Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Bez teksta... 
a sad lopatu u ruke i očistiti FSS od fekalija
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Brat Rus
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ovdje je nakon gola Mandića stiglo 4-5 tura pića za svaki stol, što od crnogoraca što od srbaMaGiCa je napisao/la:Kod mene u komshiluku vec ljudi ispalili shto je ostalo od Nove godine, Bozhica, Srpske Nove...prelazi se na ozbiljnije stvari.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- alan_kardec
- Kontakt:

Ovo je Paunovićeva pobjeda prije svega, odlično je postavio igru, pustio ih je da imaju posjed, ali smo prijetili opasno koliko i oni. Poveli smo i kontao sam to je to, da smo izdržali još malo bez primljenog gola, završili bi posao u 90 minuta. Kako je samo pogodio sa Jovanovićem na zadnjem veznom
Po meni, velika nepravda od strane fifa-e što Živković nije igrač turnira.
Sad pamet u glavu i polako sa ovom šampionskom generacijom, a ovima iz fss neka je za nauk šta se desilo sa Litvancima i gdje su sad Pavlovski, Meleg, Đurđević, Luković... tadašnji selektor Drulović
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Svaka cast, strasna generacija i trenutak da se prestane spominjati Cile. Ovi igraci bi mogli napraviti vecu karijeru nego neki igraci Jugoslavije iz tog vremena.
Vec nakon cetvrtfinala sve me podsjecalo na Spanjolsku 2010. kada su bili prvaci svijeta u JAR-u. U nokaut fazi su sve dobili po 1-0, a ova djeca su otisla korak dalje. U nokaut fazi nikog nisu dobili nakon 90 minuta i kada su u polufinalu prosli Mali na produzetke znao sam da ce biti prvaci ako protiv Brazila izbore produzetke. Tako je i bilo.
Cestitke od srca, vjerujem da ce ih vecina napraviti odlicne karijere. Najveca je steta to sto sa klubovi nece moc zivjeti od menadzera i dio njih ce se dignuti i onda pasti. Sve u svemu, i ako ih se vec mora prodati neka idu za ogromne cifre.
Vec nakon cetvrtfinala sve me podsjecalo na Spanjolsku 2010. kada su bili prvaci svijeta u JAR-u. U nokaut fazi su sve dobili po 1-0, a ova djeca su otisla korak dalje. U nokaut fazi nikog nisu dobili nakon 90 minuta i kada su u polufinalu prosli Mali na produzetke znao sam da ce biti prvaci ako protiv Brazila izbore produzetke. Tako je i bilo.
Cestitke od srca, vjerujem da ce ih vecina napraviti odlicne karijere. Najveca je steta to sto sa klubovi nece moc zivjeti od menadzera i dio njih ce se dignuti i onda pasti. Sve u svemu, i ako ih se vec mora prodati neka idu za ogromne cifre.
Hvala @Signore! 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Poenta svega.DANTES je napisao/la:a sad lopatu u ruke i očistiti FSS od fekalija
Koliko ce ovo samo dobro doci klubovima tako sto ce povecati cijenu igraca.. i koliko ce se vise Evro skauti fokusirati na nase mlade, jer evo uzesmo i evropsko i svjetsko. Samo ce biti problem ako menadzeri uzmu svu "nagradu" i profit od toga. Kada pogledas, OFK Beograd bi mogao renovirati stadion sa prodajom Antonova i Gajica nakon ovog SP.. opet, naglasavam, ako bi pare od transfera isle njima.
Nek cik sad Terzic proba prodati najboljeg golmana u svom uzrastu za 2 miliona. Pisao sam i prije pola godine, pisacu i sada.. ne bih ga dao za manje od 4-5, pa makar ostao do kraja ugovora u Zvezdi.
da, nadam se da će maksimović dobiti šansu da igra u nekom boljem klubu, da će sms biti standardan u genku, da će veljković dobiti šansu u Totenhemu, da Andrija bar odigra kvalifikacije za Partizan i da ode u neki dobar klub, dobar za dalji razvoj, Rajković treba dobiti šansu i u reprezentaciji A(baš kao i SMS i Maksimović)...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Cuti, kad nisi morao da vracash te ture nakon izjednachenja.Virtu4l je napisao/la:Ovdje je nakon gola Mandića stiglo 4-5 tura pića za svaki stol, što od crnogoraca što od srba
Veljković mora u drugi klub. On može imati karijeru kao Vidić.
Inače da, Paun je ovo odlično odradio. Ja bih njega odmah na mjesto selektora A tima.
Inače slavlje u BL već traje. Ovako se zadnji put slavila ona pobjeda nad Njemcima.
I da, nemojte ovih par dana o a selekciji (sam sam počeo konj) uživajmo u ovim trenucima. Ovo nije uspjeh FSS i TOleta, već ovih momaka i Pauna.
Šta bi tek bilo da smo u najjačem sastavu otišli...
Inače da, Paun je ovo odlično odradio. Ja bih njega odmah na mjesto selektora A tima.
Inače slavlje u BL već traje. Ovako se zadnji put slavila ona pobjeda nad Njemcima.
I da, nemojte ovih par dana o a selekciji (sam sam počeo konj) uživajmo u ovim trenucima. Ovo nije uspjeh FSS i TOleta, već ovih momaka i Pauna.
Šta bi tek bilo da smo u najjačem sastavu otišli...
Tachno tako.
Jovcao, Rile, Panta, Drazhic...bi sigurno dodali individualni kvalitet ovoj ekipi.
Ali, nemojmo da se lazhemo: iz ove ekipe maximalno mogu tek 4-5 igracha da postanu sami creme de la creme evropskog fudbala.
Veljkovic - teshko, Babic - isto tako, bekovi Antonov & Gajic - nikako, Zdjelar, Shaponja i Mandic - nidje veze...
Ali zato:
1) Rajkovic je fenomenalan, elita u nastajanju. Pravi vodja ovog tima;
2) Maksimovic je srce ovog tima, igra u oba pravca, zna sa loptom u nogama, mozhe da bude idealni parnjak Maticu;
3) Sergej MS je klasa za svoj uzrast, ali mora to bolje i konkretnije, jer nikada nece imati fiziku za nadigravanje sa protivnicima - ali mu je IQ jacha strana i mozhe da pravi razliku;
4) Zhivkovic je nash najbolji igrach. On je sve ono shto smo mislili da ce Lazar Markovic da postane. Prerastao je Rogonja ligu kao i Rajkovic, jer on jednim potezom menja tok igre;
5) Mijat G - slabo je odigrao, ali mi se chini da ima lucidnost u dovoljnoj kolichini da bi uspeo u seniorskoj konkurenciji. On najvishe "visi" glede obecavajuce buducnosti.
Paunu dati da vodi ove momke i kao U21 selektor i onda da postane selektor A tima nakon Rusije 2018. Tada ce ova generacija ulaziti u svoj prime, pa kad im se dodaju Mitar, Kostic, Djurichic, Nastasic, Markec - ako se u medjuvremenu izvuche iz kanala, te matoriji igrachi poput Matica, Maksimovica...vrh od ekipe to mozhe da postane, samo da stoka iz FSS ne razyebe i ovu shansu. Ne bi im bilo prvi put, ali bi najvishe bolelo.
Jovcao, Rile, Panta, Drazhic...bi sigurno dodali individualni kvalitet ovoj ekipi.
Ali, nemojmo da se lazhemo: iz ove ekipe maximalno mogu tek 4-5 igracha da postanu sami creme de la creme evropskog fudbala.
Veljkovic - teshko, Babic - isto tako, bekovi Antonov & Gajic - nikako, Zdjelar, Shaponja i Mandic - nidje veze...
Ali zato:
1) Rajkovic je fenomenalan, elita u nastajanju. Pravi vodja ovog tima;
2) Maksimovic je srce ovog tima, igra u oba pravca, zna sa loptom u nogama, mozhe da bude idealni parnjak Maticu;
3) Sergej MS je klasa za svoj uzrast, ali mora to bolje i konkretnije, jer nikada nece imati fiziku za nadigravanje sa protivnicima - ali mu je IQ jacha strana i mozhe da pravi razliku;
4) Zhivkovic je nash najbolji igrach. On je sve ono shto smo mislili da ce Lazar Markovic da postane. Prerastao je Rogonja ligu kao i Rajkovic, jer on jednim potezom menja tok igre;
5) Mijat G - slabo je odigrao, ali mi se chini da ima lucidnost u dovoljnoj kolichini da bi uspeo u seniorskoj konkurenciji. On najvishe "visi" glede obecavajuce buducnosti.
Paunu dati da vodi ove momke i kao U21 selektor i onda da postane selektor A tima nakon Rusije 2018. Tada ce ova generacija ulaziti u svoj prime, pa kad im se dodaju Mitar, Kostic, Djurichic, Nastasic, Markec - ako se u medjuvremenu izvuche iz kanala, te matoriji igrachi poput Matica, Maksimovica...vrh od ekipe to mozhe da postane, samo da stoka iz FSS ne razyebe i ovu shansu. Ne bi im bilo prvi put, ali bi najvishe bolelo.
Kakva generacija, straaasna, ljepota ih je gledati. Duboki naklon, velika cestitke!!!

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
U ponedeljak u 20h docek zlatnih momaka.. zasluzili su da ih dosta ljudi doceka i pokaze da se cijeni ono sto su uradili.
Slazem se sa Magicom u vezi pet igraca koji imaju blistavu buducnost.. mada, ne bi trebalo ni pojedine izvan te grupe lako otpisati.
Slazem se sa Magicom u vezi pet igraca koji imaju blistavu buducnost.. mada, ne bi trebalo ni pojedine izvan te grupe lako otpisati.
Jel prenosi neko sem Arene ove U21?

Rooney88 je napisao/la:Kakva generacija, straaasna, ljepota ih je gledati. Duboki naklon, velika cestitke!!!
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- alan_kardec
- Kontakt:
Tribalian je napisao/la:Jel prenosi neko sem Arene ove U21?
ma ima nekih prenosa na total-u na onom nekom njemačkom kanalu, maloprije sam čuo to. Moraću potražiti taj kanal.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Znaci, gledam na racunaru ponovo. Cemu sluzi onaj napaceni RTS ako EP U21 ne prenosi ?alan_kardec je napisao/la:
ma ima nekih prenosa na total-u na onom nekom njemačkom kanalu, maloprije sam čuo to. Moraću potražiti taj kanal.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Veliki uspjeh.
Svaka čast momcima i naročito selektoru Paunoviću. Nadam se da će od ovog uspjeha imati koristi i seniorska ekipa u budućnosti.
Hvala momci. Vi ste naš ponos.

Svaka čast momcima i naročito selektoru Paunoviću. Nadam se da će od ovog uspjeha imati koristi i seniorska ekipa u budućnosti.
", " " " за РТРС: ? за " у &
' ? & ", $ $ " ", ? је $ " " " " & " $. ? ? у ' ? су " " " ? " ? &. ?, Срђан ", " " " " $ " " ".
У разговору за РТРС, ова " $ " ? " ? су ? " " &, ? " $ са ' своје " & освојене ?.
На " & је тајна успјеха ове сјајне " " $, " & $ је $ $ ? % су $ & ? $ су ".
"? $ ' " " " " " ¥ % ? ? " $ ' ? $ старта ". ? ' " по ". ? је " ', ? " ' ? $ ' " " то ' ? " у ?.
" & $ је " је $ ? $ " ? / ".
"" је $ ' ту снагу " $ ? ? $ у ", ? ? $ је он " ? % се то $ у '".
На " " " ? сте " ". У 10 $ " пута сте ? у $ ? на ?. & сте се ? $ ' је $ пехар за / " "?
"Стварно не ' $ се " & - $ то не $, а " % " " ? ' " ?. ? $ се ? " ", " " ¥ % " савеза " " " су $ & ? уз нас".
"? $ се ? " на ? $ & је ? " ? &, ' ' је ?. ? $ ову ? " " " &, а & ' ", ? $ са све ". " ' тренутно у ? " ту се ? ?. Ту је $ " $ " супер се $".
" ? Срђан " " " $. Зна $ се ? ? " &.
"¥ ' се са " у ?, $ $ је $. % " " % ' ?. " за $-' $ $ се " ? " $ све ово прође", & Срђан.
" је $ све " на " " $ је $ ? за ?.
"" $ пехар " ' " " " ? ', & $ " " ' $ ' & - ". $ се све ?, - је невјероватан " не " & $ ' $ $ ?. " " су $ ?, " 21- " ? " на '.
" " $ ' је $ % су ? "невјерене '" " & ".
"" $ $ $ " него $ " ? " $ ' ? на " $ " ' " ? " $ су се, ? " ' ? " ? ' " ? ова " ' са " ?. $ по $ ' $ се $ ?. Ово је " " се " пут $ ' се ? на & првенство & ". " све " $ $ у $ у $ $ ? $ ?", " ".
" $ " & $ је ово је невјероватан успјех за & ? $ & % је ".
"$ ' ? " је освајао СП " ? пет пута, " ". % се " " " " $ - " " за " ? " $ % ' ?. ' $ се ? " " " РС " пуно ' је $ % ' ? " $".
" & $ су & сусрета " ? $ -.
"Суза је ? " у " ". Ја ' " " " " " " &. Теже је $ не " " $ не % $ " то на терену. $ ' & $ $ ' " & " ? ? " " $ ' " ? на терен " сузе су ? на & ?".
"¥ ' $ " " " $ се ? " РС " $ $ " $ $ је у ? " %, ? " % не ' $ ? & је то хаос. $ у $ $ " $ ? ? са " $.Ово је стварно невјероватан успјех. ? " " " $ " ? $, $, $ ", ? " " " у & " "".
Разговарао: $ ?
Hvala momci. Vi ste naš ponos.

Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Mislim da oni prenose samo Švabe. Ako misle na Sport 1. On ti je na 295, pa probaj.alan_kardec je napisao/la:Tribalian je napisao/la:Jel prenosi neko sem Arene ove U21?
- alan_kardec
- Kontakt:
Jeste, ja mislim da je taj ****.
Dajte kakve dobre linkove iz Češke.
Dajte kakve dobre linkove iz Češke.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.