Ma naši kad bi se podijelili na žute i plave mislim da bi bilo belaja na tribinama.Epidaurus je napisao/la: mislim da bi se tekma izmedju nas i Hrvatske definitivno mogla igrat s gledaocima

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ma naši kad bi se podijelili na žute i plave mislim da bi bilo belaja na tribinama.Epidaurus je napisao/la: mislim da bi se tekma izmedju nas i Hrvatske definitivno mogla igrat s gledaocima
Koga zelite iz drugog sesira?DANTES je napisao/la:nema veze ko bi sada bio dobar ko loš, ko zna kakva će situacija biti za godinu i po dana
Srbija ako ne promijeni sve iz korjena nebitno je...Cartman je napisao/la:Koga zelite iz drugog sesira?DANTES je napisao/la:nema veze ko bi sada bio dobar ko loš, ko zna kakva će situacija biti za godinu i po dana
Ne znas nikada s takvim ekipama kada ce proigrati, narocito ako imaju poseban motiv. Individualni kvalitet je neupitan, znaci da lako mogu svakoga pobijediti ako im se potrefi dan.SteveHeighway je napisao/la:Sjeverni vjetre.... Tu bi uzeli 6 boba ubjedjen sam. To je ekipa koja nije psihicki stabilna,a i igrama su u rangu jedne Estonije primjera radi.
Ali zbog tog pada ni protiv Hrvatske nemate neke sanse....mozda da smo igrali u proslim ili pretproslim kval...Rumunjska ili Wales bi vam bili jako dobriSjeverniVjetar je napisao/la:Ne znas nikada s takvim ekipama kada ce proigrati, narocito ako imaju poseban motiv. Individualni kvalitet je neupitan, znaci da lako mogu svakoga pobijediti ako im se potrefi dan.SteveHeighway je napisao/la:Sjeverni vjetre.... Tu bi uzeli 6 boba ubjedjen sam. To je ekipa koja nije psihicki stabilna,a i igrama su u rangu jedne Estonije primjera radi.
@dean33, shvatili smo, Bosna je u padu, zato i prizeljkujemo Hrvatsku ili Vels iz prvog sesira.
Ne mislis li da je malo preslobodno reci da nemamo neke sanse? Niti je Hrvatska toliko kvalitetna, niti smo mi u takvom padu kako ti zelis predstaviti...ali hajde, svako ima svoje misljenje.dean33 je napisao/la: Ali zbog tog pada ni protiv Hrvatske nemate neke sanse....mozda da smo igrali u proslim ili pretproslim kval...Rumunjska ili Wales bi vam bili jako dobri
Sve do prije 5-6 godina nismo ni bili ozbiljna reprezentacija.tuzlak1987 je napisao/la:Izbjeci ih i zato jer ih nikad nismo mogli dobiti