FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 19 jun 2015, 22:36

ja bi volio vidjeti stokića i mislim da bi bio razlika. doduše mislio sam i za vareu i bio oduševljen kad je potpisao.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 19 jun 2015, 22:38

samogrbavica je napisao/la:Moliti Boga da ce mu nasi dati para koliko trazi. Znaci moliti Boga. Do neki dan su neki govorili i pljuvali po Alihodzicu a sad se treba okrenuti nasim mladicama, stvarno dvolicnost.
kaze sam joco ako propadne mu vani tu je iduce vec sedmice
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 19 jun 2015, 22:38

Joco je igrac prevage.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 19 jun 2015, 22:40

Ja sam Borac gledao kao i sve ostale klubove iz naše lige dosta puta ove sezone. Joco je igrac poteza, u nekim utakmicama Joco je postizao spektakularne golove ali primjetio sam da je generalno dosta usporavao igru Borca. Možda i griješim, jer je bio prva violina Borca ali Bajić je po meni dosta bolji igrac od njega, plus Joco traži za naše uslove velike pare. Licno bih volio da dođe kod nas jer je provjeren igrac za našu ligu a pogotovo bi nam bio pojacanje za našu ligu ako Baja ode poslije evrope..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 19 jun 2015, 22:41

vrbanjusa je napisao/la:Joco je igrac prevage.
jos kad bi uz njeg lego miljan govedarica gdje bi nam bio kraj ..
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

vrbanjusa
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la vrbanjusa » 19 jun 2015, 22:45

Neymar11 je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:Joco je igrac prevage.
jos kad bi uz njeg lego miljan govedarica gdje bi nam bio kraj ..
Lego bi nam ko budali samar :-)
VAŽNO JE BITI ČLAN!

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 19 jun 2015, 22:50

Kakva bi to navala bila...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 19 jun 2015, 22:51

Vjerujem da ljudi u klubu znaju sta treba i sta mogu uradti.
Stokic je dobar fudbaler,ali ne bolji od Rijada. Stokic u 30 utakmica ima 10 golova,3 asist. Baja u 34 utakmice 17 golova i 9 asist(mislim da ovdje nisu utakmice LE gdje je imao dva gola). Osim toga,ovog imas pod ugovorom do 2018.g,sedam godima je mladji...Dati mu vise nego sto dajes Baji,nema smisla...

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 19 jun 2015, 22:52

pile87 je napisao/la:
samogrbavica je napisao/la:Moliti Boga da ce mu nasi dati para koliko trazi. Znaci moliti Boga. Do neki dan su neki govorili i pljuvali po Alihodzicu a sad se treba okrenuti nasim mladicama, stvarno dvolicnost.
Ja govorim da se treba okrenuti nasim mladicima iskljucivo jer Alihodzic ne zna nikoga dovesti malo mi ti brkas babe i zabe a i isto tako nasi mladici su bolji nego ovi koje su u stanju dovesti pa nemam dileme.
Pile ti uporan da okrivis Alihodzica, ali ono bas navalio. A nigdje veze lik se pita koliko i ti. Podnese raport koliko ko kosta, dobije instrukcije, upute i to je to.
Al neka zrtvenog janjeta, mozda zatreba.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 19 jun 2015, 23:00

nemam pojma ko ovdje ima instrukcije i kakve instrukcije ima ali ova uprava je nedorasla poslu koji moraju uraditi, i to su dosad dokazali

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 19 jun 2015, 23:00

naravno da stokić nije bolji od bajića, mislim da to niko i ne misli, niti da igra umjesto njega. ali svi znamo da je bajić za prave pare na prodaju, a i ako se ne proda ovaj bi iza njega mogao dodati kvalitet više.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 19 jun 2015, 23:02

Nama najveća pojačanja dolaze iz omladinskog pogona jer su do sada svi do jednog ostavljali pozitivan utisak i odrađivali posao onako kako se od njih i zahtjevalo. Na početku sezone potpišemo ugovor sa nekoliko omladinaca ne znajući šta uopšte da očekuješ od njih, pred kraj sezone se ustanovi da su oni ti koji na leđima iznesu sezonu pa ti dođu kao neočekivani poklon koji si poklonio sam sebi.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 19 jun 2015, 23:04

vala za mene je sramotno da je 5-6 igraca napustilo klub i da se nece ni 1 KM dobiti od tih odlazaka, sto je najgore ovo nije prvi put
imali smo i slucaj onaj stoper prosle godine, bio tu pola godine placen stan, hrana neka plata i nakon pola godine skontali da nije zadovoljio- taj se dio mora popraviti a za to je valjda odgovrna relacija struka-sportski diretkor
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 19 jun 2015, 23:07

Mi imamo uzasnu logiku u klubu, odnosno katastrofalno. Razmisljamo totalno nerezonski, i sve oko ****.ih para. Zar nije jasno da dobar igrac, isto fino kosta. Ako ga zelis moras mu platiti.

Uzet cemo primjer Stokica koji hoce da dode ali ima svoje uvjete. Dobro u klubu kazu nece davati pare ako je plata veca od Bajiceve, postujmo i to. Na kraju ces odbiti dobrog igraca Stokica kojih je malo u ligi i on ce potpisati za nekog drugi. A u meduvremenu ces ti dobiti ponudu za Bajica, prodat ces ga i ostat ces bez napadaca. Imas ga, ali nemas ih dovoljno. Odnosno treba ti kvalitet. A sanse da Bajic ode su 50:50.
Ako uzmemo u obzir da su nesposobni da dovedu nekog igraca, poslije Stokica ce jos teze dovesti nekoga takvog kvaliteta.

Zato ako se nastavi ovako, ja zalim Odovica naprost. Takav trener ali nece moci nista uraditi nazalost.

Ovo sve ne znaci da ja ne vjerujem nasoj djeci ali oni ne mogu sami. Ne bi se zvao prvi tim, nego ako ce ubaciti sve juniore onda da budemo juniorska ekipa i necemo biti konkurenti za titulu I TO JE DOBRO!
KHAJ PRICE

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 19 jun 2015, 23:11

e jesi vala naporan,igaćemo sa jednim špicom najvjerovatnije,iako joco nedođe i baja se proda imaš dvojicu špiceva kokota i dženisa

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 19 jun 2015, 23:13

Aha, onda ce dzenis i kokot u spic, a ko ce ti onda igrati u sredini ??
KHAJ PRICE

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 19 jun 2015, 23:15

samogrbavica je napisao/la:Aha, onda ce dzenis i kokot u spic, a ko ce ti onda igrati u sredini ??
Pa valjda vezni igraci kao i do sada
Zadnja izmjena: vrbanjusa, dana/u 19 jun 2015, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
VAŽNO JE BITI ČLAN!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 19 jun 2015, 23:15

Raja, jel' ima nešto u vezi ovog "Ronaldinha" ili je samo novinarska šuplja?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 19 jun 2015, 23:16

vrbanjusa je napisao/la:
samogrbavica je napisao/la:Aha, onda ce dzenis i kokot u spic, a ko ce ti onda igrati u sredini ??
Pa valjda vezni igraci kao i do sada
Tako logika kaže :D
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

droba
Kontakt:

Post Postao/la droba » 19 jun 2015, 23:16

Bilbija dolazi :crazy:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.