ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Zato što je Queens ove godine turnir serije 500, a ES prenosi samo 250-ice.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Nemoj biti ljubomoran i nemoj se sramotiti s tim tvojim DZumhurom koji moze proci samo ako mu netko preda mec. Cilic od Us opena ima velikih problema sa ozljedom ramena i sada opet vraca formu..... i bravo za KArlovica....novi rekord.Unofficialpage je napisao/la:Hahha mnogima to ne ide u glavuHeller je napisao/la:Svašta sam skonto u zivotu, al kako je debil poput Cilica osvojio US Open, NIKAD.
KOj spomeno Dzumija, Cilic je retard i to je cinjenicadean33 je napisao/la:Nemoj biti ljubomoran i nemoj se sramotiti s tim tvojim DZumhurom koji moze proci samo ako mu netko preda mec. Cilic od Us opena ima velikih problema sa ozljedom ramena i sada opet vraca formu..... i bravo za KArlovica....novi rekord.Unofficialpage je napisao/la:Hahha mnogima to ne ide u glavuHeller je napisao/la:Svašta sam skonto u zivotu, al kako je debil poput Cilica osvojio US Open, NIKAD.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
On ga je spomenuo u drugom postu. Cilic vam ne bi bio retard da nastupa za BiH..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
A šta sam ja rekao u tom postu? Da je Čilić jedini igrač iz TOP 10 protiv kojeg bi Damir imao realne šanse da dođe do pobjede. Kao da je igrao nešto prije US Opena, on je dobar igrač ali nije multislam.dean33 je napisao/la:Nemoj biti ljubomoran i nemoj se sramotiti s tim tvojim DZumhurom koji moze proci samo ako mu netko preda mec. Cilic od Us opena ima velikih problema sa ozljedom ramena i sada opet vraca formu..... i bravo za KArlovica....novi rekord.Unofficialpage je napisao/la:Hahha mnogima to ne ide u glavuHeller je napisao/la:Svašta sam skonto u zivotu, al kako je debil poput Cilica osvojio US Open, NIKAD.
Bravo Ivo. Je li ovo imao 45 ace udaraca?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Čilić je dobar igrač, u kad je u formi Top 20 razina, kad i nije opet je Top 30 razina, naravno ima odličan servis i još neke druge stvari pa kad ga krene može ostvariti i neki značajniji rezultat tipa SF Grand Slama ili čak i osvojiti (to ga je jednom usralo i neće vjerojatno nikad više) i ući nakratko u Top 10.
Džumhur je vjerojatno Top 50 materijal i to je to, mada volio bi ja da bude još bolji tako da ipak ne bih se složio da bi Džumi imao realne šanse, pogotovo na travi.
Džumhur je vjerojatno Top 50 materijal i to je to, mada volio bi ja da bude još bolji tako da ipak ne bih se složio da bi Džumi imao realne šanse, pogotovo na travi.
Aham hvala na odgovoru,u svakom slucaju je neobicno bez tih prenosa,inace queens i newport su turniri sa najljepsim vizuelnim ambijentom za mene.formance je napisao/la:Zato što je Queens ove godine turnir serije 500, a ES prenosi samo 250-ice.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne bih se složio da je TOP 30, TOP 50 jest ali među slabijim igračima u TOP 50 kad nije u formi. Ima on igru, zna on igrat ali ima problem koji imaju svi balkanci a to je psiha, od tog' problema je jedino koliko-toliko uspio pobjeći Nole a svi ostali to imaju. Prevelike oscilacije u toku meča, ne može pronaći kontinuitet.Galion je napisao/la:Čilić je dobar igrač, u kad je u formi Top 20 razina, kad i nije opet je Top 30 razina, naravno ima odličan servis i još neke druge stvari pa kad ga krene može ostvariti i neki značajniji rezultat tipa SF Grand Slama ili čak i osvojiti (to ga je jednom usralo i neće vjerojatno nikad više) i ući nakratko u Top 10.
Od TOP 10 igrača bih volio da dobije Čilića, protiv njega ima šanse da ga dobije.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Na travi, Damir ? 
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Rogere, sta to radis

Zavrsit ce set za 15 minuta
Zavrsit ce set za 15 minuta
Ko je gledao, mogao je vidjeti definiciju razvaljivanja. Mayer nije znao šta da radi.
U drugom setu već pruža nešto bolji otpor.
U drugom setu već pruža nešto bolji otpor.
Iako je RF odigrao čitav drugi set za šamar, uspio je podići nivo igre u TB-u i tako slomiti Nijemca. Sada slijedi meč s Karlovićem, gdje ne bi trebalo biti apsolutno nikakvih problema ako ponovi igru iz prvog seta protiv Mayera.
čuj čilić jedva top 50 igrač a čovjek godinama već u top 15, s tim da je dobar dio bio i u top 10 gdje je i sada...Unofficialpage je napisao/la:Ne bih se složio da je TOP 30, TOP 50 jest ali među slabijim igračima u TOP 50 kad nije u formi. Ima on igru, zna on igrat ali ima problem koji imaju svi balkanci a to je psiha, od tog' problema je jedino koliko-toliko uspio pobjeći Nole a svi ostali to imaju. Prevelike oscilacije u toku meča, ne može pronaći kontinuitet.Galion je napisao/la:Čilić je dobar igrač, u kad je u formi Top 20 razina, kad i nije opet je Top 30 razina, naravno ima odličan servis i još neke druge stvari pa kad ga krene može ostvariti i neki značajniji rezultat tipa SF Grand Slama ili čak i osvojiti (to ga je jednom usralo i neće vjerojatno nikad više) i ući nakratko u Top 10.
Od TOP 10 igrača bih volio da dobije Čilića, protiv njega ima šanse da ga dobije.
džumhur bi ga kao dobio, čovjek nema ni 10 mečeva na ozbiljnim turnirima. najveći uspjesi odustajanja protivnika.
ostavi se ti tenisa, i ti i taj đumbur
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kad moraš svima objašnjavat šta napišeš.
Kad nije u formi je među slabijim u TOP 50 igrača, kad nije u formi - ključna riječ....
Kad nije u formi je među slabijim u TOP 50 igrača, kad nije u formi - ključna riječ....
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
45 asova u 3 seta? Pa sta je to jbt, kakvo bomardovanje haahahha 
Znaci to je 15 asova po setu, a 2,5 asova po servis gemu
Sto znaci da u jednom servis gemu imas sigurnih 30:0, a vec u iducem 40:0. Kakva je to prednost, covjek sa sljive servira
Jedva cekam sutra 2 tiebreaka protiv Rogera
Znaci to je 15 asova po setu, a 2,5 asova po servis gemu
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Njega jedan moj drug zove kravom, kaze isto krava da se zaleti na tebe a ti u onoj kockici, nemas dje

Nullius in verba
Hahah jadni Tomas
fedex ih je (te servere) uvijek lagano šamarao na travi... blok ritern i ćaoEdin TM87 je napisao/la:45 asova u 3 seta? Pa sta je to jbt, kakvo bomardovanje haahahha
Znaci to je 15 asova po setu, a 2,5 asova po servis gemuSto znaci da u jednom servis gemu imas sigurnih 30:0, a vec u iducem 40:0. Kakva je to prednost, covjek sa sljive servira
![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Bome će Fedex biti na mukama, Ivin servis se teško blokira. Berdych je u jednom dijelu uspijevao, ali jednostavno nije više psihički mogao izdržati. I baš je nekako bezveze gledati tenis u kojem dominiraju asevi.
Troicki je uspio spriječiti Isnerov servis u Halleu. Viktor igra sjajno, nakon Čilića eliminisao i Isnera, vjerujem da može ponovo do finala nakon Stuttgarta. Možda i do titule
Murray nije nepobjediv, Muller ga je namučio i ako ga (Murrayja) prođe, Viktor bi mogao do titule jer Simon ili Anderson su za njega povoljni u finalu.
Troicki je uspio spriječiti Isnerov servis u Halleu. Viktor igra sjajno, nakon Čilića eliminisao i Isnera, vjerujem da može ponovo do finala nakon Stuttgarta. Možda i do titule
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 1 gost.