FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: Odg: FK Sarajevo
Macaneeee javi seeee

Re: FK Sarajevo
Odoh Husaru pitat hocel biti kakav transfer do sehura 

Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- HzHercegovac
- Kontakt:
danas kad ustanem oko podne aBd hoću da su potpisali VUK I SAID
pa da rahat spremamo iftar
pinokio bio ko slaže

pinokio bio ko slaže

♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
Nazalost nista od dolaska Huseijnovica..HzHercegovac je napisao/la:danas kad ustanem oko podne aBd hoću da su potpisali VUK I SAID![]()
![]()
![]()
pinokio bio ko slaže![]()
![]()
![]()
Zoran Mamić za to ne želi da čuje. U Dinamu su uvjereni da će predstojeća sezona biti Saidova. Vjeruju da će ekspldirati, odnosno da se dugotrajna pauza neće negativno odraziti na njegovu formu. Suspenzija koju je odradio na neki način mu je dobro došla jer se mogao posvetiti potpunom oporavku“, izjavio je Dervišević.
Ti si opet šampion !
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ma ti potpisi a Saida cemo kupiti dogodine aBd.simon je napisao/la:Nazalost nista od dolaska Huseijnovica..HzHercegovac je napisao/la:danas kad ustanem oko podne aBd hoću da su potpisali VUK I SAID![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zoran Mamić za to ne želi da čuje. U Dinamu su uvjereni da će predstojeća sezona biti Saidova. Vjeruju da će ekspldirati, odnosno da se dugotrajna pauza neće negativno odraziti na njegovu formu. Suspenzija koju je odradio na neki način mu je dobro došla jer se mogao posvetiti potpunom oporavku“, izjavio je Dervišević.
Pa nije Simon Hodjurda il Livaja il Diata da se dogovore za 5 min...bordoakapitar je napisao/la:Ma nema nista od Vukcevica... Da se moglo dogovoriti, odmah bi se i potpisalo, tako se bezze nadamo. Lik je bio tu, pregovarao i vjerovatno se nije dogovorio i nije ni potpisao...
Simon ne dolazi zbog ljubavi prema Sarajevu, doci ce zbog para, blizine svoje kuce, lakse lige i igranja fudbala...
Bolju ekipu od ovog sto trazi nece nikad naci...
Mi mu mozemo sve pruziti...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ognjen Vranjes temajoker90 je napisao/la:Hajde stopeeeeer!!Zbog cega je Sabinho banovan?

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Aaa ovaj Husaric je reis, ne vjerujem da postoji ovakva osoba, majke mi oplakah, cim ne dodje njegov igrac u FKS odmah mu ne odgovara Ibrakovic,aa kad je Bekic dos'o, sampioni smo bili u najavi...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
- ElCartel11
- Kontakt:
JA VOLIM, VOLIM, VOLIM SAMO TEBEEEEE...

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Imam ispit u 5 u ponedeljak, umjesto da ucim, ja cu se pozabavit izvlacenjem citav dan 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Samo Ultra Sarajevo
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- muhamedhulk
- Kontakt:
I najavljivan je za subotu, Vukcevic. Za Saida jos nista nije niko rekao, pa ni "dojavu" ili sl.HzHercegovac je napisao/la:danas kad ustanem oko podne aBd hoću da su potpisali VUK I SAID![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Evolution87
- Kontakt:
Sutra veliki bum

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Kontakt:
Kako loše radi ova naša uprava to je katastrofa ,nismo produzili ugovor sa Bilbijom jer imamo previše igrača ,za Bandovića razumijem bio je kanta za nabijanje.Ali ljudi kako će mo mi dovesti igrača ,kad sa ovim kantama u ekipi poput Berberovića,Protića,Kostića,Kallasija, ne moze ih nikom prodati a moramo ih i dalje plaćati sve do kraja ugovora.Alispahic ima platu 8.000 km ,Kallasi 6.000 km Kouadio 2.000 km Barić 4.000 km Kostić 4.000 km Mitrevski 4.000km Stvarno radimo neke stvari bez stručne logike!!!! 32 igrača u rosteru
Kahric1991 je napisao/la:Kako loše radi ova naša uprava to je katastrofa ,nismo produzili ugovor sa Bilbijom jer imamo previše igrača ,za Bandovića razumijem bio je kanta za nabijanje.Ali ljudi kako će mo mi dovesti igrača ,kad sa ovim kantama u ekipi poput Berberovića,Protića,Kostića,Kallasija, ne moze ih nikom prodati a moramo ih i dalje plaćati sve do kraja ugovora.Alispahic ima platu 8.000 km ,Kallasi 6.000 km Kouadio 2.000 km Barić 4.000 km Kostić 4.000 km Mitrevski 4.000km Stvarno radimo neke stvari bez stručne logike!!!! 32 igrača u rosteru
Ne rise vise! Tacno kad sam vidio ko je napisao zadnji post na temi, nisam ni morao otvoriti znao sam da je negativa i nebuloze..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Raja, ne gajite nadu za Saida, šanse da dođe su 1%, neće da ga puste braća M... A što se tiče Simona, on je 90% naš igrač..e sad kakve smo sreće možda nam i on izmakne, nedo Allah..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Benjolos, benko21, bhfanatic14, boki86, Google Adsense [Bot], iliyaa8, miguelramos, mnon46, skoJaa i 93 gosta.