PA STA JE SA OVOM UPRAVOM JESU LI NORMALNI!!!!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Vidio sam,nista mi ne moras pricatiTHEC je napisao/la:i ti si na infu, kad KRV nesto kaze, onda je to tako, a on rece dogovoren na 2 godine, ljepotaMortemHz je napisao/la:THEC je napisao/la:kazu uskoro intervju na klixu sa Simonom i prema informacijama koje dijele oni pouzdaniji likovi na infu izgleda je bas blizu potpisa![]()
TOTALNI NAPAD:Amca007 je napisao/la:Kazu sa Saidom skoro pa sve zavrseno![]()
![]()
![]()
PA STA JE SA OVOM UPRAVOM JESU LI NORMALNI!!!!
REST IN PEACE MOSKRI, REST IN PEACE PERHAN!!Bosniacum Lilium je napisao/la:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=UpDDPrSJqPw[/youtube]
![]()
![]()
Ma zakasnio sam, neki su ranije postavili.BeSha1992 je napisao/la:hahahaahha ne lozi raju s Ristom Bgt, vidis da cekamo ovog Simona, jos Ramazan se sastavio, vrijeme do iftara brze prolaziDrustveniParazit je napisao/la:Eto doš'o štoper nemojte više kukati.
Ja sam ovo za Simona Vukcevica cuo od bas pouzdanog lika, koji mi je i za Benku javio da je nas. Al vidjet cemo, pred nama jejoker90 je napisao/la:Ovako mi par njih rece i za Misketa onda, sve gotovo haman bilo. Sacekajmo zvanicnu potvrdu, da ne bi kasnije trpili provokacije.FrancescoTotti je napisao/la:Mali amerikanac ce prevazici i Cimija! Dobro zapamtite, mali odusevljava!
A Simon je vec gotova prica, birajte mu broj dresa.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nadam se da je tako brate i aBd niko sretniji od mene ako dođe. Ali sacekat treba, radi pogani kojima je najveci uspjeh u zadnjih par godina to sto nama nije dosao Miske.FrancescoTotti je napisao/la:Ja sam ovo za Simona Vukcevica cuo od bas pouzdanog lika, koji mi je i za Benku javio da je nas. Al vidjet cemo, pred nama jejoker90 je napisao/la:Ovako mi par njih rece i za Misketa onda, sve gotovo haman bilo. Sacekajmo zvanicnu potvrdu, da ne bi kasnije trpili provokacije.FrancescoTotti je napisao/la:Mali amerikanac ce prevazici i Cimija! Dobro zapamtite, mali odusevljava!
A Simon je vec gotova prica, birajte mu broj dresa.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Google Adsense [Bot], juka55, kanarinac, Uvijeknapravojstrani i 45 gostiju.