno!
ne mogu da vjerujem, ne mogu da vjerujem...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
[youtube][/youtube]
Kod mene u komshiluku vec ljudi ispalili shto je ostalo od Nove godine, Bozhica, Srpske Nove...prelazi se na ozbiljnije stvari.
Kod mene u komshiluku vec ljudi ispalili shto je ostalo od Nove godine, Bozhica, Srpske Nove...prelazi se na ozbiljnije stvari.
Svaka cast,veliki uspjeh za srbijanski fudbal..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Fantastična borbenost tokom čitavog turnira, danas stvarno su ginuli, Šaponja je odigrao slabo, ali to se zaboravlja....
Maksa, Maksa, Maksa.....
Slavi se na ulicama, ovi momci zaslužuju 100 hiljada ljudi na dočeku....
Maksa, Maksa, Maksa.....
Slavi se na ulicama, ovi momci zaslužuju 100 hiljada ljudi na dočeku....
Sa jednog drugog foruma:

- Cestitamo!
- Hvala, hvala.. izvol`te na vrucu prasetinu.
Andrija nije igrač prvenstva... a čovjek izdominirao...
U ponedeljak veče svi na doček.
U ponedeljak veče svi na doček.
Kakvo jutro, hvala vam momci! Bravo Srbi 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.