FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

perodeformero
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la perodeformero » 20 jun 2015, 12:22

Svi mogu osim Bilbije, cudno zaista. Kokot, Joco, Kajkut itd. nikada nisu "psovali balijsku majku", a eto Bilbija jeste. Dajte ba ne budite glupi i djetinjasti, ako je kvalitet i moze pomoci neka dodje. Ja iskreno mislim da ne postoji osoba u BIH koja nije psovala muslimansku srpsku i ustasku majku, ako cemo se voditi tom logikom niko ziv ne treba da igra kod nas

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 20 jun 2015, 12:23

Znalo se da Joco nece doci jer mu nisi dali pare koliko ke trazi. Drugo, zasto je Odovic poveo ovog napadaca jer se nadao da ce srediti, ali ako ne srede jer su nesposobni sto se pretpostavljalo poveo je ovog brazilca. Sad je sigurno da ce brazilac ostati..

A vodite polemiku oko Bilbije a nigdje veze..
KHAJ PRICE

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 20 jun 2015, 12:23

Ma nece vam on doci sta je vama,trazio bi bar 6000 mjesecno
Zeljeznicar! 1921 !

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 20 jun 2015, 12:25

samogrbavica je napisao/la:Znalo se da Joco nece doci jer mu nisi dali pare koliko ke trazi. Drugo, zasto je Odovic poveo ovog napadaca jer se nadao da ce srediti, ali ako ne srede jer su nesposobni sto se pretpostavljalo poveo je ovog brazilca. Sad je sigurno da ce brazilac ostati..

Ovaj Brazilac može samo po krilu igrati jer je strašno brz, realizacija mu je veoma loša..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

DANDY
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la DANDY » 20 jun 2015, 12:25

samogrbavica je napisao/la:Znalo se da Joco nece doci jer mu nisi dali pare koliko ke trazi. Drugo, zasto je Odovic poveo ovog napadaca jer se nadao da ce srediti, ali ako ne srede jer su nesposobni sto se pretpostavljalo poveo je ovog brazilca. Sad je sigurno da ce brazilac ostati..

Kako su bolan nesposobni.De nam pojasni.....

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 20 jun 2015, 12:27

perodeformero je napisao/la:Svi mogu osim Bilbije, cudno zaista. Kokot, Joco, Kajkut itd. nikada nisu "psovali balijsku majku", a eto Bilbija jeste. Dajte ba ne budite glupi i djetinjasti, ako je kvalitet i moze pomoci neka dodje. Ja iskreno mislim da ne postoji osoba u BIH koja nije psovala muslimansku srpsku i ustasku majku, ako cemo se voditi tom logikom niko ziv ne treba da igra kod nas
Pa eto jedino Kokot od tih nabrojanih igra. On je dobar za klupe i da udje zadnjih 20 do 30 minuta, a poceti sa Beganovicem i Bajicem naprijed.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 20 jun 2015, 12:28

Alipasino je napisao/la:Samo budale u klubu se izjasnjavaju kome je kolika plata.To se neprica jer stvara ljubomoru kod ostalih.Dakle ugovor plata koverta i vozdra a ne ja sam bolji a on prima vecu platu.Niko od igraca nesmije znat kolka je kome plata jer to je neprofesionalizam amaterizam.
Molim? Jbg znamo plate Runija, Ronalda, Messija a ne znamo u svojoj mahali. Svaki klub u svijetu objavi, dosao taj i taj, odststa toliko, mjesecno prima toliko!
Svasta.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Southboy
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la Southboy » 20 jun 2015, 12:29

Ovaj KER sto dalje od kluba jeste vi normalni...(moze samo prolaziti pored Grbavice trolom kad s lavora ide kuci u Lukavicu)
Sreca pa vi ne dovodite igrace,on nikad nece u plavom dresu biti dobrodošao ;)

Do ponedeljka ili utorka trebao bi stici jos jedan igrac i pridruziti se na pripremama.
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

zabranjeni
Kontakt:

Post Postao/la zabranjeni » 20 jun 2015, 12:29

Da ista znas, znao bi da je Stokic trebao dobiti onoliko koliko je trazio (a nije mala cifra za nase prostore), a licno ljudi iz uprave bi dali pare za tu platu na godisnjem nivou. Druga stvar je sto svi igraci bjeze ako imaju priliku iz ove drzave...

I inace mali milion prica ovdje o nekim ciframa, igracima, o upravi itd a oni ili izmisljaju ili prenose neke price ljudi sa kafa koji takodjer izmisljaju.

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 20 jun 2015, 12:29

ZaZelju je napisao/la:
perodeformero je napisao/la:Svi mogu osim Bilbije, cudno zaista. Kokot, Joco, Kajkut itd. nikada nisu "psovali balijsku majku", a eto Bilbija jeste. Dajte ba ne budite glupi i djetinjasti, ako je kvalitet i moze pomoci neka dodje. Ja iskreno mislim da ne postoji osoba u BIH koja nije psovala muslimansku srpsku i ustasku majku, ako cemo se voditi tom logikom niko ziv ne treba da igra kod nas
Pa eto jedino Kokot od tih nabrojanih igra. On je dobar za klupe i da udje zadnjih 20 do 30 minuta, a poceti sa Beganovicem i Bajicem naprijed.
Igra i niko nema nista protiv, a ako imaju protiv Bilbije onda brate neka imaju i protiv Kokota, ili neka se pokriju po usima. Prizivaju se i ovi ostali, jedva bi ih cekali, sto da ne ja prvi

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 20 jun 2015, 12:30

Drago mi je sad da vidim koliko imamo dusmana koji su protiv nas i koji se raduju ovoj trenutnoj situaciji u nasem klubu sto mi daje za pravo da kazem da je ovo pravi put kojim idem nas klub.Dosta mladih igraca imamo u timu i to nam garantuje da cemo imati dobru buducnost sto nam je pokazala i prosla sezona kad su nas svi otpisali iz borbe za europu,a mi smo se borili za titulu do zadnjeg kola.Ovaj prelazni rok nas je napustilo dosta igraca nazalost,ali doveli smo neke koji bi trebali popuniti ta mjesta uz nove juniore koji su potpisali ugovore.Sljedece sezone ne treba opet staviti pritisak ekipi jer nije opet cilj titula jer realno nemamo kadar za to vec je opet cilj ta europa gdje se mogu uzeti neke pare.Nadam se da poslije europe nece otici mnogo igraca vec ako moraju da idu nek idu jedan ili dva sto bi bila finansijska injekcija za klub posto znamo u kakvoj smo situaciji.U narednim godinama samo nastaviti ovim tempom i sa mladim igracima sto nam govori da ce nam biti blistava buducnost.Najbolji omladinski pogon imamo u BiH i to treba da se koristi.Sto se tice europe nadam se da mozemo proci makar do treceg pretkola ako nas sreca pogleda u prvom i drugom.Samo neka ovako nastavi klub sa vracanjem dugova i afirmisanjem mladih igraca! Hvala drago Bogu pa navijam za najveci klub u Bosni i Hercegovini,a to je fudbalski klub ŽELJEZNIČAR ! VOLIM TE žELJO !

:)

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 20 jun 2015, 12:34

Neandertalac je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Samo budale u klubu se izjasnjavaju kome je kolika plata.To se neprica jer stvara ljubomoru kod ostalih.Dakle ugovor plata koverta i vozdra a ne ja sam bolji a on prima vecu platu.Niko od igraca nesmije znat kolka je kome plata jer to je neprofesionalizam amaterizam.
Molim? Jbg znamo plate Runija, Ronalda, Messija a ne znamo u svojoj mahali. Svaki klub u svijetu objavi, dosao taj i taj, odststa toliko, mjesecno prima toliko!
Svasta.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Slazem se sa tim da se objave mjesecna primanja. Zasto kriti kolika je kome plata?

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 20 jun 2015, 12:36

perodeformero je napisao/la:
ZaZelju je napisao/la:
Igra i niko nema nista protiv, a ako imaju protiv Bilbije onda brate neka imaju i protiv Kokota, ili neka se pokriju po usima. Prizivaju se i ovi ostali, jedva bi ih cekali, sto da ne ja prvi
Nismo svi isti.

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 20 jun 2015, 12:39

Jbt vi kao da radite u upravi za indirektno oporezivanje.....cuj hpce da znaju kolika je plata

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 20 jun 2015, 12:41

zabranjeni je napisao/la:

Da ista znas, znao bi da je Stokic trebao dobiti onoliko koliko je trazio (a nije mala cifra za nase prostore), a licno ljudi iz uprave bi dali pare za tu platu na godisnjem nivou. Druga stvar je sto svi igraci bjeze ako imaju priliku iz ove drzave...

I inace mali milion prica ovdje o nekim ciframa, igracima, o upravi itd a oni ili izmisljaju ili prenose neke price ljudi sa kafa koji takodjer izmisljaju.
Nije tacno i vrati se na moje postove od juce gdje sam napisao da od Joce nema nista. Sigurno bi neko isao po bijelom svijetu zbog razlike 20.000KM. Pa nije budala, ali kad ti nudis nesto sto je ispod njegove cijene onda naravno da ce ici..

To sta drugi pricaju me totalno ne zanima.
KHAJ PRICE

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 20 jun 2015, 12:45

Joco i Kajkut je nisu psovali na utakmici protiv Željezničara našim igračima, po bubreg da se kladimo? Ni ja je nikad nisam psovao nekom zato što je srbin ili hrvat, ali jesam ako je nacionalista i ako bi guzicu prodao za uspjeh (kao što se Nemanja posrao na kapitensku traku mlade reprezentacije). A uvijek opomenem ako neko na tribini psuje ili provocira na taj način, multinacionalna smo država, država bošnjaka, srba i hrvata, a ne balija, ustaša i četnika!
I opet kažem, Kokot i Bilbija u isti koš? Šta to Bilbiju veže za Želju? Evo reći ću ti da je Kokot kao dijete slušao o Želji, i srce mi je puno kada sam neki dan pročitao u komentaru njegove slike u našem dresu "deda bi bio ponosan". To je ljubav. Dovodili smo mi svakakve igrače, zašto nikad nismo bili protiv igrača kao što su Stanić, Tomić, Popović, Kvesić, Antolović, Vasiljević, Bogičević, Kosorić, itd da ne nabrajam? Valjda zato što su to sportisti, i što u glavi premoste dječije probleme koje Bilbija očigledno nije uspio. A tebi ako je OK da neko psuje po utakmicama balijsku majku tvojim igračima, pa ga dovedeš nakon 2-3 godine, ne znam...ne mogu to shvatiti. Nek je Ronaldo, đaba mu.
Jači od ratova, režima i partija. 1921

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 20 jun 2015, 12:49

lazar je napisao/la:Bilbija diže cijenu
Dosta sto Turkovica trpim, Bilbija bi mi prelio casu :guz:

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 20 jun 2015, 12:52

A teme sto je otisla u racku :lol: . 100 ljudi, 100 cudi.. Mogu misliti kada bi u klubu slusali forumase koji bi to cirkus bio. Odovic je rekao da se u ovom momentu uradilo koliko se moglo kada su prinove u pitanju i to je to. Kakve Bilbije, Stokici i slicno. Djenis i Baja ce cuda da rade. Vrijede pet puta vise a kostaju tri puta manje, jos nasa djeca koja ce izginuti za plavi dres. Po nekima bi trebali djecu koja su nam izborila Evropu staviti na klubu a dovesti Bilbiju i ostale polovnjake koji pokusavaju spasiti karijere. Ponjamke vam se u logiku. Ne bih Djenisa stavio na klupu da pet Joca i Nemanja dodje. Prosla sezona je ako nista pokazala da se djeci iz omladinskog pogona moze vjerovati i da se na pravi nacin znaju nositi sa izazovima u ovoj ligi. Ljudi pa mi nismo bili deveti u prosloj sezoni nego drugi i do zadnjeg kola u utrci za titulu. Ekipa koja nije igubila u 17 uzastopnih utakmica zasluzuje respekt . Sad za sad se zadrzalo sve sto vrijedi, dovedeni su igraci koji mogu bolje odgovoriti sa klupe. Ako neko ode posle Evrope dovesti adekvatnu zamjenu i vise nam ne treba..
BUDI ŽELJO !!!

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 20 jun 2015, 12:55

champions1921 je napisao/la:A teme sto je otisla u racku :lol: . 100 ljudi, 100 cudi.. Mogu misliti kada bi u klubu slusali forumase koji bi to cirkus bio. Odovic je rekao da se u ovom momentu uradilo koliko se moglo kada su prinove u pitanju i to je to. Kakve Bilbije, Stokici i slicno. Djenis i Baja ce cuda da rade. Vrijede pet puta vise a kostaju tri puta manje, jos nasa djeca koja ce izginuti za plavi dres. Po nekima bi trebali djecu koja su nam izborila Evropu staviti na klubu a dovesti Bilbiju i ostale polovnjake koji pokusavaju spasiti karijere. Ponjamke vam se u logiku. Ne bih Djenisa stavio na klupu da pet Joca i Nemanja dodje. Prosla sezona je ako nista pokazala da se djeci iz omladinskog pogona moze vjerovati i da se na pravi nacin znaju nositi sa izazovima u ovoj ligi. Ljudi pa mi nismo bili deveti u prosloj sezoni nego drugi i do zadnjeg kola u utrci za titulu. Ekipa koja nije igubila u 17 uzastopnih utakmica zasluzuje respekt . Sad za sad se zadrzalo sve sto vrijedi, dovedeni su igraci koji mogu bolje odgovoriti sa klupe. Ako neko ode posle Evrope dovesti adekvatnu zamjenu i vise nam ne treba..
upravo slicno krenuo napisati ,,ali stadoh nakon sto roman napisah pa rekoh necu vala ne da mi se raspravljati,,,,ovdje ima stvarno gluposti da se procita tacno da te glava zaboli ....ali ima i dobrih forumasa pa stalno naletim da vidim ima li sta i naletim onda na aldinovih 15 racuna kako podrzava sam svoje tvrdnje aldine popusti nas :tralala: :tralala:

logme
Kontakt:

Post Postao/la logme » 20 jun 2015, 12:57

samogrbavica je napisao/la:
Nije tacno i vrati se na moje postove od juce gdje sam napisao da od Joce nema nista. Sigurno bi neko isao po bijelom svijetu zbog razlike 20.000KM. Pa nije budala, ali kad ti nudis nesto sto je ispod njegove cijene onda naravno da ce ici..

To sta drugi pricaju me totalno ne zanima.
Ti si lud ako misliš da je 20.000 u ptanju.
Imaš li ikakvu drugu zanimaciju u životu osim što drk.aš ljude na forumu?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bonton, Cuspajz, Kajkutenjoyer, Levin, Lokomotifa, MarcosSenna, Vedrana i 95 gostiju.