AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

L'Avvocato
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la L'Avvocato » 19 jun 2015, 20:03

Now Juventus is also back in Kondogbia race, Marotta was seen in Montecarlo (via @DiMarzio)

:urnebes:

Mada sam ubijeđen da ne ide po njega već po Carrasca ili eventualno Kurzawu/Fabinha.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 19 jun 2015, 20:11

Ma nesto mi to nema logike,Di Marzio to nak zakuhava.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 19 jun 2015, 20:14

Ma evo sad gledam po twitteru nigdje to Di Marzio nije objavio. Forumi su zlo. Ljudi napišu Juventus dovodi Bakira Izetbegovića, stave Di Marzio kraj izjave i odjednom to postaje istina hahaha
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 19 jun 2015, 20:25

Samo odes na njegovu stranicu i provjeris da li je on objavio. Danas je takav vakat da vecina nazovi novinara izmislja kako bi povecali broj posjetilaca na svojim portalima
Il Club più titolato al mondo!

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 19 jun 2015, 20:49

Isto ko da dovode Messija a ne nekog igrača za kojega veći dio Evrope nije čuo dok nije dao onaj gol Arsenalu. Prije 10-15 dana smo jedini bili zainteresovani za njega a sad se pola Evrope interesuje za njega. Dan za danom je stalno dan D za njegovo dovođenje i još ništa. Po priči jučer je trebalo biti sve gotovo a onaj ćelo je tek sinić otišao tamo na prvi razgovor sa tipom za kojeg su rekli da je davno pristao. Pa će opet doći sutra i stalno tako ukrug. I mi smo budale što toliko to pratimo. Ako neko dođe doći će.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 19 jun 2015, 21:21

Puno je dati 30 mil. za Kandogbiu, po meni je previše razvikan. Pametnije je dovesti Imbulu (ili Allana) za 18 mil. a za tu razliku 12 mil. se može još jedan dobar igrač dovest.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 19 jun 2015, 21:47

Jest preskupo (iako je realno odličan igrač), al je*i ga, takvo je danas tržište i ako se hoćeš vratiti na vrh, nema izbora nego ovako. Jer ako nećeš ti, hoće neko drugi. :zzz:

joj koga ovaj ćelavac pravi budalama :lol: kaže nije ni optimističan ni pesimističan u vezi kondogbie, kao navodno zbog toga što se i juventus uključio u utrku... ma ajde begaj tamo, k'o da njima uopšte treba on. :zzz:
ja koliko samo obrta u slučaju martineza i kondogbie, pa ajde makar jednog riješite, da se razrahatim. :crazy:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 19 jun 2015, 21:55

L'Avvocato je napisao/la:Now Juventus is also back in Kondogbia race, Marotta was seen in Montecarlo (via @DiMarzio)

:urnebes:

Mada sam ubijeđen da ne ide po njega već po Carrasca ili eventualno Kurzawu/Fabinha.
Kad bi doveo Kondogbiu ili Kurzawu, to bi bilo prvi put u zadnjih 7,8 sezona da Juventus kuoi igraca kojeg zelim.

PS.

Ovdje kod vas se dosta pise, a jos nijednog igraca niste potpisali. :!:
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 19 jun 2015, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.

Pogba

Post Postao/la Pogba » 19 jun 2015, 21:56

rope11 je napisao/la: kao navodno zbog toga što se i juventus uključio u utrku... ma ajde begaj tamo, k'o da njima uopšte treba on:
Juventus je još tamo 2012 imao gotovo rješenu situaciju s Kondogbiom, za nekih 5M trebao preći iz Rennesa.
Danas on Juventusu ne treba niti je Juve zainteresovan, ako neko nije skontao, Juventus ima nekih 10 veznjaka u ekipi. :mrgreen:

Traži se ofanzivni vezni/krilo tako da vas Galliani samo trolla našim navodnim interesom ili će kada ga kupi hvaliti se kako je pobijedio Juve u utrci za njega ne bi li se dodvorio Milanistima.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 19 jun 2015, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 19 jun 2015, 21:56

Ma napumpavaju samo pricu,na kraju ce bit grande galliani i grazie presidente,bas kao sto je drug _forzamilan_ napisao

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 19 jun 2015, 22:12

Milannews prenosi da je Milan sve dogovorio sa igračem, na nekoj interovoj stranici da on ipak preferira inter i da ništa nije gotovo, a na engleskim stranicama su ubjeđeni da prelazi u totenhem ili arsenal :rol:

To oni čekaju da riješe Kondogbiu, pa da ih zajedno predstave kao nova pojačanja uz ono "grazie presidente". :kafa: veći fazon je da ih obojicu odjednom predstave nego svakog posebno :kafa:

pokušavam pratiti situaciju preko twittera, al' nemam ja živaca za ovo, svakih tridesetak sekundi novih 20 objava o džefriju je*o te :zzz:

FORZA MILAN !

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 19 jun 2015, 22:17

Ma kakav Juve, ne treba njima Kandogbia sad kad su doveli Khediru. Jedino možda u slučaju ako prodaju Pogbu a koliko vidim ne nigdje se još ne piše o tome. Moja pretpostavka je da ćete vi Kandogbiu a mi Imbulu i svi sretni i zadovoljni :mrgreen:. Nekad dok su bossovi upravljali talijanskim klubovima, Massimo i Silvio se gospodski nađu na ručku i dogovore ko će koga dovest i nije bilo ovakvih ko sad pokušaja da zaje*u onog drugog i napuhivanja cijena :thumbdown:.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 19 jun 2015, 23:27

Zvanicno inter mu je ponudio 3,5 mil, a Milan 4 plus 1 mi, bonusa ako se kvalificirao u lp....ne znam po meni je ovo prevelika plata jedino u koliko se ne radi o novom Marcelu Desailly!!

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 19 jun 2015, 23:50

Definitivno sam sebi obećao da se više neću zamarati medijskim sranjima dok nešto napokon ne bude SLUŽBENO.

Koliko je igrača već došlo kod nas da se pita razne medije, 5, 10 ????
Koliko smo ih vidjeli uslikanih u svetom dresu ? N U L A!
Znači, napušite se vi meni k... mediji i Galijani također.
Sa svojim večerama i putovanjima si već potrošio pare za jednog igrača !
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 20 jun 2015, 00:19

meskalin je napisao/la:Zvanicno inter mu je ponudio 3,5 mil, a Milan 4 plus 1 mi, bonusa ako se kvalificirao u lp....ne znam po meni je ovo prevelika plata jedino u koliko se ne radi o novom Marcelu Desailly!!

Sta vide u tom Interu da mi je znat..a bolje je nego u Milanu,evo da je Juve razumio bi :damn:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 20 jun 2015, 00:25

NeverGiveUp je napisao/la: Koliko smo ih vidjeli uslikanih u svetom dresu ? N U L A!
kao da nam to predstavlja neku sigurnost :rol: :rol: :rol:

...

slika

Joj al' ih brat Dzefri handri, te hoce, te nece, te se jedan dan dogovoris s njim, a sutra s Monacom... te prekosutra se dogovoris sa Monacom, a zakosutra ponovo sa igracem i sve tako u krug :zzz:
Razumijem ja da decko vaga da li preci u Milan ili ne, pa ja bih prvi vagao, al' de izvagaj ga vise zivota ti. Onaj Galiani ce riknuti do kraja merkata koliko je puta uzletio Evropu avionom, pa covjeku je je*o te 71 godina. :zzz:

FORZA MILAN !

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 20 jun 2015, 00:25

Zajebali smo svaku indijsku sapunicu. Umjesto da Ramija utrpamo Lyonu, a zauzvrat pokusamo napraviti deal oko Lakazeta ili onog Fakira (Fekira, kako vec bijase), takve igrace vrijedi platiti masno, za 2 godine ces moci zaraditi kao i na Sevcenku ili Kaki.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 20 jun 2015, 00:32

Lakazetea sto posto ne mozemo dovesti, al' ko je taj Faker? Samo mi nemoj reci da je krilo :urnebes:

FORZA MILAN !

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 20 jun 2015, 00:36

Kondogbia je, čini mi se, najbliže Milanu. Monaco je prihvatio ponudu Milana, Kondogbia je dobio sjajne uslove (4 mil. eura i milion bonusa ako se izbori LP). Ne vidim neke prepreke, osim ako momak stvarno hoće da igra u Ligi prvaka već naredne sezone.
Galliani: "I'm neither optimistic nor pessimistic about the Kondogbia deal. I won't leave Monte Carlo until the deal is done."
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 20 jun 2015, 00:38

rope11 je napisao/la:Lakazetea sto posto ne mozemo dovesti, al' ko je taj Faker? Samo mi nemoj reci da je krilo :urnebes:

Fekir je ofanzivni vezni, može igrati i napadača. Nije nešto puno igrao prošle sezone, ali je veliki potencijal. Majstor je za namjestit gol.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.