MaGiCa je napisao/la:
Nisi se nikada ozbiljnije bavio nekim sportom
Dechaci ne mogu da se nose sa 10ak godina starijim od njih samih. Niti imaju ISKUSTVA, niti ZNANJA, a ni SNAGE.
Postoji razlog zashto se u svaku seniorsku ekipu ubacuje po 1,2 u vr`glave 3ojica 18/19ogodishnjaka, a ne cela hrpa.
Budi siguran da bi A repka koja je bila smeshna u Kopenhagenu, danas izrutinirala ovaj Mali sa 4-5 razlike na chisto iskustvo. Jednostavno, toliko su velike razlike seniora i juniora.
A
(ne)zalaganje A reprezentacije mi vishe dodje kao alibi andjusovsko-batadjorinsko-zhivadinovicevskog tipa analitike. Mi jednostavno ne igramo moderan fudbal. I to tako teramo decenijama. Takva doktrina+meshetarenja u FSSu su glavni i osnovni razlog fudbalskih posrtanja. A ne neko tamo
(ne)zalaganje, shto ne znachi da nema i tog fenomena.
Trenirao sam fudbal 10-ak god. Doduse, intenzivno je bilo u mladjim kategorijama, kasnije sam igrao amaterski fudbal po ovim nasim beton ligama...
Niko ne spori da je individualni kvalitet na strani A selekcije, to je iluzorno i porediti. Jedan Matić zna i vrijedi kao svi ovi omladinci zajedno...Ono sto ja hocu da kazem je da A tim ima samo pojedince i nista vise, dok ovi klinci imaju organizaciju, sistem igre, borbu i selektora iza sebe!
Ruku na srce, i ja sam vjerovatno pretjerao sa komparacijom da bi bili koliko toliko konkurentni u seniorskoj kategoriji, ali ni ti nisi skroz u pravu, jer ovi momci vec igraju manje vise ozbiljan seniorski fudbal, koliko on uopste u JSL u moze biti ozbiljan, to je vec za diskusiju! Pocevsi od Rajkovića, Antonova, Babića, Zdjelara, Gaćinovića, Živkovića...pa sve do Veljkovića i SMS koji su vec u inostranstvu...
Svi mi dobro znamo sta je osnovni problem A tima, ja sam nezalaganje naveo samo kao kulminaciju svega toga, a u prilog orlicima koji su ozbiljnija i kompaktnija
ekipa od A tima...
Otisli smo debelo u off...
Matorci ne zasluzuju da je njima kvarimo, niti poredimo sa klincima!

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...