Ma kakvi to. Pobuna bi se digladroba je napisao/la:Bilbija dolazi
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
omladina1921zeljina
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
je li ovo kakva zajebancija ili skrivena kamera ako nije neznam koji ce nam k on.droba je napisao/la:Bilbija dolazi
51%--------49%
Ma zajebancija ba, svakako bi ga trnokopom otjerali 
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- samogrbavica
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
A Beganovic nije bio u vezi?vrbanjusa je napisao/la:Pa valjda vezni igraci kao i do sadasamogrbavica je napisao/la:Aha, onda ce dzenis i kokot u spic, a ko ce ti onda igrati u sredini ??
KHAJ PRICE
Ma i s tim platama naglabate ko da smo humanitarna ustanova, pa neko ce se uvrijedit ako neko drugi ima vecu platu. Otislo 7 igraca, mahom solidnih primanja, oslobodila su se znacajna sredstva, zasto ne uloziti u kvalitetnog igraca? Da svi budu jednaki? Gdje pise da moraju biti?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Ja ovo znao prije nekoliko dana.KrajPrice je napisao/la:Vratite se na moje postove vezano za Diattu, a bice sigurno jos 3 igraca.
Joco Stokic i Jedan igrac Zrinjskog bi mogli potpisati, Joco malo zeza sa primanjima, a ako ne ode vani nas je 100%!
Sto se tice europe to je ta ekipa...
A za premier ligu ce biti jos minimalno 3 igraca.
U Medjugorju ce se prikljuciti 2 igraca iz Srbije!
- samogrbavica
- Kontakt:
Bas tako, oslobodeno 7 plata, od toga 3 jake plate. Ali neka pitar si jer pises kako hoces da uvijek idemo na titulu. Sad si manijak ako napises da nisi konkurent za titulu i to je DOBRO. Onda si bas pravi manijak, nova pravila jbga
KHAJ PRICE
Nudi nam see 1000% si upravu navodno oda nebi imo nista protiv njega netreba nam ondroba je napisao/la:Bilbija dolazi
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Nadam se da neće doći Velibor Djurić, jer je star i samo zauzima mjesto mladićima, nikako Nemanja Bilbija, a Joco Stokić bi mogao doći ako mu sve propadne, ali samo za platu u rangu 2 i po milje, nista preko...Ako hoš uzmi, ako neš vozdra u zrinju, široki, slobodu,..
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
Kakav ba Bilbija od kud vam to cc
Sto se tice Stokica,dobar igrac al Bajic i Beganovic su suho zlato,da su kod Mamica uzeo bi bar 15 miliona za ovu trojicu ja da vam kazem. Mi nismo svijesni ako ostane ovakav kadar uz samo jednog lijevala kvalitetnog na krlu,kakvu samo ekipu imamo. Koji vam je qrac,doveli bi pola lige,ko da smo Brotnjo
Sto se tice Stokica,dobar igrac al Bajic i Beganovic su suho zlato,da su kod Mamica uzeo bi bar 15 miliona za ovu trojicu ja da vam kazem. Mi nismo svijesni ako ostane ovakav kadar uz samo jednog lijevala kvalitetnog na krlu,kakvu samo ekipu imamo. Koji vam je qrac,doveli bi pola lige,ko da smo Brotnjo
Zeljeznicar! 1921 !
- corleone87
- Kontakt:
Joj ovih poslovođa po formu al dijele plate ko kifle.. 
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
kakav crni Bilbija, šta vam je
da lošiji igrac uzima mjesto mladom Dzenisu
nema ništa od toga, posebno nakon one Adilovićeve izjave
Stokić bi bio veliko pojačanje, pogotovo ako Bajić ode, i nadam se da uprava neće propustiti ovu priliku. Po meni, ovoj ekipi fali još samo lijevo krilo i bili bismo potpuno konkurentni za sami vrh. Bilbija i Đurić ni pod razno.
Najtuznije je sto nasi nisu sposobni dovesti pojacanje tj. igraca koji ce uletiti u prvih 11 i donijeti neo poboljsanje u igri.
Pile je 100% u pravu bolje onda nase omladince gurati i trpiti nego kamarati poluigrace koji ce igrati za citavu polusezonu 30-40 min
U klubu bi trebali poraditi na skautingu definitivno i umjesto Alihodzica staviti covjeka koji se razumije u posao.
Uz omladinski pogon koji je blago svakog kluba za nas bi skauting trebao biti najveca stvar i potreba, pri tome ne mislim na skauting po Latinskoj Americi vec po BiH i eventualno regionu. Ovo podneblje je uvijek bilo izvor talenata, samo treba imati nosa pronaci ga i na vrijeme vrbovati.
Neki ce reci mnogo trazim ali mislim da je za to potrebno najmanje izdvajanje, a itekako isplativo. Par strucnih ljudi da obilaze lokalne turnire, nize lige i omladinske pogone da njuskaju okolo nije neko izdavanje sredstava, a nikad se ne zna gdje cuci neki talent i perspektiuvan igrac.
Pile je 100% u pravu bolje onda nase omladince gurati i trpiti nego kamarati poluigrace koji ce igrati za citavu polusezonu 30-40 min
U klubu bi trebali poraditi na skautingu definitivno i umjesto Alihodzica staviti covjeka koji se razumije u posao.
Uz omladinski pogon koji je blago svakog kluba za nas bi skauting trebao biti najveca stvar i potreba, pri tome ne mislim na skauting po Latinskoj Americi vec po BiH i eventualno regionu. Ovo podneblje je uvijek bilo izvor talenata, samo treba imati nosa pronaci ga i na vrijeme vrbovati.
Neki ce reci mnogo trazim ali mislim da je za to potrebno najmanje izdvajanje, a itekako isplativo. Par strucnih ljudi da obilaze lokalne turnire, nize lige i omladinske pogone da njuskaju okolo nije neko izdavanje sredstava, a nikad se ne zna gdje cuci neki talent i perspektiuvan igrac.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Ma pročitali u sportu vjerovatno za Bilbiju. Kad shvatiš da te novine uređuju i vode svakakvi novinari onda ti svaki text predstavlja samo jos jednu mahalsku priču.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
-
KeepTheBlueFlag
- Kontakt:
Ma ljudi treba Jocu dovesti ako je moguce, u najboljim je godinama, a konkurencija u napadu je bitna jer su se po meni Bajic i Kokot opustili pred kraj sezone (Baja prvi strelac ni jednom timu iz vrha koliko se mogu sjetiti nije dao go ?)..
-
KeepTheBlueFlag
- Kontakt:
Ma klasicna šuplja. Naravno da ne bi volio da Nemanja dodje ali po mom misljenju to je dobar igrac sa velikim prostorom za napredak... p.s. ponavljam ne bi volio ga ni blizu ZeljePeterski je napisao/la:Ma pročitali u sportu vjerovatno za Bilbiju. Kad shvatiš da te novine uređuju i vode svakakvi novinari onda ti svaki text predstavlja samo jos jednu mahalsku priču.
Mi se moramo okrenuti samo Evropi i pretkolima koja su pred nama. Ako prodjemo dva pretkola, sto nije nemoguce, malo nam je falilo proslog ljeta sa neuigranom ekipom pod palicom tad skroz zelenog Adzema, vise cemo zaraditi nego da prodajemo bilo kojeg igraca. Ko zna sta se moze desiti u nastavku, mozda igramo jos koje pretkolo. Da se ja pitam ne bih prodao nikoga od nase djece vec bih od njih i ovih novih pridoslih juniora pravio ekipu koja moze da bude u vrhu sljedecih nekoliko godina. Ono sto uprava treba da radi jeste privlacenje investitora i sponzora, te postepena izgradnja Grbavice. Ono sto mi navijaci moramo raditi jeste dolazak u sto vecem broju na utakmice, kupovina clanskih i da na taj nacin damo podrsku nasem klubu. To ova djeca koja su bila nadomak titule zasluzuju.
Nemoj molim te tako, Bilbija nije kvalitet za prvih 11, sve ostalo NIJE BITNO,.katakomba je napisao/la:Kakav bilbija ljudi ? Cetalje ne primamo
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987