FK Sarajevo - Akademija FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo: Omladinski pogon
Ma nije to toliko ni bitno, ali činjenica je da frajer nema pojma o suđenju.
Ne mogu se sjetiti za što je dao prvi žuti onom momku, ali vala drugi je baš diskutabilan. A direktni crveni dao 20, igraču koji se isto jako dobro pokazao, konstitucijom podjseća na Farisa Handžića, dobar mali, zbog prigovora, garant mu je nešto iznerviran opsovao i ovaj odmah direktni crveni.
@ljiljane
Bošnjak je igrač sa brojem 20.
Ne mogu se sjetiti za što je dao prvi žuti onom momku, ali vala drugi je baš diskutabilan. A direktni crveni dao 20, igraču koji se isto jako dobro pokazao, konstitucijom podjseća na Farisa Handžića, dobar mali, zbog prigovora, garant mu je nešto iznerviran opsovao i ovaj odmah direktni crveni.
@ljiljane
Bošnjak je igrač sa brojem 20.
Da vam pravo kazem, pratio sam par puta treninge kadeta i djeluju mi kao bas dobro odgojena djeca, znaci nisu klosari mrtvi, vec bas normalni...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Taj Halavać u Jedinstvu je bio najjači među svojim vršnjacim(čak i dosta starijim generacijama),ali stvarno nisam očekivao da će toliko dominirati i u Sarajevu.
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Nas trojicu koji smo zajedno gledali utakmicu je oduševio, kao da lik ima 20 godina. Uz neke minimalne "dorade" je već formirani fudbaler. Naravno on to treba i održati.bazeni je napisao/la:Taj Halavać u Jedinstvu je bio najjači među svojim vršnjacim(čak i dosta starijim generacijama),ali stvarno nisam očekivao da će toliko dominirati i u Sarajevu.
Sent using Tapatalk
Impresioniran što je on pokazao danas sam malo prečitao izvještaje sa utakmica U-17 selekcije Akademije da vidim njegov učinak. I nije baš standardan bio, koji je razlog ne znam, u tim nastupima uspio je sakupiti sedam pogodaka na svoj konto. Sasvim OK.
Interesantna stvar je da smo na FTC sa Mariborom igrali i pobjedili ih 1-0, astrijelac je bio Harun Agić. Agić je u još mnogo utakmica OPL se našao na listi strijelaca a danas i nije nešto pretjerano pokazao, nekako sasvim ležerno (da ne kažem šminkerski) hoda po terenu.
Ali očito je važna karika u ovoj ekipi jer je dosta standardan i kao što rekoh često je strijelac.
Bas sam mislio pitati za Halavaca, znam da je ranije bio pravo dobar u Sarajevu a evo vidim i sada je. Znao sam da ce biti igracina jos dok sam u skolu isao, malo je reci da je levatio moje vrsnjake iako je dosta, dosta mladji od nas.
A i tad je fizicki bio daleko ispred svojih vrsnjaka.

A i tad je fizicki bio daleko ispred svojih vrsnjaka.
Senade, hvala!
FK Sarajevo: Omladinski pogon
Nema na cemu i dr.putLacoste je napisao/la:Senade, hvala!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Vidim igra se turnir za klince u Sarajevu, pa me interesuje kako je Zvezda prosla?
Hvala

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo: Omladinski pogon
Nije se plasirala u završnicu, danas su na programu utakmice za trece mjesto (Sarajevo - Rijeka) i finale (Željezničar - Maribor)marconato je napisao/la:Vidim igra se turnir za klince u Sarajevu, pa me interesuje kako je Zvezda prosla?Hvala
Ok, hvala jos jednom...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Kad očekuješ mnogo obično dobiješ malo. Na turniru tek četvrto mjesto, iskreno jako loše.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Koliko smo zijanili? i jesi li vidio PM? da ne bude....hilmo je napisao/la:Kad očekuješ mnogo obično dobiješ malo. Na turniru tek četvrto mjesto, iskreno jako loše.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
3-1, za nas Halavać (čuvena sedmica) dao gol.
Pročitao, ne brini
Pročitao, ne brini

Boza je napisao/la:Nema na cemu i dr.putLacoste je napisao/la:Senade, hvala!
Sent from my iPhone using Tapatalk

@Senad82 Hvala!
-
- Kontakt:
ne moze Hilmo nista preko noci ,znam da svi ocekuju ulozilo se u akademiju i slicno tome al treba vremena . mi opet solidne rezultate imamo prvaci su kadeti ,juniori kup uzeli ako cemo recimo da poredmo s zeljezicarem oni dugi niz godina imaju sistem koji je ustrojio Amar tako da cemo mi tek doci na taj nivo odnosno biti cemo i bolji od toga .ne treba brinuti ide to sve svojim tokom mi ocekujemo od akademije koja jos nije pravo pocela ni da radi odma neke vrhunske rezultate -sabur braco -saburhilmo je napisao/la:Kad očekuješ mnogo obično dobiješ malo. Na turniru tek četvrto mjesto, iskreno jako loše.
Tereni u Butmiru jos nisu ni osoposobljeni, a mi vec ocekujemo novog Papeta. Lagano ljudi.
A na kraju ti omladinci i ne moraju da osvajaju nesto, bitno je da od njih 20 bude samo 1 da valja.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Opet Halavać? nek' se izganja kakav potpis sa njim 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ama ljudi sta vam je. Nije bitno hoce li oni osvajati, bitno je da iz te generacije izadju 2-3 dobra igraca za prvi tim.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Valjalo bi njemu da trenira malo sa seniorima.

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 23 gosta.