Club Atletico de Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

JoeBleck
Kontakt:

Re: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la JoeBleck » 16 jun 2015, 20:15

Milan nije u stanju izdvojiti 41 milion Kuna a kamo li Eura za Ardu.Jedina varijanta talijanima je da ga otplacuju do 2050 godine.

Vietto uskoro potpisuje.Ceka se i Carlitos.

Naredne sezone bi ovo moglo biti ultra pakleno sa Tevezom,Griezmanom i Viettom.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 16 jun 2015, 20:17

Nista od Carlitos, ostaje u Juve ili ode u Boca
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

freddy25
Kontakt:

Post Postao/la freddy25 » 16 jun 2015, 22:13

Vietto je jako blizu, ali nije nista sigurno, moguc je i povratak Filipea Luisa iz Chelsija
Mandzukic je najsigurniji sto se tice odlazaka, a i za Mirandu i Maria Suareza se interesiraju talijanski klubovi
Sljedece sezone Oliver, Saul i Koke trebaju igrati zajedno u sredini sto vise, Tiago i Gabi vise nisu oni stari
Sto se napada tice, ja jos vjerujem u Jimeneza, doveden je za ne male novce i sigurno da je sposoban to i opravdati ili da ode na neku posudbu da se malo jos navikne na Primeru. Ipak je potreban jedan vrhunski i pravi napadac koji bi s Griezmanom cinio opasan tandem i Atletico je sada i u mogucnosti da dovede nekog za vece novce nakon ulaganja onih kineza, a spominje se da bi i Slim mogao da ulozi u klub.
Mislim da bi u klubu mogli iznenaditi nekim vecim transferom(Cavani ili Higuain)

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 16 jun 2015, 22:17

freddy25 je napisao/la:Vietto je jako blizu, ali nije nista sigurno, moguc je i povratak Filipea Luisa iz Chelsija
Mandzukic je najsigurniji sto se tice odlazaka, a i za Mirandu i Maria Suareza se interesiraju talijanski klubovi
Sljedece sezone Oliver, Saul i Koke trebaju igrati zajedno u sredini sto vise, Tiago i Gabi vise nisu oni stari
Sto se napada tice, ja jos vjerujem u Jimeneza, doveden je za ne male novce i sigurno da je sposoban to i opravdati ili da ode na neku posudbu da se malo jos navikne na Primeru. Ipak je potreban jedan vrhunski i pravi napadac koji bi s Griezmanom cinio opasan tandem i Atletico je sada i u mogucnosti da dovede nekog za vece novce nakon ulaganja onih kineza, a spominje se da bi i Slim mogao da ulozi u klub.
Mislim da bi u klubu mogli iznenaditi nekim vecim transferom(Cavani ili Higuain)
Borja Baston je resetao u mladjim kategorijama, a evo vec dvije sezone kida u Zaragozi, vrijeme za povratak? :think:
Don't believe the hype.

freddy25
Kontakt:

Post Postao/la freddy25 » 16 jun 2015, 22:29

Volio bi da se vrati, ove sezone odlican u Zaragozi, vec 5 godina je na razlicitim posudbama i mislim da bi se trebao vratiti, sigurno bolji igrac od Jimeneza.
Borja je bio veliki talent i da ga nije sprijecila ozljeda bio bi vec sada jedan od najboljih spanjolskih napadaca, i to ozljeda u debitantskom nastupu za prvu ekipu Atletica. Pomalo se vracao u formu po posudbama i mislim da je spreman za povratak na Calderon

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 19 jun 2015, 10:57

Evo uvalili ste Mandzukica Juventusu. Vieto, Grizman strašan tandem. Po meni vam jos samo fali jedan kreator na sredini terena.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 19 jun 2015, 13:33

jasmin10 je napisao/la:Evo uvalili ste Mandzukica Juventusu. Vieto, Grizman strašan tandem. Po meni vam jos samo fali jedan kreator na sredini terena
Imaju ga u Óliveru Torresu.
Kad bi nekako uspjeli zadržati Ardu i Mirandu (mada bi ovog drugog i podnijeli nekako jer je tu već Jimenez) ovaj Atletico bi bio strašan:

-------------------------------Vietto---------Griezmann----------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------
--------------Koke---------------------------------------------------Arda------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------O.Torres-----------Gabi--------------------------------------
--------Ansaldi-------------------------------------------------------Juanfran------------
------------------------------Godin--------------Miranda----------------------------------
----------------------------------------Oblak------------------------------------------------

Klupa: Moya, Gimenez, Siqueira, Gamez, Tiago, Mario Suarez, Saul Niguez, Angel Correa, Cani, Raul Garcia, Jimenez, Torres

Gledaj širine ti boga :shock:
Ovo je dovoljno za napad na sve trofeje
Zadnja izmjena: Rajaz, dana/u 19 jun 2015, 13:35, ukupno mijenjano 1 put.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 19 jun 2015, 13:35

Rajaz je napisao/la: Ovo je dovoljno za treće mjesto opet
Ispravljeno :kafa:

Ako je ovo šririna, šta je onda sa Barcom i Realom :P
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 19 jun 2015, 13:39

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Rajaz je napisao/la: Ovo je dovoljno za treće mjesto opet
Ispravljeno :kafa:

Ako je ovo šririna, šta je onda sa Barcom i Realom :P
Ja mislim da ovakvu širinu nemaju ni jedni ni drugi, naravno pod uslovom da ih sa spiska ostane 90% :mrgreen:, a ne vidim zašto ne bi. Otiće možda 2-3, ali kad pogledaš klupu bilo ko od ovih može uskočiti i biti dostojna zamjena prvotimcima.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 19 jun 2015, 13:50

Pa eto Miranda izgleda ode u inter, a to je jedan od kljucnih igraca

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 19 jun 2015, 13:52

Nedovoljno kvalitetno, nije problem što oni imaju tih 11 igrača na klupi, ipak treba da ovih 11 na terenu (i njih 4-5 koji će najviše biti korišteni sa klupe) bude kvalitetnije od Reala i Barce da bi im mogli pomrsiti račune, a u ovom trenutku ne vidim kako bi to mogli uraditi.

Miranda će po svemu sudeći u Inter, Toby isto tako odlazi, a Torres trenutno nijena nivou veznjaka Reala i Barce (iako ima taj potencijal), Koke i Arda su već druga priča, ali po meni nedovoljno, e sad ostaje da vidimo šta će napraviti do kraja ljeta, dobro su počeli sa Viettom. Treba im jedan pravi zadnji vezni da ga upare sa Koketom, Tiago i Gabi ipak nisu više u naponu snage.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 19 jun 2015, 14:00

Ja sam sanjao da su prošle sezone osvojili ligu sa daleko slabijom ekipom od Barcelone i Reala :hmmmm:

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 19 jun 2015, 14:04

Kakvi crni trofeji. Kao što Portillo reče, prije će uzeti LP nego ligu.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 19 jun 2015, 14:12

Donnie Darko je napisao/la:Ja sam sanjao da su prošle sezone osvojili ligu sa daleko slabijom ekipom od Barcelone i Reala :hmmmm:
Ja sam sanjao da je Barca osvojila tripletu prošle sezone :P

I Dortmund je uzeo titulu ispred Bayerna i igrao finale LP, pa gdje je sad, nedovoljno finansija da bi se mogao nastaviti boriti, Atleti neće toliko pasti, ali ipak je ta razlika povećana prošle sezone. Ove bi im šansa jedino mogao biti Rafa, inače teško da mogu ponoviti onakvu sezonu, koliko god ja ili ti to priželjkivali. Po meni će im čak Valencia biti veća konkurencija u toj borbi za 3 mjesto negoli prošle sezone. :)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 19 jun 2015, 14:17

rio_Ferdy88 je napisao/la: Ja sam sanjao da je Barca osvojila tripletu prošle sezone :P
pa da, i sanse da ponove istu su minimalne :hmmmm:
rio_Ferdy88 je napisao/la:I Dortmund je uzeo titulu ispred Bayerna i igrao finale LP, pa gdje je sad, nedovoljno finansija da bi se mogao nastaviti boriti, Atleti neće toliko pasti, ali ipak je ta razlika povećana prošle sezone. Ove bi im šansa jedino mogao biti Rafa, inače teško da mogu ponoviti onakvu sezonu, koliko god ja ili ti to priželjkivali. Po meni će im čak Valencia biti veća konkurencija u toj borbi za 3 mjesto negoli prošle sezone. :)
dvije titule, taman dovoljno i za atletico :kafa:

ne kazem da ce osvojiti ista, ali ce biti bitan faktor, odnosno napast ce sve trofeje, bas kao sto je makas rekao a ti ga ispravio.

koliko god su sezonu prije dostigli maksimum, tako su i ove dotakli minimum sa ovakvom ekipom i trenerom, i sigurno ce biti bolji sljedece sezone.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 19 jun 2015, 14:24

On je rekao da će ozbiljno zaprijetiti za sve trofeje, a sam Vietto (i Motta se spominje) neće biti dovoljni za to, pogotovo nakon odlazaka Mandže i Mirande. Da ugroze ovakvu Barcu (koja je još jača za Vidala i eventualno Pogbu/Gundogana) i Reala koji će samim De Geom riješiti jedan velik problem, a da ne pričam da će im se Modrić vratiti i da će još ganjati kakvog kapitalca, je baš teško :|
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 19 jun 2015, 15:13

Vidala nema u Barceloni do prosinca ako se ne varam.Pogbu pak nema šanse da će dovesti jer Lopovi nemaju potrebi prodavat najbolje igrače.

Nego,zar nije Gimenez vazniji igrač u Atleticu od Mirande?Kvalitetno ga je zamijenio već prošle sezone tako da ne vidim Mirandin odlazak kao neki veliki hendikep.Osim u tom smislu širine rostera.

Izbori :kafa:

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la JoseMourinho » 19 jun 2015, 17:07

Iskreno ocekivo sam jacu ekipu kao mirandinu iduću, ovih 12+3 je bagatela za većinu ekipa al et njegov izbor inter, znaci gimenez ide bas u prvi plan ;)

Ja očekujem napadača jednog pravog i (zadnjeg)veznog dolazak kao i stopera, treba jedan jaci napadač gore a iskreno nemam ideje koga bi mogli dovest al vidjet ćemo :D

freddy25
Kontakt:

Post Postao/la freddy25 » 19 jun 2015, 21:44

Miranda i Mandzukic odlaze u Seriju A skoro pa definitivno :salut:
U Atleticu se jos uvjek ceka sa kupovinom novih igraca, a ocekivam dobra pojacanja ovo ljeto jer para za transfere sigurno ima vise nego posljednjih godina
Rajaz je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:Evo uvalili ste Mandzukica Juventusu. Vieto, Grizman strašan tandem. Po meni vam jos samo fali jedan kreator na sredini terena
Imaju ga u Óliveru Torresu.
Kad bi nekako uspjeli zadržati Ardu i Mirandu (mada bi ovog drugog i podnijeli nekako jer je tu već Jimenez) ovaj Atletico bi bio strašan:

-------------------------------Vietto---------Griezmann----------------------------------
--------------Koke---------------------------------------------------Arda------------------
-------------------------------O.Torres-----------Gabi--------------------------------------
--------Ansaldi-------------------------------------------------------Juanfran------------
------------------------------Godin--------------Miranda----------------------------------
----------------------------------------Oblak------------------------------------------------

Klupa: Moya, Gimenez, Siqueira, Gamez, Tiago, Mario Suarez, Saul Niguez, Angel Correa, Cani, Raul Garcia, Jimenez, Torres

Gledaj širine ti boga :shock:
Ovo je dovoljno za napad na sve trofeje
Dosta ovih igraca nece biti u Atleticu sljedece sezone, Ansaldi, Miranda, Tiago, Cani sigurno nece biti, Alderweireld bi se trebao vratiti iz Southamptona kao zamjena za Mirandu, spominje se i Jimenezov odlazak kao i Suarezov.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 19 jun 2015, 22:01

@rio dobro slažem se liga će ići malo teže, ali kup i LP su itekako realni, ponajviše zbog Simeonea.

@freddy gdje će Ansaldi ?
Tiago, Cani, Jimenez i Mario Suarez su zamjenjivi, Miranda već malo teže, ali Jimenez je tu koji će dodatno napredovati. I opet se malo ko može pohvaliti takvom širinom u rosteru. Još ako bi došli Motta i napadač to bi bilo strašno jaka ekipa, osjetno jača od ovosezonske.
Za Mirandu mi je potpuno nejasno, čemu Inter pored Atletica ?

I kakve su šanse da se vrati Filipe Luis ?

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.