Club Atletico de Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

JoeBleck
Kontakt:

Re: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la JoeBleck » 19 jun 2015, 22:22

Miranda vrhunski igrac ali ga je Cholo istrosio drama.Eh sad, on vec ima Gimeneza koji ce vjerovatno u narednoj godini dobiti status najboljeg stopera lige jer je momak bolesno dobar.Proslu sezonu su on i Miranda podjelili minutazu na pola , ove sezone ce ciniti tandem sa sunarodnjakom sa kojim se vec izvrsno razumije.Pored svega toga tu je i wonderkid Velazquez te Alderwield koji je takodjer odlican igrac.Mislim da Cholo i dalje ima vrhunske stopere.

Dolazak Olivera je najvece pojacanje , nevazno ko dosao u klub.To je jedan mali carobnjak koji ce biti veliko osvjezenje u timu.

O potencijalnom tandemu Griezmann i Vietto ne treba puno ni pisati jer je rijec o dva fantasticna individualca koja su u stanju razjebati svaku ekipu.Jasno je da je Atleticu prosle sezone falio igrac koji ce pratiti Baskijca a ne klasicni sidras.

Atletico ce naredne godine garantovano biti jaca ekipa.Cholo zna sta mu treba a najbolje igrace i one krucijalne sigurno nece prodavati.

Odlican posao sa Mirandom, jos lani se vidjelo da je on svoje prosvirao u Atleticu i da je Gimenez igrac koji ce ciniti taj bedem pred golom.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 19 jun 2015, 22:29

Posebnu pažnju obratiti na Angela Correu sljedeće sezone, nadam se da će ga Cholo forsirati, mediji ga već porede s Aguerom, nestvaran potencijal.

[youtube][/youtube]

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 19 jun 2015, 22:39

Rajaz je napisao/la:Posebnu pažnju obratiti na Angela Correu sljedeće sezone, nadam se da će ga Cholo forsirati, mediji ga već porede s Aguerom, nestvaran potencijal.

[youtube][/youtube]
Uh dobro me napomenu.Nek je on ziv i zdrav , a da ce biti igracina to se vec znalo davno. :cool:

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 19 jun 2015, 23:24

šta se dešava sa atleticom,šta nemaju kune pa prodavaju kljucne igrače miranda i mandzukica...prica ista borrusia..šteta oduvijek se voljele manje ekipe od ovih bogatih..i to za male pare odoše obadvojica,,5, 6 mjeseto slj.sezone najveći rang ili sredina tablice kako su krenuli

freddy25
Kontakt:

Post Postao/la freddy25 » 19 jun 2015, 23:26

Rajaz je napisao/la:
@freddy gdje će Ansaldi ?
Tiago, Cani, Jimenez i Mario Suarez su zamjenjivi, Miranda već malo teže, ali Jimenez je tu koji će dodatno napredovati. I opet se malo ko može pohvaliti takvom širinom u rosteru. Još ako bi došli Motta i napadač to bi bilo strašno jaka ekipa, osjetno jača od ovosezonske.
Za Mirandu mi je potpuno nejasno, čemu Inter pored Atletica ?

I kakve su šanse da se vrati Filipe Luis ?
Ansaldi je ovu sezonu bio na posudbi iz Zenita, neznam oce li biti ikakvog produzenja, a njemu je Atletico bio samo bolnica jer skoro cijelu sezonu je bio ozljeđen.
Filipe je igracina, ali trenutno nije ni Siquera puno losiji. Da nije isao u Chelsea mogao je u Atleticu odigrat jos nekoliko vrhunskih sezona, a kod Mourinha mu se potpuno prepolovila i minutaza i forma. Valjda Chelsea zeli zamjenu Alderweireld-Filipe, ali po meni bolje rjesenje je da do toga ne dođe.

freddy25
Kontakt:

Post Postao/la freddy25 » 19 jun 2015, 23:33

KpbKaka22 je napisao/la:šta se dešava sa atleticom,šta nemaju kune pa prodavaju kljucne igrače miranda i mandzukica...prica ista borrusia..šteta oduvijek se voljele manje ekipe od ovih bogatih..i to za male pare odoše obadvojica,,5, 6 mjeseto slj.sezone najveći rang ili sredina tablice kako su krenuli
Para ima sigurno i pojacanja ce biti.
I za Mirandu i za Mandzukica imaju rjesenja da se popuni njihovo mjesto, mislim da Miranda i nece puno faliti, i bez njega obrana ce biti dosta jaka, a za Mandzukica ce se naci sigurno puno bolja zamjena.
Dok je Simeone tu tesko da ce se pasti na sredinu tablice ;)

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 19 jun 2015, 23:50

rio_Ferdy88 je napisao/la:Nedovoljno kvalitetno, nije problem što oni imaju tih 11 igrača na klupi, ipak treba da ovih 11 na terenu (i njih 4-5 koji će najviše biti korišteni sa klupe) bude kvalitetnije od Reala i Barce da bi im mogli pomrsiti račune, a u ovom trenutku ne vidim kako bi to mogli uraditi.

Miranda će po svemu sudeći u Inter, Toby isto tako odlazi, a Torres trenutno nijena nivou veznjaka Reala i Barce (iako ima taj potencijal), Koke i Arda su već druga priča, ali po meni nedovoljno, e sad ostaje da vidimo šta će napraviti do kraja ljeta, dobro su počeli sa Viettom. Treba im jedan pravi zadnji vezni da ga upare sa Koketom, Tiago i Gabi ipak nisu više u naponu snage.
Ti zaboravljaš da je glavna snaga Atletica u Cholu ;)

mali Oliver ce biti otrkovljenje sezone, mark my words... tandem Griezmann - Vietto ce ploditi po Primeri i LP, a što se tice veznjaka kojeg pominješ u paru sa Koketom - tu je mladi Saul, velika nada Atletica.

Atletico ce biti vrlo opasna ekipa naredne godine.

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 20 jun 2015, 00:09

ali me cudi zašto mandzo ide,pa on je bio zamjena za costu,on je taj koji se nadavo golova ,simeone ga je dosta hvalio i nakon jedne sezone prodaše ga..to mi nije jasno

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 20 jun 2015, 00:16

KpbKaka22 je napisao/la:ali me cudi zašto mandzo ide,pa on je bio zamjena za costu,on je taj koji se nadavo golova ,simeone ga je dosta hvalio i nakon jedne sezone prodaše ga..to mi nije jasno
Zato što dolazi mali Vietto. A bolje je za njegov razvoj da mu Mario sa 29 godina ne uzima minute. Sem toga, svaka nova sezona smanjuje Mandžinu vrijednost na tržištu.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 20 jun 2015, 00:23

Rajaz je napisao/la:Za Mirandu mi je potpuno nejasno, čemu Inter pored Atletica ?
Cholo preko Mirande ispituje situaciju i priprema svoj dolazak na Meazzu :kafa:

Izbori :kafa:

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 20 jun 2015, 11:26

Mandzukic cini mi se nije jedno 4 mjeseca dao gola kako treba.Sve sto se u napadu zabilo bilo je djelo Baskijca, dakle evidentno je bilo da je Mandzukic igrac koji nije mogao pratiti Griezmanna.Vietto je ultra mega brz i prodoran igra.Ovaj tandem mi vec na papiru djeluje brutalno.Za 3 opciju u napadu imaju Jimeneza za kojeg mislim da ce otici na posudbu i naravno Coreu kojeg ne treba zanemariti jer je rijec o nerealnom talentu.

Luis je totalno nepotreban ekipi , Siqueira je meni licno bolji igrac od njega.Dovesti nekog solidnog back upa i to je to.Mada Gamez moze pokriti obe strane dobro.

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 20 jun 2015, 14:29

Sve to stoji ali ja msm da im negdje 7,8 mjesto ne ginee,budu li opet jaka konkurecija realu i barcu,msm ono da ti igrači što ste nabrojali budu izrođene u klase sto bi ja svakako volio .onda za simeona se moze reć da je trener kakav svjet još nije vidio :D

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 20 jun 2015, 14:42

freddy25 je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:
@freddy gdje će Ansaldi ?
Tiago, Cani, Jimenez i Mario Suarez su zamjenjivi, Miranda već malo teže, ali Jimenez je tu koji će dodatno napredovati. I opet se malo ko može pohvaliti takvom širinom u rosteru. Još ako bi došli Motta i napadač to bi bilo strašno jaka ekipa, osjetno jača od ovosezonske.
Za Mirandu mi je potpuno nejasno, čemu Inter pored Atletica ?

I kakve su šanse da se vrati Filipe Luis ?
Ansaldi je ovu sezonu bio na posudbi iz Zenita, neznam oce li biti ikakvog produzenja, a njemu je Atletico bio samo bolnica jer skoro cijelu sezonu je bio ozljeđen.
Filipe je igracina, ali trenutno nije ni Siquera puno losiji. Da nije isao u Chelsea mogao je u Atleticu odigrat jos nekoliko vrhunskih sezona, a kod Mourinha mu se potpuno prepolovila i minutaza i forma. Valjda Chelsea zeli zamjenu Alderweireld-Filipe, ali po meni bolje rjesenje je da do toga ne dođe.
Valjda se oporavi, valjalo bi da ga produžite, talentovaniji je od Siqueire, s njima dvojicom lijeva bi strana bila odlično pokrivena.
Mourinho izgleda želi sve što je iz Atletica :crazy:
SiamoNoi je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:Za Mirandu mi je potpuno nejasno, čemu Inter pored Atletica ?
Cholo preko Mirande ispituje situaciju i priprema svoj dolazak na Meazzu :kafa:
A ne znam, neki dan je produžio do 2020 :mrgreen:
Mada nisam upućen u situaciju oko Intera, prave neki projekat vjerovatno, znaš bolje od mene.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 20 jun 2015, 14:45

Kakav Inter, ne bih ih ja trenirao, a kamoli Cholo. :kafa: :tralala:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 20 jun 2015, 20:02

Ide Cholo u Inter kad tad.Red je da mu se ispuni želja :zviz:

Jasno trenutno to nije realno zbog raznih stvari,ali bit će vremena i da se to realizira.Mozda već za 3,4 sezone tko zna.

Izbori :kafa:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 20 jun 2015, 20:03

Možda već za 15 godina.

freddy25
Kontakt:

Post Postao/la freddy25 » 20 jun 2015, 20:42

Sad se spominje i Jackson Martinez. To bi bilo odlicno rjesenje za pravog napadaca, ali pored mnogih europskih klubova koji za za njega interesiraju bit ce jako tesko da dođe u Atletico

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 20 jun 2015, 21:36

freddy25 je napisao/la:Sad se spominje i Jackson Martinez. To bi bilo odlicno rjesenje za pravog napadaca, ali pored mnogih europskih klubova koji za za njega interesiraju bit ce jako tesko da dođe u Atletico
ja mislim da su velike sanse da dodje u atletico, kakav milan sta ce tamo
ubijedit ce ga cholo a i ovaj ne mora puno nesto mjenjat nit ucit jezik ;)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 23 jun 2015, 20:58

Griezmann , Vietto , Jackson , Corea :crazy: :njanjanja:

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 23 jun 2015, 21:33

kao sto sam i rekao ;)
cestitam na novom pojacanju ,svaka cast

El agente de Jackson Martínez: “Ha elegido el Atlético, ya ha fichado”. El jugador colombiano será nuevo jugador colchonero en cuanto termine la Copa América
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.