FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
samo kod nas logika da svi igraci moraju ista primanja,ja mislim ni jedan klub na svijetu to nema,gdje prestaje logika pocinje Bosna

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- samogrbavica
- Kontakt:
Nikad vise gluposti nije izaslo iz kluba kao sad. Ako to mozemo nazvati da su iz kluba.
-Dobro je sto nismo konkurenti za titulu
-Stokic moze doci ako ce imati platu ko Bajic

-Dobro je sto nismo konkurenti za titulu
-Stokic moze doci ako ce imati platu ko Bajic
KHAJ PRICE
Ne moraju imat ista primanja , ali je logicno da najbolji igrac , najbolji strijelac lige , koji je ponikao u Zelji ima vecu platu od nekog ko dodje sa strane , i to ako mu propadne inostrani angazman
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Zeba je imao ubjedljivo najvecu platu u Želji pored svih ostalih.Prvenstveno recimo Svrake koji je u to vrijeme bio i potencijalni repeezentativac.BigSam je napisao/la:Ne moraju imat ista primanja , ali je logicno da najbolji igrac , najbolji strijelac lige , koji je ponikao u Zelji ima vecu platu od nekog ko dodje sa strane , i to ako mu propadne inostrani angazman
Kakite i vi malo.Dobro neko napisa djelite plate ko kifle.
Malo vise vjere u strucni stab igrace i upravu kluba je ono sto nam je sada najpotrebnije.
Uskoro krece kampanja za prodaju clanskih karata pa eto Vam prilike da se pokazete.
Od piskaranja i sranja po forumima Željo nema ama bas nista...
ZIVILI.
znaci Real je pogrijesio sto je dao Ronaldu vecu platu neku Raulu koji je legenda kluba,mislim glupo je poredjenje ali shvatas sta ti hocu reci ? uvijek ima bolje od boljeg i to je to,razumijes ?BigSam je napisao/la:Ne moraju imat ista primanja , ali je logicno da najbolji igrac , najbolji strijelac lige , koji je ponikao u Zelji ima vecu platu od nekog ko dodje sa strane , i to ako mu propadne inostrani angazman
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Da je razlika izmedju ova dva igraca , kao izmedju Raula i Rone onda bi to bilo uredudelinjo je napisao/la:znaci Real je pogrijesio sto je dao Ronaldu vecu platu neku Raulu koji je legenda kluba,mislim glupo je poredjenje ali shvatas sta ti hocu reci ? uvijek ima bolje od boljeg i to je to,razumijes ?BigSam je napisao/la:Ne moraju imat ista primanja , ali je logicno da najbolji igrac , najbolji strijelac lige , koji je ponikao u Zelji ima vecu platu od nekog ko dodje sa strane , i to ako mu propadne inostrani angazman
sa hajrom smo zappostili pa smo saburli sadBigSam je napisao/la:Da je razlika izmedju ova dva igraca , kao izmedju Raula i Rone onda bi to bilo uredudelinjo je napisao/la:znaci Real je pogrijesio sto je dao Ronaldu vecu platu neku Raulu koji je legenda kluba,mislim glupo je poredjenje ali shvatas sta ti hocu reci ? uvijek ima bolje od boljeg i to je to,razumijes ?BigSam je napisao/la:Ne moraju imat ista primanja , ali je logicno da najbolji igrac , najbolji strijelac lige , koji je ponikao u Zelji ima vecu platu od nekog ko dodje sa strane , i to ako mu propadne inostrani angazman
Postano kroz Forum SportSport.ba app.al nema nikakve razlike,cak stavise Bajic je i kvalitetniji
Mada mozemo mi o ovome raspravljat do sutra , ali valja ici ucit ezan
![]()
Stokic je brate iskusan igrac a nije star previse,a znas i sam da su velike sanse da Bajic ode poslije evrope
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ama dovesti jocu, ako je varea mogao imati platu kakvu je imao i još sjedio na klupi onda može i joco, a ne ako ode baja onda se hvatat za glavu šta cemo sad. Mnogi će reći može Beganovic pa će onda reći kako je neozbiljno ulaziti tako u ligu treći će reći kako je uprava neaposobna i slično, a ovako ćeš dobiti kvalitetnog igrača i u slučaju da baja ode imaš njega, a ako ne ode onda da ne spominjem. A pogotovo što će slijedeća sezona biti teška
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
ako se ne varam tvoja logika jesamogrbavica je napisao/la:Ne zanima mene titula niti je ona prioritet. Bar se pojacaj da uradis u evropi nesto i da se boris za titulu. A koji ces zavrsiti uopce nije bitno. A ne da jadan Oda opet pravi pitu od gov.ana i moli Boga da dobijemo protivnika s Farskih Otoka i oni su sad hebeni Grcku digli dva puta.
"spiskaj 300-400 hiljada, ma milion i bori se za titulu makar je i ne osvojio samo nek se vidi da se troši"
bolje to nego da se boriš za titulu sa 50 puta manjim troškovima
tačno se vidi rukopis fife/pesa/fm-a
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
haj se stavi ti u poziciju Bajićasamogrbavica je napisao/la:Moliti Boga da ce mu nasi dati para koliko trazi. Znaci moliti Boga. Do neki dan su neki govorili i pljuvali po Alihodzicu a sad se treba okrenuti nasim mladicama, stvarno dvolicnost.
pa ti klub dovede stranca i dadne mu 5 puta veću platu od tvoje da radi posao koji i ti radiš, a bara-bara ste po kvaliteti
razmišljaš li ikad kakav to uticaj ima na tim ili se vodiš fifom/pes-om, fm-om da su igrači samo ime na papiru i da nema sporednjih faktora koji utiču na njihovu igru
legendo moja, nije sve crno-bijelo...
moraš nekad znati i odvagati
budžet za plate je recimo 100.000 mjesečno
ne možeš ti imati igrača od 10.000 i onda ostalih 20 po 4.000
nema teorije da će ovaj od 10.000 biti 2,5 puta bolji od ovog/ovih po 4.000 te da se neko od ovih neće "pobuniti", tražiti jači ugovor ako se na terenu pokaže da je bara-bara ili čak bolji od ovog što uzima 10 milja
niko ne kaže da trebaju imati svi iste plate ali nerezonskim ugovorima narušavaš atmosferu u timu
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Slazem se, mora raja vise podrzati ove igrace i SVOJ klub. A to "uskoro" ja slusam vec 2 mjeseca i mislim da ti ljudi koji su zaduzeni za te clanske karte, ali i uopsteno za nekakav marketing, blago receno i nisu neki profesionalci. Ovo mi opet lici na situaciju sa proslim clanskim. Ako sada ne bude mogucnost online prijave, online placanja (ili makar u posti da platis), jasna evidencija, jasna namjena, jasan cilj, opet ce se desiti da dodjemo do 1500 clanova i kraj.DANDY je napisao/la: Malo vise vjere u strucni stab igrace i upravu kluba je ono sto nam je sada najpotrebnije.
Uskoro krece kampanja za prodaju clanskih karata pa eto Vam prilike da se pokazete.
ZIVILI.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Samo budale u klubu se izjasnjavaju kome je kolika plata.To se neprica jer stvara ljubomoru kod ostalih.Dakle ugovor plata koverta i vozdra a ne ja sam bolji a on prima vecu platu.Niko od igraca nesmije znat kolka je kome plata jer to je neprofesionalizam amaterizam.
nemoj bogati slutiti vareu koji je jedan od većih promašaja u zadnjih nekoliko godina u klubu. to se ne smije ponoviti. da se ne misli da može startati i donijeti kvalitet više, ne bi se ni pričalo sa njim, k'o što se ni varea nije doveo da bi sjedio na klupi.MrRiccoli je napisao/la:Ama dovesti jocu, ako je varea mogao imati platu kakvu je imao i još sjedio na klupi onda može i joco, a ne ako ode baja onda se hvatat za glavu šta cemo sad. Mnogi će reći može Beganovic pa će onda reći kako je neozbiljno ulaziti tako u ligu treći će reći kako je uprava neaposobna i slično, a ovako ćeš dobiti kvalitetnog igrača i u slučaju da baja ode imaš njega, a ako ne ode onda da ne spominjem. A pogotovo što će slijedeća sezona biti teška
Sta podrazumjevas pod jasna namjena?Baja_Zvjerka je napisao/la:Slazem se, mora raja vise podrzati ove igrace i SVOJ klub. A to "uskoro" ja slusam vec 2 mjeseca i mislim da ti ljudi koji su zaduzeni za te clanske karte, ali i uopsteno za nekakav marketing, blago receno i nisu neki profesionalci. Ovo mi opet lici na situaciju sa proslim clanskim. Ako sada ne bude mogucnost online prijave, online placanja (ili makar u posti da platis), jasna evidencija, jasna namjena, jasan cilj, opet ce se desiti da dodjemo do 1500 clanova i kraj.DANDY je napisao/la: Malo vise vjere u strucni stab igrace i upravu kluba je ono sto nam je sada najpotrebnije.
ZIVILI.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Da ne bude ovo sto raja prica, da je neko uzeo pare. Niko od nas nema namjeru placati nekom dodatni izvor primanja. Treba raji npr. na kraju godine jasno i tacno reci toliko i toliko se skupilo i to smo iskoristili za to, a ne puko uvrstavanje u budzet kluba i rashodi na bilo sta.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Bilbija na listi zelja Zeljeznicara, prenosi avazov sport
.
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
da dođe i krene dobro igrati progutala bi raja k'o i kokota. stvarno bi zanimljivo bilo uporediti komentare kad je kokot potpisan i uoči derbija.
Treba svakog pojedinacno obavjestiti u sta je investirano njegovih 20 km. Recimo svakom na mail poslati,ili postom,kao izvod sa racuna.Baja_Zvjerka je napisao/la:Da ne bude ovo sto raja prica, da je neko uzeo pare. Niko od nas nema namjeru placati nekom dodatni izvor primanja. Treba raji npr. na kraju godine jasno i tacno reci toliko i toliko se skupilo i to smo iskoristili za to, a ne puko uvrstavanje u budzet kluba i rashodi na bilo sta.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ako ne znas normalno odgovoriti, nemoj nikako.FKZ1921 je napisao/la:Treba svakog pojedinacno obavjestiti u sta je investirano njegovih 20 km. Recimo svakom na mail poslati,ili postom,kao izvod sa racuna.Baja_Zvjerka je napisao/la:Da ne bude ovo sto raja prica, da je neko uzeo pare. Niko od nas nema namjeru placati nekom dodatni izvor primanja. Treba raji npr. na kraju godine jasno i tacno reci toliko i toliko se skupilo i to smo iskoristili za to, a ne puko uvrstavanje u budzet kluba i rashodi na bilo sta.
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], misstianopenaldo, MisterBlue, Paromlinac, Seher1921, Vanja8 i 105 gostiju.